Şimdi Ara

Alacakaranlık serisini izledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden puanları bu kadar kötü acaba bastırılmış duyguları yansıtması insanların hoşuna gidiyor ve bu insanları etkiliyor bunun dışında filme dair hiçbirşey yok mu bu puanları alması için dediğim gibi olması lazım benim hoşuma gitti açıkçası bir sürü önyargım vardı izleyen ergenler yüzünden fakat hoşuma gitti önyargılı yaklaşıp izlemeyenler için yazdım genel olarak 7.5-8.0 beğenmeyenler neden beğenmedi acaba

• benimde tam tersi ben hiç bir serisini sevmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 9 Eylül 2013; 9:09:34 >
  • Hic izlemedim mutluyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergen filmi olduğunu düşünüyorlar oynayan oyunculardan dolayı. Önyargılılar yani üstdeki arkadaş gibi izlememiş ama mutlu sen düşün.
  • birkaç yorumdan sonra bende biraz yapmacık oynadıklarını düşünmüştüm okuyunca ikna oldum belki ondan olabilir neyse film önerisi olan varsa alabilirim
  • Hiç ısınamadım o seriye.Oyuncuların iticiliğinden mi fazla abartılmasından mı yoksa hemcinslerimin Edwaaarrrdd diye ölmelerinden mi bilmiyorum.Önyargılı değildim ama vampir görünce koşarak uzaklaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bütün seriyi izledim.
    orta karar bir film. bence abartılacak bir yanı yok.
    Zaten bu güne kadar çekilmiş vampir & kurt adam filmlerinin tümüyle çelişiyor.
    görsel açıdan kötü sayılmaz. ama 7 veya 7.5 verilecek bir seri de değil bence.
    bunun ergenlikle de alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ergenlikten kastım o aşk meşk olayları olmadan kurtlarla vampirler öle savaşsa yok gümüş metal haç diye ozaman çoğu insan izlemicekti ben bilim kurgu filmleri hoşuma gidiyor diye izledim gerçi bilim kurguda fazla yok ama dediğin gibi 7 de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgr1907

Neden puanları bu kadar kötü acaba bastırılmış duyguları yansıtması insanların hoşuna gidiyor ve bu insanları etkiliyor bunun dışında filme dair hiçbirşey yok mu bu puanları alması için dediğim gibi olması lazım benim hoşuma gitti açıkçası bir sürü önyargım vardı izleyen ergenler yüzünden fakat hoşuma gitti önyargılı yaklaşıp izlemeyenler için yazdım genel olarak 7.5-8.0 beğenmeyenler neden beğenmedi acaba

filmini değilde kitabını okumustum o daha güzeldi filminden :)
  • ilk iki filmi izledim ve birçok kişinin yukarda belirttiği nedenlerden ötürü beğenmedim. üçüncü filmi merak bile etmiyorum...
  • Bütün serinin kitaplarını okuduktan sonra filmleri izledim açıkcası bende de biraz hayal kırıklığı yarattı ama bu kendi hayalimde canlandırdığım karakterler ile uyuşmaması yüzünden oldu. Bunun haricinde ben seriyi başarılı buluyorum.
  • ilk kitabını okudum ve ilk filmini izledim.Kitabı beğenmedim zaten ergen kitabıydı.Filmden de vampir ve kurt adamları filan çıkarırsan güzel bir filmdi.
  • Boşa giden 10 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Boşa giden 10 saat

hocam sen bi film öner birde onu izliyim madem
  • quote:

quote:

Boşa giden 10 saat

Warm bodies

Konuları kurt adam vampir savaşı dışında benzer

• quote:

quote:

quote:

Boşa giden 10 saat

Warm bodies

Konuları kurt adam vampir savaşı dışında benzer

bakacağım
  • Vampire diaries Elena bir twillight Bella iki.İkiside rollerine yakışmayan, berbat ve oynadıkları dizi/filmi batıran oyuncular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Vampire diaries Elena bir twillight Bella iki.İkiside rollerine yakışmayan, berbat ve oynadıkları dizi/filmi batıran oyuncular.

bella'nın bazı sahnelerde sırıtmasını bende farkettim ama çok çiğ kalmadı yine götürdü neyse yinel söylüyorum yukardaki filme artı olarak film öneriniz varsa yazabilirsin seri olursa daha iyi olur
  • tgr1907 kullanıcısına yanıt

Alacakaranlığın kayıp kardeşi.Aralarında benzerlikler var, türü seviyorsan bi incele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

ilk kitabını okudum ve ilk filmini izledim.Kitabı beğenmedim zaten ergen kitabıydı.Filmden de vampir ve kurt adamları filan çıkarırsan güzel bir filmdi.

bence içindeki her şeyi çıkarırsan güzel olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.