Şimdi Ara

Alacağım RAM uygunmu ? (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, belki bu konulardan çok açılmıştır ama ben araştırdım bir sonuç elde edemedim ... Sormak istedim . Anakartım Asus P5VD2-VM, ve üzerinde 1024 MB DD2 667 MHZ bellek var. Bir slot daha var ve ben RAM almak istiyorum yanlış biliyorsam düzeltin lütfen , 667 mhz RAM mi takabilirim yoksa 800 MHZ alıp kullanabilirmiyim ? almak istediğim 800 MHZ RAM ise KINGSTON 1024MB 800MHZ DDR2 ....

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.....

• quote:

667 mhz RAM mi takabilirim yoksa 800 MHZ alıp kullanabilirmiyim ?

anakartin 667'ye kadar destekliyor ama 800'luk ram taksan da calisir.yalniz bence uygun olmaz elindekinin markasindan 1 gb 667 taksan en guzeli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

quote:

anakartin 667'ye kadar destekliyor ama 800'luk ram taksan da calisir.yalniz bence uygun olmaz elindekinin markasindan 1 gb 667 taksan en guzeli olur.

piyasada doğru düzgün 667 ram kalmadı zaten. bence 2 gb ddr2 800 ram alırsa daha faydalı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane

quote:

quote:

piyasada doğru düzgün 667 ram kalmadı zaten. bence 2 gb ddr2 800 ram alırsa daha faydalı olur.

Çakışma yada herhangi bir donma, kilitlenme yaparmı ? Sorunla karşılaşmaz isem 2 GB DDR2 alayım ?
  • elindeki ram ne marka ise ondan 1 gb 667 daha alirsan problem cikma ihtimali en az.1 gb 667 yanina 2 gb 667 alayim diyorsan ona bisi diyemem bu islerde garanti yok her sey olabilir.
  • Arkadaşlar tüm cevaplar için teşekkürler, sanırım benim RAM 1 GB DDR2 667 MHZ SUPERTALENT marka bir ram... Bunun yanına KINGSTON 2GB 667MHZ DDR2 RAM alsam bir sorun yaratırmı ?

Garantisi yok diyorsunuz ama yinede sormak istedim ...
    Teşekkürler şimdiden...
  • anakartin pek ram canlisi bir seye benzemiyor ama alip deneyeceksin garantisi yok diye illa olmaz demek degil genelde olur ramler uygun secilmisse.hizlari ayni 5-5-5-15 zamanlamalari da aynidir.voltajda da problem cikmamasi lazim biri cok v isterse sonra arttirabilirsin.markalar guzel.kapasiteleri farkli ama overclock yapmayacaksan calisma ihtimali yuksek.
  • quote:

anakartin pek ram canlisi bir seye benzemiyor ama alip deneyeceksin garantisi yok diye illa olmaz demek degil genelde olur ramler uygun secilmisse.hizlari ayni 5-5-5-15 zamanlamalari da aynidir.voltajda da problem cikmamasi lazim biri cok v isterse sonra arttirabilirsin.markalar guzel.kapasiteleri farkli ama overclock yapmayacaksan calisma ihtimali yuksek.

.45 ACP ,

ben birde dijital tv kartı kullanıyorum voltaj vs. durumlarında sıkıntı yaratırmı acaba ? Önceden verdiğin cevaba istinaden belirttiğim ram i alacağım :) teşekkürler...
  • Merhaba

Anakartınızla ilgili tüm bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Benim tavsiyem 667 mhz ramle ve mümkünse aynı kapasite ile güncelemek en mantıklısı. Yani 1 tane daha 1 gb takarak çiftlemeniz.

http://www.rambul.com/v1/configurator/index.php?type=detailSystem&systems=10091&Result=Ara

www.rambul.com

iyi çalışmalar.

• quote:

ben birde dijital tv kartı kullanıyorum voltaj vs. durumlarında sıkıntı yaratırmı acaba ? Önceden verdiğin cevaba istinaden belirttiğim ram i alacağım :) teşekkürler...

667 mhz kullanacaksin islemciye oc yapmayacaksan.1.8v ile calisir iki ram de ve supertalent guzel ram kingston da fena degil hani biri oem ya da kotu marka olsa problem cikarabilir 1 gb yanina 2 gb takma derim ama problem cikmaz bence.hatta su linkteki sahsi ikna edebilirsen sadece rami al ben sana 2gb vereyim onun yerine de.

http://www.sahibinden.com/pentium_4_2_66_islemci_super_talent_1_gb_ddr2_ram_tek_parca_WQQaXQQ3318945WQQpXQQdisplayitem

• quote:

quote:

Yani 800 lük rami de 667 gibi mi gösterir? ben rami aldıktan sora 800 olduğunu farkettim. şimdi takmadım; değiştirebilirm diye ama ilerde başka bir sistemde kullanırsam die de 800 kalsa fena olmaz dedim. ne de olsa çok bi fiyat farkı yok.mantıklı mı?
  • ASUS A6VM notebook kullanıyorum laptopa ram eklemeyi düşünüyorum kaç gb a kadar ekleyebilirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: a6vm

ASUS A6VM notebook kullanıyorum laptopa ram eklemeyi düşünüyorum kaç gb a kadar ekleyebilirim şimdiden teşekkürler

Notebookun max. 2 GB ram kapasiteli ve DDR2 533 Mhz ram destekliyor.

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=795&l1=5&l2=24&l3=0&l4=0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.