|
Alan Wake 2 İçin Yeni Güncelleme PSSR'yi Kapatma Seçeneği Ekliyor
-
-
konsol pişmanlıktır -
Tarihin en dandik konsol upgradei ps5produr -
Bu hareketle pssr denen bu garabetin ne kadar da kötü ve verimsiz bir teknoloji olduğunu tescillemiş oluyorlar. Hangi oyunda pssr kullanılsa oyun daha bulanık, daha detaysız hale geliyor. Güya yapay zaka tabanlı bir upscale yöntemi. İlerde öğrenerek gelişir diye düşünenler var da ben pek ihtimal vermiyorum. Fsr'den devam etmelilerdi. Fsr 3 ile devam edip, 4 .çıktığında pro fsr 4 destekleyip cam gibi görüntü verebilirdi. Bu haliyle tam bir facia.
-
Enayi Kutusu. Almayın. Alıp pişman olup enayi gibi hissedip de savunmayın! -
Niye ki, bu anormal güçlü ultra canavar varken neden insanlar onu kapasın. Efso ıışın falan izliyo falan fian sonuçta? -
21:39:29 Enayi kutusumu ? Asıl pc enayi kutusu. Ekran kartında rtx yazıyor. Rtx açınca oyun 20 fps düşüyor. böyle bir kandırmaca olabilir mi ? Ben rtx açamıyacaksam ozaman ekran kartına o ibareyi koymayacaksın . Her insanın evinde 4090 yok Genelde ortalama bir pc’de 1080p oyun oynamaktan, milletin gözü bozuluyor. En azından konsolu , oled tv ye bağlayınca İnanılmaz kalitede 4k çözünürlükde oyun oynuyorsun yani arkadaşda 2k pc gördüm yinede oled tv + konsolun kalitesine yaklaşamadı. komik durum millet pc savunmaktan 10 takla atıyor. Gözleriniz kanar o pclerde :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu hareketle pssr denen bu garabetin ne kadar da kötü ve verimsiz bir teknoloji olduğunu tescillemiş oluyorlar. Hangi oyunda pssr kullanılsa oyun daha bulanık, daha detaysız hale geliyor. Güya yapay zaka tabanlı bir upscale yöntemi. İlerde öğrenerek gelişir diye düşünenler var da ben pek ihtimal vermiyorum. Fsr'den devam etmelilerdi. Fsr 3 ile devam edip, 4 .çıktığında pro fsr 4 destekleyip cam gibi görüntü verebilirdi. Bu haliyle tam bir facia. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X