Bildirim
alarm çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
android işletim sistemini kullanıyorsun unutma. -
nette biraz araştırdım android in bazı sürümlerinde kapalıyken de çalarmış.
sürüm değiştirmek pek mantıklı olmadığına ve telefonu geceleri açık tutmak istemediğine göre senin için en iyisi xperia u ile yüklü gelen "pil tasarrufu" modunu kullanmak olacaktır.
zamanlanmış güç tasarrufundan örneğin 01:00-07:00 saatleri arasında otomatik olarak telefonun wi-fi,elekran parlaklığı,arka plan verileri vs. vs. yi kapatabilirsin. neredeyse uyku moduna almış olursun birtek telefon özelliği kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdesign -- 24 Temmuz 2012; 0:14:55 > -
androidin GB ve ICS hiç bir sürümünde Kapalı İken Alarm Çalmıyor Çalışıyorsa Söyleyin O sürüme Geçelim -
Android işletim sistemine kapalıyken alarm çalma özelliği gelmedi. Xperia U ya özel bi durum değil Galaxy S3 de bile yok yani :D -
uçak moduna alıp yat, tek yolu budur... -
bikaç program denedim ama onlar da olmadı
öneriler için teşekkürler bi çaresine bakacağım artık :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uçak moduna al avkadaşım -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
android işletim sistemini kullanıyorsun unutma.
Acaba sen hangi işletim sistemini kullanıyorsun ios,android,windows phone tarzı tüm cihazlarda bu durum var sadece stok android olan cihazlarda alarm çalıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X