Şimdi Ara

alan adı süre bitimi hakkında soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanmadığım ama elimden çıkarmak da istemediğim bir alan adım var. (Turk ticaretten) süresinin dolmasına çok az kaldı. Amacım başka bir servis sağlayıcıya geçmek. Ödeme yapmasam, hemen akabinde aynı alan adını başka bir alan adı sağlayıcısından satın almam mümkün olur mu? Bu işlere yabancıyım, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• alanadının süresinin bitmesine 10 gün kala yenilemeniz gerekir. eğer yenilemesseniz süresi dolunca 45 gün askıda kalır hiçbirşey yapamazsınız. 45 günlük süre gectikten sonra kimse almazsa tekrar alabilirsiniz

Saygılarımla,
  • Hayır öyle birşey asla mümkün değil. Süresi dolan veya dolmasına 10 gün kalan alan adı başka firmaya transfer edilemez.

Ayrıca süresi dolan alan adı boşa düşmez. Dolduktan sonra 85 gün süren aşamalardan geçer. Bu aşamalar sırasında, yani süresi dolduktan sonra ilk 30 gün içinde tekrar ucuz fiyata yenileme şansınız var. 30 gün dolduktan sonra yenilemek için sizden 200-300 dolar arası isteyebilirler. 85 günlük toplam süre dolduktan sonra domain açık arttırmada satılır.

Burada verilen süreler sabit değil. Hele ki Türk Ticaret gibi sorunlu bir firma ile çalıştığınız için başınıza herşey gelebilir. O nedenle yapmanız gereken şey şu:

1. Süre dolmadan önce (dolduktan sonra değil) üzerine Türk Ticaret'te bir yıl daha ekleyin.
    2. Daha sonra başka firmaya transfer edin.

Yeterince dikkatli olmazsanız domaini ben veya başka bir domainci açık arttırmada kapar. Her hafta 300 bin tane domain açık arttırmaya geliyor. Bunların hepsini kontrol ediyorum. Süre dolduğu an o domain benim snaplames listelerinde bahsedilecek. İyi bir isimse mutlaka fark ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil -- 4 Haziran 2007; 23:03:36 >

• Alan adı yenileme ile ilgili konulardan anlayan ve işleyişe hakim bir arkadaş var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.