Şimdi Ara

Albayrak ''Onu almaya kimsenin gücü yetmez''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taraftarın sevgilisi Abdurrahim Albayrak, Fransız basınının ortaya attığı PSG-Eboue flörtü için ise “Bundan gurur duyarız, ama Eboue’yi almaya kimsenin gücü yetmez! Kariyeri bitti denilen Eboue’ye PSG’den teklif geliyorsa bu teknik kadronun başarısıdır” yorumunu yaptı. Rahatladım

• 27 milyondu sanırım cidden veriyorlarsa direk verilir düşünmek hata
  • 27'ye satalım da sonra Sagna'ya çökelim.
  • Geçen sezon bence en iyi transfer Muslera idi, bu sezon da Amrabat... Bizden gider mi? Giderse çok iyi olur. Sözleşmesinde 20 milyon euro çıkış parası yazıyor. 20 milyona yarın veririm. Ben işadamıyım. Malıma, projeme bağlanmam. Futbolcuma da... Değerini buldu mu, satarım. Piyasada binlerce oyuncu var. Akıllı olalım, en iyisini seçelim, bana para getirdiğinde güle güle.
    Ünal AYSAL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

Geçen sezon bence en iyi transfer Muslera idi, bu sezon da Amrabat... Bizden gider mi? Giderse çok iyi olur. Sözleşmesinde 20 milyon euro çıkış parası yazıyor. 20 milyona yarın veririm. Ben işadamıyım. Malıma, projeme bağlanmam. Futbolcuma da... Değerini buldu mu, satarım. Piyasada binlerce oyuncu var. Akıllı olalım, en iyisini seçelim, bana para getirdiğinde güle güle.
    Ünal AYSAL

duygulandım başganım
  • Gazetelerin şişirmesi bence. PSG istese zaten paraya boğar, bizimkiler de seve seve satarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

27'ye satalım da sonra Sagna'ya çökelim.

Arsenal zaten oyuncu satıyor boyuna, hiç koymaz bize demi?! Buldunuz yağlı kapıyı tabi. Sagna, Eboue'nin yaptığı etkinin 12 katını yapar, ortaları daha isabetli, bindirmeleri daha yerli yerinde ama son zamanlarda sakatlık sıkıntısı baş gösterdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eboue iyi bir oyuncu ama yeri doldurulamaz değil iyi bir teklif geldiyse satılsın bence :)
  • 27 milyon versinler, eboue'nin yanında riera, baros bizden hediye olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.