Şimdi Ara

Bütçe : 35 Milyon Euro , Galatasaray transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'nin elenmesi halinde 47 Milyon Euroya kadar transfer bütçesi var Galatasaray'ın şu anlık 35 milyon Euro.Bu sene eksikler rahat rahat doldurulacak.Galatasaray iyi bir anlaşma yapmış Uefa ile.
    Bütçe : 35 Milyon Euro  , Galatasaray transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 15 Haziran 2018; 12:46:41 >

• Başkan bayram hediyesini erken verdi. Gönül isterki fener turu geçsin çünkü ilerleyen yıllarda ülke puanı çok büyük sıkıntılara neden olacak fakat 12m € da az para değil ne yazıkki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven Phoenix

Başkan bayram hediyesini erken verdi. Gönül isterki fener turu geçsin çünkü ilerleyen yıllarda ülke puanı çok büyük sıkıntılara neden olacak fakat 12m € da az para değil ne yazıkki
    Uefa'ya 6 milyon Euro ateşleyince herşey güzelleşti , Fener gidemez zaten ateşlediğimiz paranın 2 katı oradan geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Uefa'ya 6 milyon Euro ateşleyince herşey güzelleşti , Fener gidemez zaten ateşlediğimiz paranın 2 katı oradan geldi

Alıntıları Göster

• Evet evet FM oynuyorsunuz gelen gelirler hep transfere, mesela Ndiaye satıldı o 15m'de zaten zorunlu yerlere gitmedi, direkt hoop transfer bütçesi.

Kaynak AMK spor

Gerçeklere dönelim:

Uefa settlement agreementhttps://www.uefa.com/insideuefa/protecting-the-game/club-licensing-and-financial-fair-play/news/newsid=2563057.html

Galatasaray accepts, for the duration of the settlement agreement, a calculated limitation on the number of new registrations it may include within its A list for the purposes of participation in UEFA competitions. This calculation is based on the club's net transfer position in each respective registration period covered by the agreement. Such restriction will be lifted for season 2021/22 if the club fulfils the operational and financial measures agreed with the CFCB Investigatory Chamber.

Sizin konuda da birkaç kişi iddialaştı sattığın kadar al yok falan diye en son kap açıklamasıyla susmuşlardı, aynı sazanlığa düşmeyin beyler. Medya yine sazan avına çıkmış gibi geldi bana söyleyeyim.

Bu verilen anlaşma Fener ve Beşiktaşa verilenden çok daha ağır, hem sezon bazında, hem mali ceza bakımından daha ağır şartlar, + sattığın kadar al maddesi.

50:30 açın.

Medyaya inanmayın, ceza açıklandığı gün de böyle haberler pompaladılar işte ceza çok iyi sattığın kadar al yok işte 6m uefadan gelecek falan, cezanın iyisi olmaz. Fenerbahçe ve Beşiktaş bu ceza sürecinde ne kadar transfer harcaması yaptı açın bakın, şimdi sizin 4 senelik kıtlık süreciniz başlıyor, ona odaklanın, hadi iyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 15 Haziran 2018; 13:8:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Evet evet FM oynuyorsunuz gelen gelirler hep transfere, mesela Ndiaye satıldı o 15m'de zaten zorunlu yerlere gitmedi, direkt hoop transfer bütçesi.

Kaynak AMK spor

Gerçeklere dönelim:

Uefa settlement agreementhttps://www.uefa.com/insideuefa/protecting-the-game/club-licensing-and-financial-fair-play/news/newsid=2563057.html

Galatasaray accepts, for the duration of the settlement agreement, a calculated limitation on the number of new registrations it may include within its A list for the purposes of participation in UEFA competitions. This calculation is based on the club's net transfer position in each respective registration period covered by the agreement. Such restriction will be lifted for season 2021/22 if the club fulfils the operational and financial measures agreed with the CFCB Investigatory Chamber.

Sizin konuda da birkaç kişi iddialaştı sattığın kadar al yok falan diye en son kap açıklamasıyla susmuşlardı, aynı sazanlığa düşmeyin beyler. Medya yine sazan avına çıkmış gibi geldi bana söyleyeyim.

Bu verilen anlaşma Fener ve Beşiktaşa verilenden çok daha ağır, hem sezon bazında, hem mali ceza bakımından daha ağır şartlar, + sattığın kadar al maddesi.

50:30 açın.

Medyaya inanmayın, ceza açıklandığı gün de böyle haberler pompaladılar işte ceza çok iyi sattığın kadar al yok işte 6m uefadan gelecek falan, cezanın iyisi olmaz. Fenerbahçe ve Beşiktaş bu ceza sürecinde ne kadar transfer harcaması yaptı açın bakın, şimdi sizin 4 senelik kıtlık süreciniz başlıyor, ona odaklanın, hadi iyi bayramlar.
    sizde yakında paranıda al git ali koç diye bagırmayında aykut babanızla devam edin aatıf dirarla sampiyonlukta başarılar. fatih hoca varken avucunuzu yalarsınız hadi bakalım

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Burada bir saldırı yoktu, sizin konuda da medya çok sazan avladı, aynı şeye düşmeyin dedim, medya bu sallıyor işte.

Fatih hoca konusuna gelirsek, milli takım gayet dünya kupası yolunda fena gitmemişken yine de GS haberleri çıkınca sizin konuda Terim gelirse GS'liliğimi dondururumcular doluydu. M. Cengiz için de şimdi öyle. Şampiyon olunan sezonda en kötü oyuncu bile badem gözlü olur. F.T her zaman avantajlı olduğu yarışta bulundu. İlk defa eşit şartlarda yarışacak, bir tane sezon yok ki Terime verilen kadro zaten favori değildi, bakalım ne olacak gelecek sezon buradan sezonluk gazlarla olmuyor, sonra başlarsınız SELOO diye.

Edit: Adam hala AMK gazete manşeti atıyor. Beyler UEFA Settlement agreement attım, M. Cengiz'in sözünü attım. Sattığın kadar al var, öyle karar çıkacak avukat gidecek hop 1 günde silinecek hiç mi bürokrasi bilginiz yok yaşlar kaç Allah aşkına?

Neyse biz Bursa'da fail olmuştuk, sizin de FALCAO MESSİ RONALDO ALICAZ KUDURUN AHAHAHA yapmalarınıza karışmıyorum, ben uyarımı yaptım, sezon başlarken alıntılarım, mümkün mertebe başkanınızın "Transfer kısıtı manevra kabiliyetimizi çok daralttı" laflarıyla, o zaman zevkini sürerim sazanlığınızın, hem de uyarmaya rağmen yaptığınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 15 Haziran 2018; 13:17:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Burada bir saldırı yoktu, sizin konuda da medya çok sazan avladı, aynı şeye düşmeyin dedim, medya bu sallıyor işte.

Fatih hoca konusuna gelirsek, milli takım gayet dünya kupası yolunda fena gitmemişken yine de GS haberleri çıkınca sizin konuda Terim gelirse GS'liliğimi dondururumcular doluydu. M. Cengiz için de şimdi öyle. Şampiyon olunan sezonda en kötü oyuncu bile badem gözlü olur. F.T her zaman avantajlı olduğu yarışta bulundu. İlk defa eşit şartlarda yarışacak, bir tane sezon yok ki Terime verilen kadro zaten favori değildi, bakalım ne olacak gelecek sezon buradan sezonluk gazlarla olmuyor, sonra başlarsınız SELOO diye.

Edit: Adam hala AMK gazete manşeti atıyor. Beyler UEFA Settlement agreement attım, M. Cengiz'in sözünü attım. Sattığın kadar al var, öyle karar çıkacak avukat gidecek hop 1 günde silinecek hiç mi bürokrasi bilginiz yok yaşlar kaç Allah aşkına?

Neyse biz Bursa'da fail olmuştuk, sizin de FALCAO MESSİ RONALDO ALICAZ KUDURUN AHAHAHA yapmalarınıza karışmıyorum, ben uyarımı yaptım, sezon başlarken alıntılarım, mümkün mertebe başkanınızın "Transfer kısıtı manevra kabiliyetimizi çok daralttı" laflarıyla, o zaman zevkini sürerim sazanlığınızın, hem de uyarmaya rağmen yaptığınız.
    Transfer Bombaları harekatı başladı bile Dua edinde Ozan Tufan fit olsun , hibe falan geleceği yok gibi Aziz Baba ne eder yapar para bulurdu, daha hoca yok meydanda.
    Bütçe : 35 Milyon Euro  , Galatasaray transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor

• strong mind strong body S kullanıcısına yanıt
    Valla bizim korkumuz yok, klüp başında Ali KOÇ var. Bunun gibisi bir daha hiçbir Türk klübünün başına gelmez. İstediğiniz kadar kendinizi kandırın şöyle transfer böyle transfer, şampiyonluk sonrası herkes taraftarı sağmaya çalışıyor, sizin gibiler atlasın böyle gazla, bizim için hava hoş. Sezon başlayınca alıntılanacak mesajlar silesi.

Ağa bir de oyuncu haberi atmış, yahu yaş kaç, sen "bu mesajı 50 kişiye yollamazsan..." lı mesajlara da inanıyor musun? Bütün haberlere inanan birini ilk defa görüyorum. Sana göre sezonda 50 oyuncu gelip 20 tane gidiyordur kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 15 Haziran 2018; 13:25:21 >
  • quote:

Valla bizim korkumuz yok, klüp başında Ali KOÇ var. Bunun gibisi bir daha hiçbir Türk klübünün başına gelmez. İstediğiniz kadar kendinizi kandırın şöyle transfer böyle transfer, şampiyonluk sonrası herkes taraftarı sağmaya çalışıyor, sizin gibiler atlasın böyle gazla, bizim için hava hoş. Sezon başlayınca alıntılanacak mesajlar silesi.

Ağa bir de oyuncu haberi atmış, yahu yaş kaç, sen "bu mesajı 50 kişiye yollamazsan..." lı mesajlara da inanıyor musun? Bütün haberlere inanan birini ilk defa görüyorum. Sana göre sezonda 50 oyuncu gelip 20 tane gidiyordur kötü.
    Bunun gibisi derken ? Parası çok dediniz , hibenin h sini konuşmuyor ? O parayı kolay mı kazandı sandınız bağışlasın beleşten( Gerçi Aile Serveti), yoksa Arap Şeyhi mi sandınız ? Vizyon,fisyon ,atom çarpışması dediniz bende Elon Musk'tan bahsediyorsunuz sanmıştım bir ara.Alt yapıdan falan bahsediyor sizde vizyon ovvv diyorsunuz, ciddi söylüyorum şurada futboldan benden daha iyi anlayan sıradan üyeler vardır onlara sorun belki daha fazlasını anlatırlar.

Bu arada düzgün beyefendi birisi kabul ediyoruz.Ancak bu kadar beklenti fazla.Hayal kırıklığı yaşarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 15 Haziran 2018; 13:31:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Terrenao geldi efsane abi ya sportif direktör ya vizyon abi vizyon.Offf Portekiz'den yabancı hoca geldi duruşu bile vizyon ,yeniliyoruz ona rağmen kahvesinden vazgeçmiyor böyle kahve içen Türkiye'de bulamazsın .Şampiyonuz bu sene falan filan Durun beyler yanlış hayalin anonsu bu sahayı boşaltalım Bursa golü bulmuş

Yeni Terrenaonuzuda bulmuşsunuz hadi başarılar size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 15 Haziran 2018; 13:42:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Terrenao geldi efsane abi ya sportif direktör ya vizyon abi vizyon.Offf Portekiz'den yabancı hoca geldi duruşu bile vizyon ,yeniliyoruz ona rağmen kahvesinden vazgeçmiyor böyle kahve içen Türkiye'de bulamazsın .Şampiyonuz bu sene falan filan Durun beyler yanlış hayalin anonsu bu sahayı boşaltalım Bursa golü bulmuş

Alıntıları Göster
    Tarihin en iyi kadrosu, Türk tarihinde böyle kadro yok, şl yarı final garanti, Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi forveti Rvp, lig şampiyon belli oynanmasın cart curt. Sene sonu Bjk şampiyon, 1 tane kupa yok. Komedi dükkanı.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Size aldığı Rvp'nin 4 yılda kulüpten toparladığı parayla Galatasaray 3 yıl üst üste şampiyon olacak kadroyu kurar

Ayrıca Fernandao ve Şener nedir ya ? 3.5 milyona aldığınız Fernandao ile bol bol 2. likler yaşayıp 2.5 a sattınız vizyon fisyon atom çarpışması.Nani'de çok büyük keşif helal kimse tanımıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 15 Haziran 2018; 13:50:24 >

• Fatih Terim bunlarda nasıl bir acı bırakmışsa hâlâ Terim'e laf atma peşinde ,vallahi yazık.

Asıl şişirilen balon Ali KOÇ . Neyse böyle gaza gelmeleri iyi bir bakıma
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Bizim başarısızlıklarımız bile sizin için başarıdır diyorum çok zor olmasa gerek.

Tabii bunu diyen kişi ceza yediği için zil takıp oynayacak neredeyse, koskoca camia nelere kaldı be.
  • Haber tek kaynaktan geldiği için ne kadar doğru pek bilemem ama zaten Galatasaray'ın elinde iyi bir kadro var.as takıma bir kaç oyuncu ve rotasyon oyuncularımızı arttırarak iki üç sene daha şampiyonluğa oynayacak bir takımız.bence yerli oyuncu sayımızı arttırmamız lazım.kaliteli yabancı bir şekilde buluyorsun.

35 milyon euro gelir hanemize yazılırsa elbette yöneticilerin eli güçlenir ama hepsi harcanacak mantığından da gitmemiz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 15 Haziran 2018; 14:51:34 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yandex'e gir, bikini diye ara, Robben gelsin

• strong mind strong body S kullanıcısına yanıt
    Ali Koç hibe konusunda geri adım atmadı ki.Adam açıklamasını yaptı 2 gün önce dinleseydin.Hibe için önce klübün mali durumuna bakıyorlarmış.Hemen yapılacak bir şey değil.SPK'dan onay gelecek ve prosedüre uygun sermaye artırımı yapılacak.Daha 1 hafta oldu geleli sakin.

Konu hakkında bilgin olmadığı halde yorum yapma cesaretinde bulunman trajikomik.

• Yalan haber bizim aldığımız ceza gayet açık.

''Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir''.
  • quote:

Siz elenince kasamıza para koycaz mı koycaz nokta

Transfere gitmezse borca gider , sonuçta 47 milyon avro gelecek varsın transfer olmasın yine şampiyon yapar terim bir iki takviyeyle

Onun bedava yaptığı transferler bile Ujfalusi Melo Nagatomo elmander Necati gibi oyuncular oluyor atıf gibi çöpler değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.