Şimdi Ara

alanya - konya arası ecel terleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herzaman bilindik manavgat ayrımı akseki seydişehir üzeri giderdim.bu sefer değişiklik yapayım dedim.alanya hadim taşkent üzerinden gittim.özellikle taşkente gelinceye kadar ecel terleri döktüm bu kadarmı tehlikeli olur.40 km 1.5 saatte almışım şaka gibi.siz siz olun bildiğiniz yoldan şaşmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• geçtiğiniz yolun bendeki adı kuşyuvası yolu. konyalıyım ne zaman alanyaya gidecek olsam oradan giderim, o yolun bende keyfi ayrıdır.

ama uçurumları öyle büyükki bir gitseniz parçalarınız toplarlar ve dikkatli olmak gerek virajlar serttir
  • kaanbaskut kullanıcısına yanıt
    evet aynen bahsettiğiniz yol.birçok yerde heyelan vardı yol çok kötüydü birde gece gidince çok zor oldu benim için

• Cok gectim ordan hizli gitmediginiz surece bi tehlikesi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

evet aynen bahsettiğiniz yol.birçok yerde heyelan vardı yol çok kötüydü birde gece gidince çok zor oldu benim için

bir çoğu doğal heyelan değil zaten. yol yapım çalışması var orada... o gördüğünüz her yer sular altında kalacak
  • kaanbaskut kullanıcısına yanıt
    niye sular altında kalacak

• Yolu bilmeyen viraja alışkın olmayanın gideceği yerler değil kuşyuvası yolu.Gecen sene aracın üstüne kaya düşüp fevat eden kişi olmuştu.
    Yeni yol yapılıyor o zaman baya güzel olacak ama o manzara bambaşka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaattin(bjk) -- 18 Haziran 2014; 0:02:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

herzaman bilindik manavgat ayrımı akseki seydişehir üzeri giderdim.bu sefer değişiklik yapayım dedim.alanya hadim taşkent üzerinden gittim.özellikle taşkente gelinceye kadar ecel terleri döktüm bu kadarmı tehlikeli olur.40 km 1.5 saatte almışım şaka gibi.siz siz olun bildiğiniz yoldan şaşmayın

akseki seydişehir yoluda pek güvenli bir yol değil gibi acemi söförlerin zorlanacağı yollardan birisi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

herzaman bilindik manavgat ayrımı akseki seydişehir üzeri giderdim.bu sefer değişiklik yapayım dedim.alanya hadim taşkent üzerinden gittim.özellikle taşkente gelinceye kadar ecel terleri döktüm bu kadarmı tehlikeli olur.40 km 1.5 saatte almışım şaka gibi.siz siz olun bildiğiniz yoldan şaşmayın

akseki seydişehir yoluda pek güvenli bir yol değil gibi acemi söförlerin zorlanacağı yollardan birisi bence
    yol budur gece daha korkunç

• quote:

yol budur gece daha korkunç

Alıntıları Göster
    o yol gündüz gidilmeli, manzarası çok güzel.virajlar keskin ve biri bitmeden biri başlar.hele yokuş çıkarken u dönüşü gibi bir kaç viraj var, oralarda tecrübesi olmayan epeyce terler.

• quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

o yol gündüz gidilmeli, manzarası çok güzel.virajlar keskin ve biri bitmeden biri başlar.hele yokuş çıkarken u dönüşü gibi bir kaç viraj var, oralarda tecrübesi olmayan epeyce terler.

Yorumun için sağol Necmi abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

Yorumun için sağol Necmi abi.

Alıntıları Göster
    Videoyu izleyince direk tırstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

Videoyu izleyince direk tırstım.

Alıntıları Göster
    siz o yolun birde eski halini görseniz şaşardınız. karaman dan alanya ya bozkır üzerinden gidin tehlikeli yolu birde orada görün. karşıdan bisiklet gelse geçecek yer bulamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula06

siz o yolun birde eski halini görseniz şaşardınız. karaman dan alanya ya bozkır üzerinden gidin tehlikeli yolu birde orada görün. karşıdan bisiklet gelse geçecek yer bulamaz

Alıntıları Göster
    Eski antalya korkuteli arasındaki yola benziyor şimdi düzeltildi. Ama maalesef toroslardan dolayı böyle yollar mevcut. 10 yıldır Antalya Anamur Mersin hattını bitiremediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Eski antalya korkuteli arasındaki yola benziyor şimdi düzeltildi. Ama maalesef toroslardan dolayı böyle yollar mevcut. 10 yıldır Antalya Anamur Mersin hattını bitiremediler.

Alıntıları Göster
    Bu yolda @topaz42 nin çektiği video vardı. Gece gitmek baya sıkıntı çıkarır, karşıda virajdan çıkanı ne siz görebilirsiniz ne de o sizi görebilir. Ama muhakkak yeni yol yapılmadan oradan geçecem kenara yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Bu yolda @topaz42 nin çektiği video vardı. Gece gitmek baya sıkıntı çıkarır, karşıda virajdan çıkanı ne siz görebilirsiniz ne de o sizi görebilir. Ama muhakkak yeni yol yapılmadan oradan geçecem kenara yazdım

Kuş yuvasını mı kastediyorsunuz. Evet. Orası çok tehlikeli. Eğer bir şekilde oradan bir araba veya insan düşerse herhalde uzuuuun bir zaman kimse bilemez. Oranın araç kamerası ile çekilmiş videosunu koymuştum. Fakat bazı sebeplerden kaldırmak zorunda kaldım.

Uçurumun dibinde dürbün ile araba gördüm. Araba düşerken taklalar ata ata katlanmış. Top gibi olmuş. Koltuklar, tekerlekler arabadan ayrılmış. Yanılmıyorsam içinde 4 kişi varmış. Ölmüşler. Cesetlerini dağcılar çıkartmıştı. Ayrıca tecavüze uğrayan iki turist kız da tecavüzcüler tarafından bu uçuruma diri diri atılmışlar. Adamlar yakalanınca itiraf ettiler.

Buyrun. Ben çekmedim ama youtubede buldum. Alıntıdır.http://www.youtube.com/watch?v=nnWjFKs7Omg

Motorla giderken Kuş yuvası yolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 25 Haziran 2014; 11:32:24 >

• quote:

Geçen sene Taşkent'ten Alanya'ya gittik. Hem de iki kere. 115 km yol 3 saat sürdü. Kime söylesem inanamadı. Siz biliyorsunuz işte. Artık şahitsiniz. 70 km hıza çıksanız 10 saniye sürmüyor. Hooop 40 km'ye, hatta 30 km'ye düşmek zorunda kalıyorsunuz. Sürekli virajlar. Köylerden geçiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Geçen sene Taşkent'ten Alanya'ya gittik. Hem de iki kere. 115 km yol 3 saat sürdü. Kime söylesem inanamadı. Siz biliyorsunuz işte. Artık şahitsiniz. 70 km hıza çıksanız 10 saniye sürmüyor. Hooop 40 km'ye, hatta 30 km'ye düşmek zorunda kalıyorsunuz. Sürekli virajlar. Köylerden geçiyorsunuz.
    Bizim Tekirdağ - Şarköy arası yola benziyor. Uçmakdere yolu denir.
    Çok sevdiğim bir yoldur. Manzarası muhteşemdir.

http://www.youtube.com/watch?v=mV9fJJLBYfA

Burada yamaç paraşütüde yapılmaktadır. Epey mehşurdur aslında.

http://www.youtube.com/watch?v=7SPwwopK_lI

• Toroslar

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Kuş yuvasını mı kastediyorsunuz. Evet. Orası çok tehlikeli. Eğer bir şekilde oradan bir araba veya insan düşerse herhalde uzuuuun bir zaman kimse bilemez. Oranın araç kamerası ile çekilmiş videosunu koymuştum. Fakat bazı sebeplerden kaldırmak zorunda kaldım.

Uçurumun dibinde dürbün ile araba gördüm. Araba düşerken taklalar ata ata katlanmış. Top gibi olmuş. Koltuklar, tekerlekler arabadan ayrılmış. Yanılmıyorsam içinde 4 kişi varmış. Ölmüşler. Cesetlerini dağcılar çıkartmıştı. Ayrıca tecavüze uğrayan iki turist kız da tecavüzcüler tarafından bu uçuruma diri diri atılmışlar. Adamlar yakalanınca itiraf ettiler.

Buyrun. Ben çekmedim ama youtubede buldum. Alıntıdır.http://www.youtube.com/watch?v=nnWjFKs7Omg

Motorla giderken Kuş yuvası yolu.

Ölüm yolu Allah korusun yav..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.