Şimdi Ara

Alacağım Laptop hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1.html#.Va9zj7Ptmkp
    alacağım rami 16 yapcağım ips ekran taktıracağım ama ssd konusunda kararsızım gb'ı 2 tl den 120 gb ssd takabiliyorlar alsam mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansoyozen

Arkadaşlar inşallah yakında
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1.html#.Va9zj7Ptmkp
    alacağım rami 16 yapcağım ips ekran taktıracağım ama ssd konusunda kararsızım gb'ı 2 tl den 120 gb ssd takabiliyorlar alsam mı ?

bu işlemleri senmi yapacaksın yoksa servisemi taktıracaksın

kendin taksan garanti dışı kalır bence
    servise taktırırsanda baya bi fiyat artar
  • Servise taktıracağım dostum fiyat iyi oluyor indirim de var çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakansoyozen kullanıcısına yanıt
    SSD siz 16 olabilir ya da ssd+12 ram de yaptırabilirsin ben almazdım ssdi ama forumun çoğu ssdi seviyor şimdi bu mesajıma eksiler yağar
  • Sen SSD alma diyorsun ben olsam Gaming notebook almam kasa toplarım diyeceğim hiç olmayacak. Bi kaç markanın ince gaming ürünleri var onun haricinde Gaming almazdım ben olsam. Zaten kasa adaptör 5 kg. taşıyamayacaksam notebook neden alayım.

Sorunun cevabına gelince ben olsam her türlü SSD alırdım. Çünkü PC açılış hızını 1 sn artırsa bile yeter benim için. Ama senin kullanım alışkanlığına bağlı bilgisayarı depo gibi kullanyorsan yarın harddiskte yer yok diye sıkıntı çekersin harici HDD 'ye yedekler durursun. Şimdiki oyunlar bile o 120 gb'i rahatlıkla doldurur çünkü.
  • jeffreak J kullanıcısına yanıt
    Abi simdi bilgisayar açılma suresi 1 sn bile olsa yeter diyorsunda ne yani bu hızır acil servis mi benim hdd de 20 sn de en geç açılıyor.Sonuçta ne acelen var.Tabi bu tartışmayı uzatmam siz ssd hayranları beni ezer geçersiniz :D.Fiyati mesela 500gb 250tl olsa iyi ama o kadar az hafızaya bir oyuncuya gereksiz bence.
    Asusun x serisi hafif ve zarif duruyor az çok gaming içinde yeterli oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 22 Temmuz 2015; 21:13:25 >
  • Yurtta kalavağım için masaüstü toplayamam oyum için değil after effects gibi programlar kullanacağım bu ürün iyi gibi ama ssdnin gb'ı için 2 tl vermek pek mantıklı gelmedi sonradan da eklenebiliyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ikinizde yazdığımı tam okumamışsınız. Ben ne ssd mutlaka lazım ne de lazım değil diyorum.

Hatta senin yazdığını yorumun da bir kısmını ben de yazmışım ama okumamışsın :)

Bilgisayarda donanımların çoğu ihtiyacın varsa iyidir.

Benim ihtiyacım hızlı açılan cihaz bana ssd bulunmaz nimet sana depo lazımdır ssd gereksiz olur.

1 sn nin önemine gelince işim nedeniyle acele notebook açıp mail atıp tekrar kapatıyorum sonra başka yere gidip lazım olunca yine açıyorum. her seferinde açılsın diye beklersen yandın kardeş. PC başında boş boş beklemeyi de hiç sevmem.

Eskiden öğrenci evinde bilgisayar 10 dk'da açılsa da farketmezdi, zaten eve girince düğmesine basıp sonra üst değiştir atıştırmalık al falan zaman geçiyordu.

Hızır acil dedin aslında doğru söyledin şimdi ben midem ağrıyınca normal polikliniğe gitsem kaza yapıp acile gitmek zorunda olanlara ne acelen var mı diyeceğim.

Yine tekrarlıyorum herkesin ürün ihtiyacı farklıldır bana uyan başkasına uymayabilir bu nedenle kimseye benim aldığımı al demem ihtiyacın neyse onu al derim.

Bu arada ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun kardeşim,

• Cevabın için saol dostum teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.