Şimdi Ara

al-satçıdan araç almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben güvenemezdim, o yüzden almamayı tercih ederim.
    kullanıcıdan almak daha iyi gibi.
    galericilere de güvenmem genelde.
  • iki tür al satçıları da tanıyorum, ilk türü sana denk gelmeyecek temizlikte ve kusursuzlukta arabayı çevresi sayesinde bulur, genelde bu tarz araçların sahipleri de paraya çok bakmaz uyguna verir arabayı ona, bu da üstüne biraz kar koyup satar alan memnun olur satan memnun olur, böyle araç çok sık denk gelmez

diğer türü ise arabaya çok önem vermez, önemli olan en yüksek kardır, değişim yapılan parçalar çoğunlukla idare edecek şekilde en iyi kaliteli olanlarıyla değişmez, araba kazadan toplandıysa da eğer satma amaçlı toplamaysa özellikle ses yalıtımına önem verilmez

ha bir başka sorun da al satçı değil de sanki normal vatandaştan arabayı alınca birşey mi değişiyor... 70-80 binde bir aracını bakımdan bakıma sokandan, aracın mekanik ve elektronik akmasına hiçbir şeyle ilgilenmeyip e ben bilmiyordum diyen sürüyle insan var, bu yüzden aracın sahibinden öte araca dikkat etmek lazım, aracın sigorta kayıtlarına, muayene km kayıtlarına ve yetkili servis geçmişine bakmak lazım, tabi üstüne bir de detaylı bir raporu alınırsa aracı almak için yeterlidir

• Ekmeği fırından değilde bakkaldan almak.
  • Kimi binicilerde nasılsa satacağız diye bakımından vs kaçınıyor. Bunu da unutmamak lazım.
    Kişi , kurum fark etmez. Baktırın öyle alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileri için herkese teşekkür ederim. Araştırmalarım devam ediyor. Temiz araç almak istiyorum ama onların fiyatları da uçmuş durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • composmentis C kullanıcısına yanıt
    Al-satçıdan araç alınmaz.
    Geçen yıl sıkıştığım için sattığım arac farkında olmadan al-satçıya gitti.Çok sıkışık olduğum için piyasa fiyatının da altına verdim.Akşamına ilanda gördüm hemde normal fiyatının da yaklaşık 2000 TL üzerinde bir fiyatla.
    Arkadan ve önden kazalı olan aracın ilan açıklamasında hatasız orjinal yazmış...Üstüne üstlük km de 75000 düşürülmüş.

Bütün kusurlarını ve kazasını her alıcı olana tek tek anlattığım için aracı ben satamadım.Temiz yürekli bir yurdum insanı gitti al-satçıdan tertemiz araç buldum diye aldı ve biniyor.

Ben şimdi hangisine kızayım; dolandırıcı al-satçıya mı, al-satçıdan tertemiz araç buldum diye bilmeden kazık yiyen, bana geldimi de orasında boya varmış burasında bilmem ne varmış diye şişinen safa mı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: çarkçı_başı

Al-satçıdan araç alınmaz.
    Geçen yıl sıkıştığım için sattığım arac farkında olmadan al-satçıya gitti.Çok sıkışık olduğum için piyasa fiyatının da altına verdim.Akşamına ilanda gördüm hemde normal fiyatının da yaklaşık 2000 TL üzerinde bir fiyatla.
    Arkadan ve önden kazalı olan aracın ilan açıklamasında hatasız orjinal yazmış...Üstüne üstlük km de 75000 düşürülmüş.

Bütün kusurlarını ve kazasını her alıcı olana tek tek anlattığım için aracı ben satamadım.Temiz yürekli bir yurdum insanı gitti al-satçıdan tertemiz araç buldum diye aldı ve biniyor.

Ben şimdi hangisine kızayım; dolandırıcı al-satçıya mı, al-satçıdan tertemiz araç buldum diye bilmeden kazık yiyen, bana geldimi de orasında boya varmış burasında bilmem ne varmış diye şişinen safa mı ...

Ne demeli bilmiyorum bu insanlara! Ruhsat tarihi üç ay öncesini gösteren biri "al-satçı şu kadar verdi vermedim" diyor pazarlığa tutuşunca. 2.el araç almak bu ortamda cidden zor işmiş.Sabırlı olmak lazım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.