Beyler bugün bir gezegene koloni gemisi gönderdim sömürgeleştirmek için bide ne göreyim SÖMÜRGENİN ALANI 306 GÖZLERİME İNANAMADIM bu yüzden çok mutluyummm
yokmu fikri olan
olabiliyor bos galaksilerde cıkıor öle aslında oraları ana gezegen yapacaksın sonra basacan kademe süper olur walla
kural şu önce alın baktınız küçük terkedin 2 gün bekleyin sonra yeniden alın baktınız yetmedi bidaha terkedin ve işte sonuççççç
quote:
Orjinalden alıntı: sarin
23485 km (92 /419 Alanlar) 21. evren de
Satürn Olmalı O Kardeş
SATÜRN KARDEŞ YALANCISIN BİLİYOSUN DİMİ.
quote:
Orjinalden alıntı: cumhurtk
bu ne şimdi uslübuna dikkat eder misin
Adam fikriniz var mı demiş herkes artislik olsun diye söm alanlarını yazmış hay Yarabbim ya
quote:
Orjinalden alıntı: cumhurtk
Yalancı dilenciyi ........mi?
sarin maden bu kadar eminsin, gönder bakalım bi screenshot.
öyle atıp tutmak kolay.
bu arada bende de 500 alanlı söm çıktı. fazla büyük dedim, çift kale futbol maçı mı yapacam dedim, terkettim işte.
çok merak ediyorum 419 alan nasıl oluyor.
ki büyük ihtimalle konuşmanın gerisi şöyle gerçekleşecek, diyeceksin ki "ben 319 yazacaktım, yanlışlıkla 419 yazmışım" vs vs....
neyse ya gönder screenshot'ı da herkes anlasın senin yalan söylemediğini
yaw bide resmini gosterinde anlayak yani olmuyo bole ne de olsa sızınle o duyguya ulasacakmıyız kı bız peh
quote:
Hadi bizi kandırdın diyelim eline ne geçicek?
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
quote:
Hadi bizi kandırdın diyelim eline ne geçicek?
Mutlu olcan mı
özürleri bekliyorum fotoşop diyeninde gözlerinden öpüyorum. hala inanmayan varsa bu acc. satıyorum buraya bakıyor ve buraya yazıyor ok. ve inandırmak gibi bir zorunluluğum yok tu ama 1 saat şu capturu yapmaya ve buraya koymaya uğraştım. takdir edersiniz artık.Ve niye kandırmak gibi bir derdim olsun merak ediyorum.sizleri tanımam etmem ayrıca aynı galakside bir adet de 319 alanlı yer var.
quote:
özürleri bekliyorum fotoşop diyeninde gözlerinden öpüyorum. hala inanmayan varsa bu acc. satıyorum buraya bakıyor ve buraya yazıyor ok. ve inandırmak gibi bir zorunluluğum yok tu ama 1 saat şu capturu yapmaya ve buraya koymaya uğraştım. takdir edersiniz artık.Ve niye kandırmak gibi bir derdim olsun merak ediyorum.sizleri tanımam etmem ayrıca aynı galakside bir adet de 319 alanlı yer var.
ogame tr de en büyük alan 319 sen ya başka serverdaoynuyorsun yada adam keklemeye çalışıyorsun.