Şimdi Ara

ALASTYR Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alastyr'nin hosting paketleri benim hoşuma gitti ve satın almayı düşünüyorum fakat birkaç şey hakkında bilgilendirilmek istiyorum.
    Sitenin aylık trafiği ve disk alanı sınırsız gözüküyor özellikle php standart paketini almayı düşünüyorum.
    Sınırsız paketlerinde bir sınırı vardır acaba bu php standart paketinde aylık trafik kaç gb a kadar ve disk alanıda kaç gb destekliyor.
    Cpu kullanımı %20 olarak belirtilmiş,günlük 1000 hit alan site açtığım zaman sitem o ay içerisinde kapanır mı?
    Bir diğer konuda bu host mybb desteklermi desteklerse açmış olduğum forumda kullanıcıları mail yoluyla aktifleştirmek istediğim zaman aktifleşirlermi yani host paketlerinizin mail desteği kaç kişiye kadardır?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alastyr fiyatları yükseldi ayrıca önermem siteyi kapatıyorlar vps'ye yönel daha mantıklı cpu sınır vs. çok şeyler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyKing

Alastyr fiyatları yükseldi ayrıca önermem siteyi kapatıyorlar vps'ye yönel daha mantıklı cpu sınır vs. çok şeyler mevcut

Bütçe sıkıntısı var o yüzden hosting paketlerine bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --kemal--

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyKing

Alastyr fiyatları yükseldi ayrıca önermem siteyi kapatıyorlar vps'ye yönel daha mantıklı cpu sınır vs. çok şeyler mevcut

Bütçe sıkıntısı var o yüzden hosting paketlerine bakıyorum.

alastyr vs. alma ben aldım şuanda sıkıntılarımız mevcut firmayla önermem cpu sınırı vs email gönderimini kapatma birçok özellik devredışı hostinger gibi ücretsiz ama ücret verip alıyorsun hizmeti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sql yardım
    3 yıl önce açıldı
    Php header yardım!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.