Bildirim
ALACAĞIM KASA İÇİN YORUMLARINIZ.......
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccm-38cbw-e71-assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67827
bu kasayı kullanıyorum hocam 770 windforce cok rahat sığdı..toxicde rahat sığar..+ olarak cok güzel kasa ve psu tavsiye ederim
Alacağın ekran kartınında önü acık mantle ile 770 e toz yutturuyor..incelemem imzamda mevcut göz gezdir heveslendirmek gibi olmasın
Harddisk klasik olarak tercih edilen model
ramler güzel
işlemcin o kartı doyuracak hatta oc ile sli bile yapabilceğin güzellikte..anakartını bilmiyorum diğer arkadaslar + - söylerler
-
color master kasada usb 3 portu yok. -
teşekkürler :D iyi iş başarmışız :P -
Hocam Haf serisini kullandığım için sana şiddetle tavsiye ederim almadan önce bende iki kasa arasında kaldım coleer master çok havadar bir kasa. Üstüne ve yanlarınada ek fanları aldım soğutuyo ayaklarımı . Usb 3.0 işini önemsemedim anakartımda var ve kasam açıkta kendi kullanma şekline göre tercih edebilirsin. Malzeme kalitesinden çok memnunum psu fanı ses yapıyo dediler ama düzenli olarak temizliyorum çok ama çok hafif bir uğultudan başka bişi duymadım tabi arasıra.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X