Şimdi Ara

alacakaranlık hakkındaki görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alacakaranlık gerçekten yeni bolümleriyle süper bir hale geldi.Özellikle kemal tahir kenan imirzalioğlu cansu dfere ve kusura bakmayın kelin adını unuttum cok iyi dizi hadi bakalım görüşlerinizi alalım

• hapisten adamın kaçması çok saçmaydı.kurtlar vadisinde haloyu kaçırmak için adamlar neler yapmışlardı.bunlarınki çok uyduruk oldu.hem başka kötü adam mı bulamamışlar 2. sezonda da aynı adamı çıkardılar.diziye biraz daha yenilik heyecan katmaları lazım böyle çok sıkıcı olmuş
  • dediklerinde haklısın ama yine de dizi güzel lan devletin hapishane sinden adam kaçırmak oyle kolay mı haha dizide basladı
  • kurtlar vadisi gibi dizilerin yanında sönük kalıyor
  • kurtlar tabii ki daha iyi zaten yakında bitiyor ona yanıyorum ben
  • Valla diziyi son zamanlarında seyretmeye başladım ve hayran kaldım.BENCE kurtlar vadisiyle kıyas kabul etmez.Zaten sırf uğur Yücel'in o mükemmel oyunculuğunu görmek için izlemek lazım.
  • sende haklısın arkadas
  • guzel dızı
  • çok bayık yaa bıktırdı abi bu diziler harbiden avrupa yakasından başka hiçbişi izlenmezz
  • Geçen seneki heyecan yok dizide. Zaten "Emir Büyükdereci'nin (Olgun Şimşek) geçen sezon sonunda öldürülmesi çok büyük bir eksi olarak yansıdı bu sezona. Tahir Kemal'in de emekli olup Kars'a gitmesi diziyi hepten hareketsiz hale getirdi. Aksiyon kalmadı. Ama ümidim var. Tahir Kemal İstanbul'a geldi artık. Olaylar iyice karışsa da bi şeyler izlesek. Ayrıca "Engin Günaydın" da diziye yeni bir soluk getirdi. İnşallah daha iyi olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afganaf -- 10 Mart 2005, 16:05:15 >
  • atv de köpek diye bir dizi var o daha iyi alacakaranlıktan. kurtlar vadisi bitince onun yerini köpek dolduracak gibi geliyor.
  • yaw kemal tahir deyip durmayın
    TAHİR KEMAL BOZOĞLU
  • way PALA hayranına bakın
  • kurtLAr vadisinden iyi oLDugu kesin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

kurtLAr vadisinden iyi oLDugu kesin :)

ohaaa sende amma zevksizmişin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.