|
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) (2. sayfa)
-
-
Nerelisin doğuluysan işin zor Alanya milliyetçidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
korkuttun hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: vikingr
korkuttun hocam
amacım korkutmak değil gerçekleri söylemek hocam ben de senin gibi araştırıyordum sonra çok olumsuz şeyler söylediler çok eksiği var merkeze uzak vb şeyler gittimde gördüm gerçekten üniversite çevresi bomboş dağın tepesi merkeze uzak hocaların yarısı fetöden alındı içerdi yoldan geçeni hoca yapmışlar falan diyolar lise eğitimi gibiymiş -
gerçekleri duymak her zaman en iyisidir hocam -
Alanyaliyim yardımcı olabilirim
siz de bildiğiniz herşeyi yazın hocam şehir nasıl üni nasıl apartlar fiyatlar nasıl -
Alaeddin Keykubad üniversitesi pek önerilmiyor. Küçük ve yeni bir üniversite zaten. Şehir merkezinde değil ama o kadar da uzak değil. 5-10 dk ya bir otobüs geçer zaten. Eğitimi hakkında pek bilgim olmamakla birlikte giden tanıdıklarım pek memnun değil. Alanya şehrine gelirsek, ben buralı olduğum için öyle geliyor olabilir ama gerçekten çok güzel. Özellikle iklimini Türkiye'de başka bir yerde bulamazsın. 7 ay denize girilir. Kışın sakindir. Yerli Alanya insanı da çok cana yakın ve anlayışlı kişilerdir. Ancak esnaf için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.. Apart fiyatlarına gelirsek tek kişi 600+elektrik iki kişi 650 üç kişi 700 şeklinde yaklaşık. Ev tutarsanız esyali evler de yaklaşık bu şekilde 700 falan. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplamaya çalışırım.
quote:
Orijinalden alıntı: vikingr
siz de bildiğiniz herşeyi yazın hocam şehir nasıl üni nasıl apartlar fiyatlar nasıl
Yazdım yukarıya
Alanyada yaşıyorum ve bu üniversitenin Alanya ile alakası yok.
Dağın başında tozun toprağın içinde. Şehir merkezine 10 15 km uzaklığında.
Ortam sıfır.
Ders kalitesi yok. Ne yazik ki burda Bilg.müh okuyorum ve başka bir üniye geçmek için fırsat arıyorum.
Hocalar bilgi yoksunu.
Kiralar ateş pahası.
Alanya turistlik olduğu için haddinden fazla pahalı.
Bir yağmur yağınca üninin etrafı çamur deryası.
Tek güzelliği var oda bir ton gerizekalı kız olması. Her türlü o iş götürürsün ama eğitim hayatın koca bir sıfırdan ibaret olur.
+ Şunuda belirtmem lazım. Bu üniye 4 yıllık gelen erkek öğrencilerin 2 amacı var. Ortam ve askerliği kısa dönem yapmak.
Ben ettim sen etme kardeşim. Parana, zamanına, sınav senesi çektiğin strese ve bütün emeklerine yazık etme.
Ben şuan nolur nolmaz tekrar hazırlanıyorum. Belki sınav kolay olur iyi bişey alırımda şurdan defolup giderim diye.
-
saol hocam :) -
Hocam ben AHEP üniversitesine geliyorum fakat ailemle öğrenci apartı arıyoruz kaç gündür bulamadık 600-700 tl arası istiyorlar elektrik içinde yok bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız çok mutlu olurumquote:
Orijinalden alıntı: mehfat23
Alaeddin Keykubad üniversitesi pek önerilmiyor. Küçük ve yeni bir üniversite zaten. Şehir merkezinde değil ama o kadar da uzak değil. 5-10 dk ya bir otobüs geçer zaten. Eğitimi hakkında pek bilgim olmamakla birlikte giden tanıdıklarım pek memnun değil. Alanya şehrine gelirsek, ben buralı olduğum için öyle geliyor olabilir ama gerçekten çok güzel. Özellikle iklimini Türkiye'de başka bir yerde bulamazsın. 7 ay denize girilir. Kışın sakindir. Yerli Alanya insanı da çok cana yakın ve anlayışlı kişilerdir. Ancak esnaf için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.. Apart fiyatlarına gelirsek tek kişi 600+elektrik iki kişi 650 üç kişi 700 şeklinde yaklaşık. Ev tutarsanız esyali evler de yaklaşık bu şekilde 700 falan. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplamaya çalışırım.
-
Maalesef 600 den ucuz bulamazsın tek kişi. İki üç kişi kalırsanız daha ucuza gelir
Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü için yazıyorum: Bölümün başkanı olan kişi Fikri Serdar Gökhan, hiçbir akademik yeterliliği olmayan bir kişi olmasına rağmen iktidar partisinden uzaktan akrabaları olduğu için ve iktidar partisine yakın olduğu için keyfi uygulamalarda bulunmaktadır. Vermekte olduğu 2-3 derste (Circuit 1-2, Analog 1-2, Semiconductor) 120 kişilik sınıftan neredeyse herkesi mütemadiyen haksız yere sınıfta bırakmaktadır. Kendisinin sınıfta elle çözdüğü tek bir soru bile yok. Kendisine soru sorulduğunda 'Ben bu soruyu LTSpice'ta çözdüreyim sonra çözümleri size atayım' diyor ve kendisine sorulan soruları ya LTSpice ile ya da ChatGPT gibi mekanizmalara soruyor. PDF okumaktan başka vasfı yok hatta PDF'leri bile doğru düzgün okuyamıyor. İngilizce PDFlerde kelimeleri sürekli yanlış okuyor, PDFteki sayıların İngilizcelerini bile söyleyemeyip sayıları Türkçe okuyacak kadar bilgisiz ve yetersizdir. Buna rağmen alanında çok yetkinmiş gibi yüzlerce öğrenciyi senelerdir derslerden bırakıyor. Bir diğer hoca olan Emrah Irmak da onun yolundan gidiyor, vermiş olduğu derslerde (Signal 1-2, Introduction to Logic, Introduction to Micro Processors) gibi derslerde keyfi notlar vererek öğrencileri toplu bir şekilde ve sürekli olarak derslerden bırakıyor. Fikri Serdar Gökhan'ı CİMER'e şikayet ettiğinizde ise CİMER, şikayette bulunan öğrencilerin bilgilerini iktidara yakın olduğu için Fikri Serdar Gökhan'a geri bildiriyor. Kesinlikle yazMAmanı tavsiye ederim. Zira bunlar hocalık için hiçbir vasıfları olmamaları halde iktidar yalakası oldukları için bölüme tepeden gelmiş kişiler ve vasıfsız oldukları halde kendi egolarını tatmin etmek için bölümdeki öğrencilere adeta zulmediyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X