bende dün kurmuştum çalmadı.ama artık düzeldi bugünkü alarmlar düzgün şekilde çaldı
Pazar sabahı işe gitmek için 08:10 a alarmı kurdum, normalde alarm çalmasa öğlene kadar uyurdum çünkü zaten geç yatmıştım ama şans eseri 08:09 da uyandım, yatakta alarmın çalmasını bekledim ama çalmadı o an anlam veremedim, heralde alarm çaldı o yüzden uyandım diye düşündüm şimdi anlıyorum olup bitenleri. Bi ton küfrettim, bizi bi daha ne zaman yarı yolda bırakacak diye endişe kapladı içimi :( Artık bu soruna bi çözüm bulması lazım Apple'ın..
Alarm'ı ayarladığınız kısımda yinele bölümünde tüm günleri seçerseniz sorun ortadan kalkıyor! Daha doğrusu ben alarm sorununu böyle hallettim. Umarım sizlerinde işine yarar...
En kestirme yol appStore'den alarm diye aratıp bi tanesini kullanmak. Ben Alarm Clock kullanıyorum. İşimi görüyor. Apple o kadar işletim sistemi yapıyor, telefon on numara ama şu alarm olayı nasıl böyle bir sorun çıkarıyor anlayamadım. Ki alarm programı en kolay uygulamadır herhalde.
Bu arada bu mesajı görünce hemen denedim, gayet normal çaldı, Cumartesi günü de beni saatinde uyandırdı, bi sorun yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: sharky25ant Pazar sabahı işe gitmek için 08:10 a alarmı kurdum, normalde alarm çalmasa öğlene kadar uyurdum çünkü zaten geç yatmıştım ama şans eseri 08:09 da uyandım, yatakta alarmın çalmasını bekledim ama çalmadı o an anlam veremedim, heralde alarm çaldı o yüzden uyandım diye düşündüm şimdi anlıyorum olup bitenleri. Bi ton küfrettim, bizi bi daha ne zaman yarı yolda bırakacak diye endişe kapladı içimi :( Artık bu soruna bi çözüm bulması lazım Apple'ın..
:)) aynisi banada oldu okula giderken alarmim 6.30 da caliyor bende şansa 6.29 da uyandim bekledim calmadi
aynısı banada oldu üniye gidecektim saat 7.10 geçe uyandım dedim alarm çalar 10 dakka on dakkadır yattım uyudum 10 dakka sonra çaldı uyandım gittim.
bende bi sIkInti yok hocam,ama ben her gun farkli saatte ise basladigim icin yatmadan ønce kurarim,sabahda bagira bagira akon calar :) cok bagiriyorr herif kafa gøz daliyorumm telefona kapatmak icin ;) ama baska bir alarm sesine de uyanmak zor :=)
2000 tl'lik aletiniz işte, en basit alarmı bile becerememişler.