quote:Orjinalden alıntı: Mervekeş quote:Orjinalden alıntı: Tanıdık quote:Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl otostop cekerken kamyoncunun biri durdu cok korkuyorum Unutma evladım amca baba yarısıdır! Hocam 11 de halı saha maçım var olmaz Cekersın anam..Cekersın yavrum..Cekersın..
quote:Orjinalden alıntı: Tanıdık quote:Orjinalden alıntı: Mervekeş quote:Orjinalden alıntı: Tanıdık quote:Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl otostop cekerken kamyoncunun biri durdu cok korkuyorum Unutma evladım amca baba yarısıdır! Hocam 11 de halı saha maçım var olmaz Cekersın anam..Cekersın yavrum..Cekersın.. O kadar hız yapma demiştim araba malum
quote:Orjinalden alıntı: Mervekeş quote:Orjinalden alıntı: Tanıdık quote:Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl otostop cekerken kamyoncunun biri durdu cok korkuyorum Unutma evladım amca baba yarısıdır! Hocam 11 de halı saha maçım var olmaz işler nasıldı
o balıkların özelliği o zaten sudan çıkar eline al bikaç saniye tut renk değiştiriyo ama dikkat et fazla uzun süre tutma dışarda öldürürsün hayvanı.
quote:Orjinalden alıntı: Nyorai quote:Orjinalden alıntı: MUJİM� Ne hatundu hacı yaaaa.... sorma yaaa. miğdesine deydirebildinmi sen ? Mide Spazmı olmuş ne diyon sen
quote:Orjinalden alıntı: John.Locke quote:Orjinalden alıntı: Mervekeş quote:Orjinalden alıntı: Tanıdık quote:Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl otostop cekerken kamyoncunun biri durdu cok korkuyorum Unutma evladım amca baba yarısıdır! Hocam 11 de halı saha maçım var olmaz işler nasıldı Ben bakkala iniom..
Hocam türk demişsin ama bu hatun alman. Du bist mein lokomotif diyor.. Yine de emeğe saygı rep+ terazi
quote:Orjinalden alıntı: donanimhaber_ yok canm bnm de telefonun kapagı kırlmış snde tkma öptm bende öptüm canım.. noluyoz la Konuya dönecek olursak , belediyenin yaptığı bu işlere ben de karşıyım...
quote:Orjinalden alıntı: MUJİM™ quote:Orjinalden alıntı: Nyorai quote:Orjinalden alıntı: MUJİM� Ne hatundu hacı yaaaa.... sorma yaaa. miğdesine deydirebildinmi sen ? Mide Spazmı olmuş ne diyon sen başıda ağrıyomuş.
quote:Orjinalden alıntı: Nyorai quote:Orjinalden alıntı: MUJİM™ Ne hatundu hacı yaaaa.... sorma yaaa. miğdesine deydirebildinmi sen ? heee