quote:Orjinalden alıntı: Mervekeş Yok yok inanmam.Valla mı?Yemin et? Vallahi hacı ben de inanmadım ilk başta
quote:Orjinalden alıntı: VGroove quote:Orjinalden alıntı: Mervekeş Yok yok inanmam.Valla mı?Yemin et? Vallahi hacı ben de inanmadım ilk başta İnter attı golü
quote:Orjinalden alıntı: VGroove quote:Orjinalden alıntı: >istanbullu-karateci< virüs çıktı bu dosyada ( ) Ben de diyorum Arda sağda oynamaz diye... Evet ya hava kapalı
quote:Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl otostop cekerken kamyoncunun biri durdu cok korkuyorum Unutma evladım amca baba yarısıdır!
quote:Orjinalden alıntı: VGroove quote:Orjinalden alıntı: >istanbullu-karateci< virüs çıktı bu dosyada ( ) Ben de diyorum Arda sağda oynamaz diye... Çete Savaşı davetleri Kabul EDİLİR...
quote:Orjinalden alıntı: MUJİM™ Ne hatundu hacı yaaaa.... sorma yaaa. miğdesine deydirebildinmi sen ?
quote:Orjinalden alıntı: Tanıdık quote:Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl otostop cekerken kamyoncunun biri durdu cok korkuyorum Unutma evladım amca baba yarısıdır! Hocam 11 de halı saha maçım var olmaz