< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Albaraka World'den İlk Defa Kart Alanlara 5000₺ World Puan (16. sayfa)

-
-
Basvurduktan birkaç gün sonra profil ayarlardan davet kodu girdim, sistem kabul etti, 300tl sorunsuz yattı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni kk için 50.000 atsak para nerden geldi diye sorguluyorlar mı ? İşlem yapmayı düşünüyorum ama bunların blokesiyle uğraşmak istemiyorum. Bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans kodu ile müşteri olmama rağmen 300 TL yatmadı hemen mı yatıyordu yoksa beklemem mı lazım
K.k ile ilk işleme veriyor. Yoksa yok.quote:
Orijinalden alıntı: lalabey
Referans kodu ile müşteri olmama rağmen 300 TL yatmadı hemen mı yatıyordu yoksa beklemem mı lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Işlemi yaptım provizyondan çıkmasını bekleyeyim bakalım
Dostlar ben bu kampanyayı daha yeni gördüm. Sanırım hala 1.000 kişilik sınıra ulaşılmadı. Şuanda karta başvuru yapmış olsam kampanya katılabilirmiyim kart filan onaylanırmı ?
-
Dün açtırdık ve kampanyaya katıldık. Katılım mevcuttu hala. Dilediğiniz zaman davet kodu verebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende hesabımı açıp kart başvurumu yaptım. Çok az süre kaldı arkadaşlar.
Kampayadan yararlanmak isteyenler ve ekstradan 300 TL world puan kazanmak isteyenler davet kodum ile kayıt olabilirsiniz. Davet kodu isteyenler mesaj atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevkon -- 28 Mart 2025; 12:21:49 > -
hocam dün açtırdık derken? sanaldan mı şubeden mi? ilk başvuruyu mu yaptınız yoksa başvuruyu önceden yaptınız kart teslim edildi de mi açtırdık diyorsunuz?
-
ref kod isteyen olursa pm'den paylaşabilirim.karsilikli 300 TL puan kazaniliyor
Sanal şubeden. Kart talebinde bulunduk anında onaylandı. Birkaç saate kampanyalar kısmında göründü. Katıldık. Kart geldikten sonra sorunsuz chip paralar yüklenmeye başladı. Bahsettiğim olay dün eşim için ayrı Kart açtık, onun da gelmesini bekliyoruz.
e bu nalet puanları nerede kullanabiliyoruz ki hiçbir yerde geçmiyor
-
Puan harcada kullandım. A101 dede sorunsuz kullanılıyor.
Bu puanlar bir bana mı yatmıyor Kart klasik master puan geldi denilen yerlerden birşey gelmedi.
Mart 15 ten önce başvurusu onaylanan bir arkadaş referans kodu gönderebilir mi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X