Şimdi Ara

ALANIN ELİNDE PATLAYACAK BOMBA: DYBALA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adam 100 milyon euro haberleri cikiyor kim alacak merak ediyorum.kesin united alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Todo reis yargı dağıtıyor gene

• Dybala Salah'ın Roma'da gösterdiği performanstan daha iyi performans sergiledi. Salah'ın premier ligte yaptıkları ortada. Dybala da çıkış yapabilir. Kendisi Ronaldo gelince arka plana atıldı o yüzden birden balon oluverdi. Dybala gayet iyi ve yetenekli oyuncu düne kadar Messi'nin varisi olarak gösteriliyordu.
  • Katılıyorum.

• Düne kadar Dybala için Messinin varisi diyen kim varsa futbolu izlemeyi bırakmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Dybala Salah'ın Roma'da gösterdiği performanstan daha iyi performans sergiledi. Salah'ın premier ligte yaptıkları ortada. Dybala da çıkış yapabilir. Kendisi Ronaldo gelince arka plana atıldı o yüzden birden balon oluverdi. Dybala gayet iyi ve yetenekli oyuncu düne kadar Messi'nin varisi olarak gösteriliyordu.
    Klopp'un elinin değdiği oyuncu yıldız oluyor zaten. Coman'ı alsa Ronaldo yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B6E2676F0

Klopp'un elinin değdiği oyuncu yıldız oluyor zaten. Coman'ı alsa Ronaldo yapar.

Alıntıları Göster
    salah fiorentina da baselde de yilan gibiydi yine, dybala ne? eskiden bu yana izliyorum bu dusuncem ronaldo geldigi icin degil, trasnfer haberleri ciktigi icin cikti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Doğru da Klopp etkisi de yok değil. Wijnaldum’u, Oxlade’i yıldız yaptı adam.

Dybala bence de balon. Onun santrafor versiyonu Icardi de aynı şekilde. Real iyi ki almadı onu

• quote:

Dybala bence de balon. Onun santrafor versiyonu Icardi de aynı şekilde. Real iyi ki almadı onu
    icardi icin oyle deme uzulurum

muthis son vuruscu

wanda daha iyi bitirici çıktı kariyerini bitirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

wanda daha iyi bitirici çıktı kariyerini bitirdi

conte geldi ben seneye interde buyuk bir ivme bekliyorum.

taraftar ile arası koptu zor artık

italyanlar deli zaten affetmiyorlar kolay kolay s
  • Dybala'ya yazık valla. en iyi ve çıkış yapmış olduğu döneminde Messi yüzünden milli takımda forma giyemedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oxlade daha ne oynadı ki yıldız oldu, geçen sezon yarısında sakattı bu sezon ise tamamını kaçırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Oxlade daha ne oynadı ki yıldız oldu, geçen sezon yarısında sakattı bu sezon ise tamamını kaçırdı

Alıntıları Göster
    bence orta sahada verimliydi demeye getiriyor normalde kanatti ya

• fluox kullanıcısına yanıt
    Arsenal’de orta düzey bir oyuncuyken Liverpool’da gayet iyi performans göstermeye başlamıştı. Ondan sonra sakatlandı.

• toplumca biseyi abartmayi da yermeyi de cok seviyoruz dybala ne messi kadar iyi olabilecek bir oyuncu nede burada abartildigi kadar kotu oyuncu. form durumu degisir ama kalite olarak griezmann seviyesinde bir oyuncu elbet transfer oldugu takimda fark yaratir(baska mevkiye zorlanmadıgi surece)

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

toplumca biseyi abartmayi da yermeyi de cok seviyoruz dybala ne messi kadar iyi olabilecek bir oyuncu nede burada abartildigi kadar kotu oyuncu. form durumu degisir ama kalite olarak griezmann seviyesinde bir oyuncu elbet transfer oldugu takimda fark yaratir(baska mevkiye zorlanmadıgi surece)
    griezman kendini kac kez kanitladi, dybala ne yapti 4 senedir?

kalite olarak dedim todolitam, griezmannda juve finale cikarken barcaya karsi kanitlamisti

• Dybala yetenekli bir oyuncu bunu kimse inkar etmez ancak hep bir şey eksik gibi o adamda ya ne bileyim o eksik olmasa çok büyük oyuncu olurmuş ancak o eksik olduğu için hiçbir büyük takımda başrol olamaz gibi geliyor. Hantal mı desem oyun okuması mı sıkıntılı desem her maça motive olamıyor mu desem bilemedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.