Şimdi Ara

alarm çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eski nokia larda bile alarm kurup telefonu kapattığımızda alarm zamanı gelince çalardı ama xperia u da telefon kapalıyken alarm çalışmıyor
    telefonu geceleri açık tutmak istemiyorum alarm için önerebileceğiniz bişey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• android işletim sistemini kullanıyorsun unutma.
  • nette biraz araştırdım android in bazı sürümlerinde kapalıyken de çalarmış.
    sürüm değiştirmek pek mantıklı olmadığına ve telefonu geceleri açık tutmak istemediğine göre senin için en iyisi xperia u ile yüklü gelen "pil tasarrufu" modunu kullanmak olacaktır.
    zamanlanmış güç tasarrufundan örneğin 01:00-07:00 saatleri arasında otomatik olarak telefonun wi-fi,elekran parlaklığı,arka plan verileri vs. vs. yi kapatabilirsin. neredeyse uyku moduna almış olursun birtek telefon özelliği kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdesign -- 24 Temmuz 2012; 0:14:55 >
  • androidin GB ve ICS hiç bir sürümünde Kapalı İken Alarm Çalmıyor Çalışıyorsa Söyleyin O sürüme Geçelim
  • Android işletim sistemine kapalıyken alarm çalma özelliği gelmedi. Xperia U ya özel bi durum değil Galaxy S3 de bile yok yani :D
  • uçak moduna alıp yat, tek yolu budur...
  • bikaç program denedim ama onlar da olmadı
    öneriler için teşekkürler bi çaresine bakacağım artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçak moduna al avkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

android işletim sistemini kullanıyorsun unutma.

Acaba sen hangi işletim sistemini kullanıyorsun ios,android,windows phone tarzı tüm cihazlarda bu durum var sadece stok android olan cihazlarda alarm çalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.