Bildirim
Alanya Tatili için Öneri vs.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ailen ilemi gideceksin? yoksa arkadaş ortamıylamı? otelleri ona göre söyleyim... Alanya deyince akla ilk alanya kalesi gelir :) herkez farklı yerler tarif eder fakat alşanyanın girişinde olması lazım tam emin değilim kestel diye bir piknik yeri & resturant var. çok çok güzel doğal bir ortam.... ve otel i nasıl düşünüyorsun? 5 yıldızlı hd sistemmi? butik otel pansiyon tipimi? -
alanya incekum veya manavgat tarafında 1 ve 4 yasında iki çocuklu aileye uygun otel, apart otel pansiyon vb konaklama için yer arıyorum. mumkunse özel plajı olan, hesaplı bir yer. tavsiyesi olan var mı acaba? -
Alanya'da , Alanya ve Alara Kalesini ziyaret edebilirsiniz. Plaj olarak : Mavi Bayraklı Kleopatra Plajı, dünyaca ünlü ve yine mavi bayrağa sahip Damlataş Plajı, incecik kumsala sakip Alanya Doğu Plajı, Ulaş Plajı, Alanya'da görmenizi önerdiğim plajlardır.
Konaklama konusunda herhangi bir yönledirme yapmak çok fazla tercih ettiğim bir şey değil. Yine de bütçenize uygun oteller bulabileceğinizi düşünüyorum. Yüksek sezonda olduğumuzdan dolayı gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızda yarar var. -
Dim Cayini Unutma :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Barys
Dim Cayini Unutma :)
Kesinlikle bu muhteşem atmosferde kesinlikle görülmesi gereken yerlerden. Hatırlatma için teşekkür ediyorum.
-
Teşekkür ederim yorumlarınız için. -
Emir Yargın'la Çakal LezzetleryoutubeAlanya'da ne yenir? İnanılmaz Dondurma & Pizza (bölüm:1)https://www.youtube.com/watch?v=peZfc8qNdiE
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X