Şimdi Ara

ALBATROS18 - Binlerce Oyuncu Size Meydan Okuyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafemde sadece bir makinada vardı.. Bir müşterim devamlı oynuyordu..Arkadaşları da oynamaya başladı..Hatta oyundan "cookies" denen item tarzı şeyler satın almaya başladılar... Oyun dünyanın en çok oynanan oyunlarından biriymiş Oyun odalarının her birinde binlerce insan olduğundan bahsediyor....Türkiyede yeni tanınıyor..

http://www.albatross18.com/season2/downloads/downloads.asp?sid=10

adresinden yükleyebilirsiniz...

ALBATROS18 - Binlerce Oyuncu Size Meydan Okuyor....

Diger ekran görüntüleri
    http://www.albatross18.com/season2/downloads/downloads.asp?sid=30

adresinde....

Arkadaşa sordum Ntv'de dünyada en çok oynanan online oyunlar listesinde vardı..Siz de oyunu görünce oynamaya başladım dedi..Diğer elemanlarda oynuyor ama bu arkadaş epey işe sardırmış...Cookies denen gerçek para ile satın alınan silk/item tarzı eşyalar satın alıyor paypal ile... Hevesi geçer dedim ama baktım diğer elemanlarda sadece o makinaya oturduklarından 10 makinaya daha ilave ettim...Oyunun grafikleri çok tatlı..Knight oynayan elemanlar bile yan makinaya bakıyor soruyorlar ne oyunu diye...

Sonuçta insanlara alternatif yaratmalı diye düşünüyorum.... Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoYcHeM -- 29 Aralık 2006; 18:26:01 >

• buda gunbound gibi bişi heralde hızını açısını fln ayarlıon rüzgar flnda vardır heralde oledir demi....o tarz oyunları sevenlere ii gelebilir....

paylaşım için teşekkurler...
  • http://www.gamespot.com/pc/sports/albatross18/review.html
    Oldukça yüksek puanlar verilmiş... İndirdiğinize pişman olmazsınız..
    http://www.gamespot.com/pc/sports/albatross18/review.html

Oldukça yüksek puanlar verilmiş

Knight Online verilen puanlar da burada

http://www.gamespot.com/pc/rpg/knightonline/index.html?q=knight

Silkroad puanlaması da

http://www.gamespot.com/pc/rpg/silkroadonline/index.html?q=silkroad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoYcHeM -- 27 Aralık 2006; 17:35:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RoYcHeM

Oyunun grafikleri çok tatlı..Knight oynayan elemanlar bile yan makinaya bakıyor soruyorlar ne oyunu diye...

Çok dikkat edilmesi gereken bi durumdayız o halde hocam... Bu kutsal görev senindir... UZAK TUT onları lütfen bu oyundan....
  • yaa butun dunya kendını ucurumdan atıyorr hadı bızde atalımmm

• Oyunu beğendim...Şu an çözmeye çalışıyorum..Bu asyalılar manyak oynuyorlar... En kötüsü de kızlar dehşet oynuyor.... Kızların bu kadar çok olduğu başka bir oyun görmedim....Grafikler harika...
  • Bir forumdan yorum :

üste golfsa pas demiştim ama değiştiriyorum goool ulan gool manyak bi oyun chat ortamı falan üyelik alma cok kolay onay maili falan gerekmio oyun 285 mb muhabbette var salonda amatörbaşlayınca biraz makaraya alıolar maç isteyince ama olur okadar selam falan alıolar k.o daki gibi vahşileşmemiş kimse süper bişe sistemide kasmıo 285 mb rağmen herkeze tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CPU : Pentium III 800Mhz
    Memory : 256MB
    Platform : Windows 98/98SE/ME/2000/XP
    Graphics Card : Geforce 2MX or higher
    Direct X Version : DirectX 8.1 or higher

--------
    Muhabbetler doğal olarak ingilizce..Ama basit ingilizce yeterli..Avrupa ve Amerikadan ilgi çok yüksek..

İstediğiniz mesafeye geldiğinde Space (boşluk) tuşuyla tıkladıktan sonra pembe bölgede vurmanız gerekiyor... Pembe bölgedeki beyaz noktada vurduğunuzda "Pangya" yapmıs oluyorsunuz...

Sıfır (0) tuşuna bastığınızda gerek sizin gerekse atıcının nereye atacağını kuş bakışı görüntüleme ve ayarlama şansınız var..
    "Home" tuşu ile yakınlaşma "end" ile uzaklaşıyorsunuz...
    Atış sırasında "alt" tuşu size power atışı yapma şansı veriyor..Mesafeyi bir miktar arttırıyor...Ama her atıştan önce ne yazık ki kullanamıyorsunuz...
    Kafede multi yapmaya başladık..."Create Room" yapıp yeni oda acıyoruz..Sadece kafeden kapışıyoruz birbirimizle...İstediğin oyuncuyu oyun başlamadan atıyorsunuz (x) ile..

• Güzel ve keyifli bir oyun

• Pangya : Puan gibi bir sistem.... Özellikle atmak istediğiniz noktadan ileriye attığınızda alıyorsunuz... Oyunu kazanana ek olarak da geliyor..
    Cookies : Bunlar paypal gibi gerçek parayla satın alıyorsunuz...Tabi turnuvalara katılıp da kazanıldığını söylemişti bir arkadaş ama ben denk gelmedim.... Kredi kartınla vs satın alma yolları var..

Shop : Buradan üzerinize üst baş vs alıyorsunuz..
    Virgo genelde dolu oluyor..Centaurus serverinda oynayabiliriz...Create Room olarak Turkey- Turkiye gibi odalar açabilirsiniz..Şahsen ben öyle yapıyorum..İstemediğiniz kişiyi odayı açan atabilir...

Oynadıkça tecrübe kazanıyorsunuz..Yenilseniz de exp getiriyor..Tabi kazanırsanız hele bir de oynadığınız kişi sizden iyi ise cok güzel exp getiriyor..
    Sıfır tusuyla diger oyuncuların nereye attığına dikkat edin..Attıgınız mesafeden ileriye kayarsa "pang" puanı getiriyor..Buzda oynadığınızda belli yerlere tam nişanlarsanız 100-200 hatta 400 pang bile alabilirsiniz..Kazandığınız pang'ları shop 'tan alışveriş yaparak üstünüze giysi vs alabilirsiniz..

Oynayanlar gayet seviyeli insanlar..Küfür vs imkansız..Report dalgasına tıkladıgınızda adamı şikayet etmiş oluyorsunuz..Karakter kasmak hemen olan bir şey olmadığından ben pek küfre denk gelmedim..Rakipleriniz bile size yardımcı oluyorlar...Kendini kişisel olarak havalı gören pek görmedim...Stres atmak için oynadıkları bariz belli..Güzel atışlarınızda tebrik ediyorlar tabi siz de onları...

Türklere karşı bir sempatileri var..Kötü bir olayla şu ana kadar denk gelmedim...
    Silkroad oyunun kullandığı güvenlik "game guard" kullanıyor...Sorunsuz yani..Arkadaşa cookies satın almıştım paypaldan sorun cıkmadı...

Belirli bir saat veririz..İşimiz cıkmazsa o saatte oynarız aslında.. Odalara "make room" diye actıktan sonra odanın ismini, kac delikle oynanacagını, maksimum kac kisi olacagını, eşli veya herkes tek basına mı oynayacak onu ve tabiki istersek sadece tanıdıklarımızın girebilmesi için şifre verebiliriz... Şifreyi sadece oyuna girenler bileceği için istersek yabancı sokmayabiliriz..

Mesela şifre : donanimhaber olabilir
    Kanal adı : TURKIYE-donanimhaber
    gibi bir şey....

Kız karakterlerine aldanmayın erkek / kız olup olmadıgını "Kırmızı bir sembol var" odaya girdiginde oradan anlarsınız... Rumuzunun bilgilerinde..Sizinkinde zaten bu sembol mavidir....

Oyun odasında sagdaki listede istediğiniz oyuncuya tıklayıp (kızlar mesela) onlara "whisper" fısıldayabilir chat yapabilirsiniz..Odaya oyuna davet edebilirsiniz...

Bence önce oyun seviyenizi yükseltin sonra chat yapmaya calısın Kızların oyun seviyeleri gayet iyi..

Kafede 7-8 kişi sürekli akşamları multi yapıyoruz Deliğe girmediğinde tam gırgır oluyor Knightcıları bile kayıt etmeye başladık...Dün akşam "turk" kanalı gördüm ama oyun başlamıştı

• Burada cd ile isteyenlere kopyalıyorum... Epey tutuldu...
  • Stres atmaya bire bir... Teşekkürler
  • gayet hoş bir oyun savaşlı vurdulu kırdılı oyun oynıyacağımıza strese iyi gelen sportif yunlar oynayalım değilmi arkadaşlar?
  • 285 mb gibi düşük bir boyutta böylesine mükemmel bir oyun heLaL gerçekten:)

Kafede 3-4 lü multi golf oynuyoruz..

Bu zenginler neyin zevkli olduğunu çok iyi biliyorlar..Boşuna ayda binlerce dolar golf klüplerine para ödemiyorlar..

Gerçek golfü de oynamak isterdim bea

• gof golf golf :)

teşekkürrr
  • alternatifi bir oyun cıkarmıslar..rakibi bile olamz..sildim direk :( golf king diye bir şeydi..

Albatrosa devam
  • oyuna bayıldım sabah akşam oynuyorum şu an C yim herkese tavsiye ederim oynamayan çok şey kaybeder aklıma takılan bir kaç soru vardı

1-toma hawk vuruşunu nasıl yapıyoruz?
    2-bu A_B_C nin yanında yazan Beginner Amatour falan bunlar ne ve nasıl kazanılıyo?
    3-guild e nasıl girebilirim ve guild nasıl kuruluyo?
    oyundaki nickim MrOMeR friende ekleyebilirsiniz oynayanlar bi ara buluşalım bi serverda
  • oyuna bayıldım sabah akşam oynuyorum şu an C yim herkese tavsiye ederim oynamayan çok şey kaybeder aklıma takılan bir kaç soru vardı

1-toma hawk vuruşunu nasıl yapıyoruz?
    2-bu A_B_C nin yanında yazan Beginner Amatour falan bunlar ne ve nasıl kazanılıyo?
    3-guild e nasıl girebilirim ve guild nasıl kuruluyo?
    oyundaki nickim MrOMeR friende ekleyebilirsiniz oynayanlar bi ara buluşalım bi serverda

--------
    1- Tomahawk icin sanırım cookies satın almak lazım..Onlarla oyundan iksir tarzı birşeyler satın almak gerekiyor

2- a-b-c ler level olarak düşün.. Rookie : acemi oluyor... Herkes Rookie F ile baslar..Zamanla yükselir..Beginner Rookie den sonra gelen level grubudur...

3- guild icin pek bilgim yok ama Turk guild gibi bişeyler söylüyorlardı ama tam bilmiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.