Şimdi Ara

alanya - konya arası ecel terleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

herzaman bilindik manavgat ayrımı akseki seydişehir üzeri giderdim.bu sefer değişiklik yapayım dedim.alanya hadim taşkent üzerinden gittim.özellikle taşkente gelinceye kadar ecel terleri döktüm bu kadarmı tehlikeli olur.40 km 1.5 saatte almışım şaka gibi.siz siz olun bildiğiniz yoldan şaşmayın

Geçen sene Taşkent'ten Alanya'ya gittik. Hem de iki kere. 115 km yol 3 saat sürdü. Kime söylesem inanamadı. Siz biliyorsunuz işte. Artık şahitsiniz. 70 km hıza çıksanız 10 saniye sürmüyor. Hooop 40 km'ye, hatta 30 km'ye düşmek zorunda kalıyorsunuz. Sürekli virajlar. Köylerden geçiyorsunuz.

Trt'de Zor Yollar'da izlemiştim. Kuş yuvası geçidinin müthiş bir manzarası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SalutGilles

quote:

quote:

herzaman bilindik manavgat ayrımı akseki seydişehir üzeri giderdim.bu sefer değişiklik yapayım dedim.alanya hadim taşkent üzerinden gittim.özellikle taşkente gelinceye kadar ecel terleri döktüm bu kadarmı tehlikeli olur.40 km 1.5 saatte almışım şaka gibi.siz siz olun bildiğiniz yoldan şaşmayın

Geçen sene Taşkent'ten Alanya'ya gittik. Hem de iki kere. 115 km yol 3 saat sürdü. Kime söylesem inanamadı. Siz biliyorsunuz işte. Artık şahitsiniz. 70 km hıza çıksanız 10 saniye sürmüyor. Hooop 40 km'ye, hatta 30 km'ye düşmek zorunda kalıyorsunuz. Sürekli virajlar. Köylerden geçiyorsunuz.

Ve o Kuş yuvası denen yerden özellikle dürbünle bakınca Alanya kalesi'nin olduğu yer net görünüyor. Taşkent tarafından gelirken Kuş Yuvası yolu ilk girildiği yer. Biz iki kere orada durup 15 dakika etrafı seyretmiştik.

• Türkiye'de böyle güzel bir çok yol var. Özellikle Karadeniz tarafında. Mutlaka bir kez direksiyon sallamak lazım diye düşünüyorum. Manzaraya dalıp aşağı yuvarlanmasak bari =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SalutGilles

quote:

quote:

Ve o Kuş yuvası denen yerden özellikle dürbünle bakınca Alanya kalesi'nin olduğu yer net görünüyor. Taşkent tarafından gelirken Kuş Yuvası yolu ilk girildiği yer. Biz iki kere orada durup 15 dakika etrafı seyretmiştik.

Korkutucu bir yüksekliği var ama manzara mükemmel.

• Hocam bu Kuş Yuvası dediğiniz yol Karaman Ermenek Alanya bağlantı yolu mu? Kaç km lik bir yol ve kaç saatte gidilir?
  • o yola ilk defa giden birisi birde gece yolculuğu yapmaya kalkması durumunda ölüm riski çok büyük
  • Karliyken gectik bu yoldan.alanya - ermenek...

• hayatında ilk defa bilmeden gece yolculuğunda gidecekler için gerçekten berbat bir yolmuş.
  • gündüz çekimi video bile oldukça tedirgin edici. geçe gitmeyi düşünmek bile istemiyorum .
  • Adama sorarlar. Siz hiç Oylata çıktınız mı?
  • Eskiler bilir Eski Tahir Geçidi hakkında kitap bile çıkarılmış yabancı kamyoncuların hala unutamadığı ziyarete geldikeri geçit yolu...

alanya - konya arası ecel terleri alanya - konya arası ecel terleri alanya - konya arası ecel terleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkke -- 6 Temmuz 2014; 15:58:37 >

• Bizde bayramda antalya düşünüyoruz inşallah.

ankara - antalya arası hangi yol tavsiye edersiniz ?

maps.google'da eskişehir yolu üzerinden tarif ediyor, google ın gösterdiği yol iyimidir ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.