Şimdi Ara

alan adım var.sitemi nasıl yayınlıycam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yahoodan alan adı aldım ama bir site yayınlamak için bundan sonra ne yapmam gerekiyor. hosting firmasımı bulucam.bu hizmeti bedava veren yerler varmı.birde hosting firmasını bulduktan sonra alan adı ayarlarımda ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor.Teşekkürler....

• Yahoo'dan aldığınız hesabı yanlış bilmiyorsam geocities'de kullanabiliyorsunuz. En son 15 MB alan veriyordu geocities. Değişti mi bilmiyorum. Oraya dosyalarınızı yüklersiniz ve daha sonrawww.geocities.com/kullanıcıadı şeklinde sitenizi yayınlayabilirsiniz. (Sistem böyleydi en son, 1 sene kadar oldu ilgilenmeyeli.)
  • Ya arkadas biliyorsan konus yada bilmiyorsan oku luzumsuz cevap verme..ne demek yahoo dan alinan isim bilmemmnerde kullanilacak diye..Yahooda normal bir servis saglayicisi...alan adini alan istedigi yeree kullanabilr..vede buradan aldiginiz ismi istediginiz sekilde kullanmaniz mumkun
    Lutfen sadece yazmiz olarak yazmayalim birde demissinizki bir yil once boyle idi sacmalamayin yil 2006 vede bir yil oncede boyle degildi..para vererek aldiginiz bir domaini istediginiz gibi kullanabilrsiniz istediginiz yere yonlendirip.. istediginiz yerde host edebilirsiniz..
    Laf olsun diye buraya anlamsiz seyler yazmanin anlami yok..

quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

Yahoo'dan aldığınız hesabı yanlış bilmiyorsam geocities'de kullanabiliyorsunuz. En son 15 MB alan veriyordu geocities. Değişti mi bilmiyorum. Oraya dosyalarınızı yüklersiniz ve daha sonrawww.geocities.com/kullanıcıadı şeklinde sitenizi yayınlayabilirsiniz. (Sistem böyleydi en son, 1 sene kadar oldu ilgilenmeyeli.)

• Velfecir gönderdiğin linkte çok güzel kaynaklar var baya emek verilerek hazırlanmış..Kerem geocitiesi biliyorum ama orada bir çok servis verilmiyor.ayrıca benim kendi alan adım var buna hosting bulmam ve ayarları öğrenmem gerekiyordu.Saolsun bana bu konuda özelden ulaşan http://www.hedefhosting.net/ Tufan bey çok yardımcı oldu hatta bana bedava 1 aylık hosting hizmeti bile verdi.Teşekkürler.
  • hayırlı olsun..
  • merhabalar
    aklına takılan bir sorun daha lursa daha profesyonel hizmetle sana yardımcıolabiliriz.
    http://www.hostinghome.org

teşekkürler
  • kardeş gir burası 50mb güzel host veriyorwww.keepfree.de alan adında burada değişiklik yapmana gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.