bi çırpıda aşka çizik çekilirmi yaar dünya malı için boyun bükülürmü yaaar bi yiğidin gözünden yaşlar dökülürmü yarrrr izleyin 34 Lv wizard tiger girl kesiyor
sen buraları bilir miydin yaa youtube kapalı izleyemiyorum. yerel ağ olduğu için dns değiştirince internet gidiyor.
deminki konuda bana verin dediğim summer glau bu arkadaş değildir, beraber hayranı olduğumuz bir kişidir.
summer glau:
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
sen buraları bilir miydin yaa youtube kapalı izleyemiyorum. yerel ağ olduğu için dns değiştirince internet gidiyor.
deminki konuda bana verin dediğim summer glau bu arkadaş değildir, beraber hayranı olduğumuz bir kişidir.
summer glau:
hocam hemen gizli kimliğimi ortaya çıkar yani hemen
yuh lan bu youtube jacker harbiden çalışıyormuş. yarım saat amele gibi exe dosyası aradım nereye yükledi bu dünbük dedim sonra sayfayı yeniledim açıldı. manyak şeymiş.
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
yuh lan bu youtube jacker harbiden çalışıyormuş. yarım saat amele gibi exe dosyası aradım nereye yükledi bu dünbük dedim sonra sayfayı yeniledim açıldı. manyak şeymiş.
iddaa ediyorum %50 oynayan oyuncu bunu yapamaz!
34 lvlde kesmek kolay değil tebrikler
şinasi mi ne birisi vardı 16 levelda kesmişti.
O şarkı ne öle ya :S
Şarkı mükemmel
quote:
Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX
Şarkı mükemmel
şarkının ismini biliyordum unuttum
Veysel Uluağaç - Vurmam mı lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme