Şimdi Ara

Alarm sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende dün kurmuştum çalmadı.ama artık düzeldi bugünkü alarmlar düzgün şekilde çaldı
  • Pazar sabahı işe gitmek için 08:10 a alarmı kurdum, normalde alarm çalmasa öğlene kadar uyurdum çünkü zaten geç yatmıştım ama şans eseri 08:09 da uyandım, yatakta alarmın çalmasını bekledim ama çalmadı o an anlam veremedim, heralde alarm çaldı o yüzden uyandım diye düşündüm şimdi anlıyorum olup bitenleri. Bi ton küfrettim, bizi bi daha ne zaman yarı yolda bırakacak diye endişe kapladı içimi :( Artık bu soruna bi çözüm bulması lazım Apple'ın..
  • Alarm'ı ayarladığınız kısımda yinele bölümünde tüm günleri seçerseniz sorun ortadan kalkıyor! Daha doğrusu ben alarm sorununu böyle hallettim. Umarım sizlerinde işine yarar...
  • En kestirme yol appStore'den alarm diye aratıp bi tanesini kullanmak. Ben Alarm Clock kullanıyorum. İşimi görüyor. Apple o kadar işletim sistemi yapıyor, telefon on numara ama şu alarm olayı nasıl böyle bir sorun çıkarıyor anlayamadım. Ki alarm programı en kolay uygulamadır herhalde.
  • Bu arada bu mesajı görünce hemen denedim, gayet normal çaldı, Cumartesi günü de beni saatinde uyandırdı, bi sorun yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant
    Pazar sabahı işe gitmek için 08:10 a alarmı kurdum, normalde alarm çalmasa öğlene kadar uyurdum çünkü zaten geç yatmıştım ama şans eseri 08:09 da uyandım, yatakta alarmın çalmasını bekledim ama çalmadı o an anlam veremedim, heralde alarm çaldı o yüzden uyandım diye düşündüm şimdi anlıyorum olup bitenleri. Bi ton küfrettim, bizi bi daha ne zaman yarı yolda bırakacak diye endişe kapladı içimi :( Artık bu soruna bi çözüm bulması lazım Apple'ın..

:)) aynisi banada oldu okula giderken alarmim 6.30 da caliyor bende şansa 6.29 da uyandim bekledim calmadi

• aynısı banada oldu üniye gidecektim saat 7.10 geçe uyandım dedim alarm çalar 10 dakka on dakkadır yattım uyudum 10 dakka sonra çaldı uyandım gittim.
  • bende bi sIkInti yok hocam,ama ben her gun farkli saatte ise basladigim icin yatmadan ønce kurarim,sabahda bagira bagira akon calar :) cok bagiriyorr herif kafa gøz daliyorumm telefona kapatmak icin ;) ama baska bir alarm sesine de uyanmak zor :=)
  • 2000 tl'lik aletiniz işte, en basit alarmı bile becerememişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orodreth Elanesse

http://iphone.shiftdelete.net/iphonedaki-inanilmaz-acik-26226.html

Yuksek sesle guldum.

Bende ama konuştuğum yerle değil bunlar hürriyet'le ortak olabilirmi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.