Şimdi Ara

ALANIN ELİNDE PATLAYACAK BOMBA: DYBALA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çöpün hası arjantin güçlü takım denmek için abattılan balonlardan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Çöpün hası arjantin güçlü takım denmek için abattılan balonlardan biri
    Evet dış güçler Messi'yi kötü göstermek için Dybala, Agüero, Di Maria gibi düşük topçuları iyiymiş gibi lanse ediyor. Yoksa Messi tarihin en büyük topçusu abi Higuain yüzünden kupayı alamadı. Şampiyonlar liginde de Suarez adlı fetöcü yüzünden elendiler çünkü Messi'nin asistini yedi. Messi, Arjantin ve Barcelona'dan kurtulur umarım s..s Çeyrek finallerde Yarı Finallerde ve Finallerde 16 gol atmış büyük Messi takımları yüzünden kaybediyor sıfdjgn yoksa 41 Gol atmış Ronaldo; Joao Mario, Benzema, Silva, Vazquez ile çok güçlü ıdjsfghh Abi Messi fanboyu olmaya daha fazla dayanamayacağım siz bunu yıllarca nasıl sürdürüyorsunuz çok merak ediyorum anlatsana biraz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afonso54 -- 4 Haziran 2019; 5:12:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Evet dış güçler Messi'yi kötü göstermek için Dybala, Agüero, Di Maria gibi düşük topçuları iyiymiş gibi lanse ediyor. Yoksa Messi tarihin en büyük topçusu abi Higuain yüzünden kupayı alamadı. Şampiyonlar liginde de Suarez adlı fetöcü yüzünden elendiler çünkü Messi'nin asistini yedi. Messi, Arjantin ve Barcelona'dan kurtulur umarım s..s Çeyrek finallerde Yarı Finallerde ve Finallerde 16 gol atmış büyük Messi takımları yüzünden kaybediyor sıfdjgn yoksa 41 Gol atmış Ronaldo; Joao Mario, Benzema, Silva, Vazquez ile çok güçlü ıdjsfghh Abi Messi fanboyu olmaya daha fazla dayanamayacağım siz bunu yıllarca nasıl sürdürüyorsunuz çok merak ediyorum anlatsana biraz :D

Alıntıları Göster
    Maç izleyeceksin, özet değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltioPasha

Maç izleyeceksin, özet değil.

Alıntıları Göster
    Kendine not düşmüşsün de neden başkalarını alıntıladın?

• Dybala ikinci forvet gibi daha çok kanatta kendini veremiyor.

• UltioPasha kullanıcısına yanıt
    Bana maçtan bahsetme üst turlar ÇEYREK FİNAL - YARI FİNAL ve FİNAL'de toplam 16 gol atmış Messi doğru mudur ? İstediğin yerden teyit edelim. Ronaldo ise 41 gol atmış. Bana Messi fanboyları bu istatistiği açıklasın sabah akşam Messi'nin takım arkadaşlarını aşağılamaktan başka olayınız yok. Ronaldo'nun yanındakiler çok mu iyi ? Siz Kroos'u falan çok elit oyuncu sanıyorsunuz. Busquets 5 tane Kroos eder 5, tripli Marcelo'dansa her maç az çok aynı oyunu oynayan ve isteği bitmeyen Jordi Alba'yı tercih ederim. Yıllardır sağ bekinde Arbeloa gibi keko gördün mü ? Senin sağ bekinde asistleri 10 numaraları geçen Dani Alves oynadı. Senin oyuncun sezonda 20 gol barajını geçemeyen Bale ve Benzema ile oynadı mı ? Senin oyuncun ball on dor ödüllerine her zaman 1 takım arkadaşını götürdü mü ? Benim Ronaldo dediğim adam o ödüllerde Messi'ye karşı heer zaman 1 kişiydi. Bu son yazdığım bütün istatistiklerden daha önemli bütün kupalardan daha önemli. Adaylar kim Messi - Iniesta - Ronaldo tamam adaylar kim Messi - Neymar - Ronaldo tamam adaylar kim Messi - Inıesta - Xavi tamammmm ben buradan anlıyorum ki Messi'nin takım arkadaşlarıda zaten Ronaldo ve Messi seviyesinde oyuncular bugün Agüero dediğimiz adam Ronaldo ve Messi'den sonra lig bazında en fazla gol ve asist yapmış oyuncu, Suarez dediğimiz adam Messi'nin olduğu Ronaldo'nun olduğu ligte gol kralı olmuş adam ve bunu yaparken Messi; asist kasmak için ve Suarez'i gol kralı yapmak için penaltı bbaşına geçip topu sağ tarafa Suarez'e bırakacak kadar aslında Ronaldo kompleksi olan bir adam.. Neymar dediğimiz adam 222 milyon ile rekor transfer olarak PSG'ye giden adam Bale dediğimiz sakatı aldığımızın yarısına bırakabilir miyiz ? Bana bunlar bahset maç izle özet değil diyor senin hayatın kadar maç izledik tarihi maçları izledik futbolcuları izledik analiz yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afonso54 -- 5 Haziran 2019; 1:18:19 >

• '' Messi; asist kasmak için ve Suarez'i gol kralı yapmak için penaltı bbaşına geçip topu sağ tarafa Suarez'e bırakacak kadar aslında Ronaldo kompleksi olan bir adam.. ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 5 Haziran 2019; 3:53:2 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.