Şimdi Ara

ALACAĞIM İLK SUV İÇİN TAVSİYE!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
9.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

BMW X1'in konusu vardı forumda bulamadım linkini verebilecek var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_35607670/mpage_1/fromTicket_/key_/tm.htm

Bu mu ?

Evet buydu.Teşekkür ederim.O kadar aramama rağmen bulamamıştım.
  • Subaru Forester ilk tercihim olurdu.
  • guzel bir konu..ben de düşünüyorum 2. el..tavsiyeler captiva ve freelander yönünde..umarım diğer suv kullanıcıları da kullananlar bilgi verir bize
  • capt,va yazacaktımda konu hortmuş
  • benim amcam'da kia sorento var araç güzel gidiyor ama hoşlarına gitmiyor motor sesi fln çok varmış
  • ben de düşünüyorum. konu yarım kalmış. tiguanla captiva mı diyorsunuz? Selcuk_F bir seçim yapabildi mi acaba?
  • Vallahi hala bir tercih yapamadım. Kara kara düşünüyorum hala. :)
  • selçuk _F

JEEP PATRIOT 2.0 TDI 140 hp aracı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu arada Patrıot hakkında biraz bilgi vereyim. Bu araç Amerikada üretilen ve kale gibi sağlam bir araba. Türkiyede de gayet prestjili bir marka. Gelgeleim en büyük artısı ise Kullandığı 2.0 TDI 140 hp lik motor VW e ait. Yani bu motor Passat, Tiguan, Jetta da kullanıldığı gibi Jeep Patrıot, Jeep Compass, Chereysler Sebring, Dodge Caliber gibi bir çok araçta kullanılmış bir motordur.

Volksvagenin en iyi motorları arasında yer alan çok performansı ve bir o kadar ekonomik bir motor.

Jeep Patrıot' u ankaradaki Jeep- Dodge- Chereysler basisinde inceledim ve gerçekten hayran kaldım.

Arabanın iç malzeme kalitesi çok iyi değil ama . Güvenlik ekipmalnarı ve donanım seviyesi oldukça yüksek. Kapısını açıp kapadığınızda evin çelik kapısını kapatmış gibi oluyorsunuz.
    Bir zaman çok almayı istedim ama Euronun aşırı artışı sebebiyle vazgeçmiştim ama halen içimde bir Patrıot aşkı vardır. Aşağıda gördüğün tüm araçların sürüş dinamikleri hemen hemen aynı seviyededir. Ben Dodge Caliber ve Jeep Partıotu kullandım. Özellikle Caliber tam bir performans aracı gibi. Patrıottan birazdaha hafif olması sanırım daha atak hale getirmiş aracı. Ama Patrıot uda 2.0 TDI 140 hp motor çok rahat hareket etmesini sağlıyor . Özellikle yüksek hızlarda aracın size verdiği güven duygusu bambaşka. Aşağıdaki

Not: Patrıot, Vatansever anlamına gelmektedir.

Bu fotoğrafı showrromda ben çekmiştim. Jeep Patrıot
     ALACAĞIM İLK SUV İÇİN TAVSİYE!!!

Bu fotoğraf internetten. Jeep Patrıot

Dodge Caliber. Aynısından Dayıma aldık. 2.0 TDI 140 hp

Yine aşağıda gördüğün araçların tümünde Volkswagen in motoru olan 2.0 TDI 140 lik motor mevcuttur.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 140 hp( Bu aracın ikinci elide, sıfırıda vermiş olduğunuz limiti geçiyor)

Cherysler Sebring

Dodge Avenger

Jeep Compass ( Bu aracın iç konsol tasarımı Jeep Patrıot ile birebir aynıdır. Sadece dış tasarımda farklılık vardır. Ve Genel Kurmay Başkanının tüm koruma araçları Jeep Compass tır.)

Yazdığım tüm mesaj içeriğindeki araçların motorları yine tekrar ediyorum, Volkswagene ait 2.0 TDI 140 hp lik dizel motor seçeneğini kullanmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhforumm -- 17 Nisan 2010; 11:59:22 >

• Chevrolet Captiva 2.0 D 150 HP High modelini tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

Chevrolet Captiva 2.0 D 150 HP High modelini tavsiye ederim

Şehir içinde 13 litre tüketenmazot bir dizel araçtır kendisi

• Suzuki Grand Vitara derdim ama arazi çıkmıcasanız Kesinlikle Honda CR-V ....
  • Konu SUV ise Dodge Journey...
    Tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: harleyci34

Konu SUV ise Dodge Journey...
    Tek geçerim

Neye göre tek geçiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: type-r

Tavsiyem Kia Sportage'dır. Her yönüyle masrafsız ekonomik bir araçtır. Kalite açısından da fena değil.

evet sportage.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_F

Katkılarınız için teşekkür ederim.

Tiguan'da vites kutusundan gelen ses ve rüzgar sesi, Qashqai'de ise üst devirlerdeki yüksek motor sesi ve amortisör sesinden bahsediliyor. Bunlar çok rahatsız edici mi?

Tiguan un manuel vites kutusundan ses gelmiyor zaten 1.4 TSİ manuel olarak geliyor.O ses bazı DSG lerde var.Tiguan ın konforunu ben pek beğenmedim.Bence bir test edin,biraz sert bir araç.Birde deri koltuk bana itici geldi,çabuk kayıyorsun.Onun haricinde güzel bir araç.

QQ üst devri bilmiyorum ama amortisör sesi evet var ama ne kadar seni rahatsız eder test etmen lazım.Makyajlı kasada çözdüler sanırım bu problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_F

Katkılarınız için teşekkür ederim.

Tiguan'da vites kutusundan gelen ses ve rüzgar sesi, Qashqai'de ise üst devirlerdeki yüksek motor sesi ve amortisör sesinden bahsediliyor. Bunlar çok rahatsız edici mi?

Tiguan un manuel vites kutusundan ses gelmiyor zaten 1.4 TSİ manuel olarak geliyor.O ses bazı DSG lerde var.Tiguan ın konforunu ben pek beğenmedim.Bence bir test edin,biraz sert bir araç.Birde deri koltuk bana itici geldi,çabuk kayıyorsun.Onun haricinde güzel bir araç.

QQ üst devri bilmiyorum ama amortisör sesi evet var ama ne kadar seni rahatsız eder test etmen lazım.Makyajlı kasada çözdüler sanırım bu problemi.

qashqaide sadece motor sesi biraz rahatsız ediyor beni o da dizel olması sebebiyle benzinliden dizele geçişte ilk gördüğümde traktör sesi gibi geliyodu ses

bütün dizeller gibi

• 6 ay olmuş hortlamış konu ne aldı arkadaş acaba merak ettim . jeep lerde vw motoru olduğunu bilmiyordum öğrenmiş olduk.
  • Arkadaş ne aldı acaba bende merak ettim aldığı aracın fotolarını bide şehir içi yakıt oranını falan yazarsa seviniriz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.