Şimdi Ara

Albea Çok Dandik ? Piyasası Çok Kötü ? Kaportası Kağıt Gibi ? ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım, hangi araçlar arasında kaldıysan, o araçları birer gün kirala. hangisinin hoşuna giderse onu al. hyundai parçası ucuzdur. yetkili servis illaki pahalıdır. dışarda yaptırıldığında yarı yarına fark edebiliyor. albea içinde aynı.
  • o fiyata bulabilirsen accent erayı öneririm
  • Daha bugün 5000 kmdeki bir taksiye bindim.

Araç Albea Sole Dizel.

Ne yalan söyleyeyim benim vectradan daha esnek ve rahat geldi bana.
    Konfor var.
    Ancak plastik kalitesi VASAT.

Araçta öyle çıtırdı vs yoktu ama plastiklerin köşelerinde çapaklar duruyor

Taksici ses açtı biraz bayağı güçlü.
    Bass vs güzel..

Bence güzel araç.
    Tip olarak arka kısmı vasat geliyor bana.

Ön kısım birçok araçtan daha güzel.

Karar sizin..

Ancak unutmayın bu fiyata yakın değerlerde sıfır km Era var..
    Onlarada bakın derim..
  • 0 KM Era için bayilere danıştık
    Ellerinde Team den aşağı araç yokmuş ; 1.4 Team için de 20.500 dediler
    ...
    Aracı görem fırsatımız oldu bugün. 20.700 KM ye gelmiş ve 20.000 bakımı yapılmamış
    Tahminen 200-300 TLgibi bir meblağ tutarmış o da
    Düşünelim dedik sahibiyle daha sonra görüşmek üzere ayrıldık
    17.000 Son diyor...
  • tip olarak, kullanışlılık olarak, sorunsuzluk olarak bence era alınabilir en mantıklısı bu. (sağlamlık istiyorsanız mercedes e200 alın bende var maşallah tank gibi. ama o fiyata ancak 94-95 alınır.) bu arabalarda sağlamlık ve malzeme kalitesi aramak yanlış olur. onların özellikleri parçası ucuz, sorunsuz kolay satılan arabalar. arkadaşımın erası var 30 bin bakımına sadece 300 lira verdi bence çok ucuz. hem de dizeldi. sen era al rahat et bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hybride

0 KM Era için bayilere danıştık
    Ellerinde Team den aşağı araç yokmuş ; 1.4 Team için de 20.500 dediler
    ...
    Aracı görem fırsatımız oldu bugün. 20.700 KM ye gelmiş ve 20.000 bakımı yapılmamış
    Tahminen 200-300 TLgibi bir meblağ tutarmış o da
    Düşünelim dedik sahibiyle daha sonra görüşmek üzere ayrıldık
    17.000 Son diyor...

benzinli ile dizel farklı bakım aralıklarına sahip değilse (ki öyle birşey olmaması gerek) accent'ler 15000km'de bir bakıma giriyor. yani 20000km bakımı diye birşey yok. tabi buna bağlı olarak eğer albea'nın bakımı 10000km de bir ise accentin bakımının biraz yüksek olması hemen hemen albeayla aynı bakım ücreti vermenizi sağlayabilir.

yetkili servislere gidip bakım fiyatlarını ve bakım aralıklarını sorun bence.

bir de aracın kaportası sizi korumaz, darbe emici parçaları sizi korur. kaportanın ince olması aracın hafifletilmesi ve buna bağlı yakıt tüketiminin azaltılması için önemli bir kriterdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 16 Nisan 2009; 22:39:11 >

• Albeanın benzinlisini bilemem ama dizeli güzeldir.Kullanmıştım.Yani parasına göre güzel bir araçtır.Plastik kalitesi vasattır.Ama tıkırtı filan duymadım.Kaportası filan iyidir.Yerden yüksek bir araçtır.Dizelini pazarda rahat satarsın.Parçasını fiat olduğu için heryerde rahat bulunur ve ucuzdur.Ayrıca donanımıda parasına göre iyidir.Motoru 75 hp multijet motordur ve ödüllüdür.Yani seni üzecek bi motor değildir.Çok performans beklemeni önermem.Benim hoşuma gitmeyen 2 özelliği oldu.
    1)Ön görüş mesafesi dar.
    2)Arka tarafını hep tipsiz bulmuşumdur.Bu şekilde tipsiz bulduğum diğer bi araç ise eski kasa honda city.Gerçi yeni kasasında değişti güzelleşti.
    Kısacası ne kadar ekmek , o kadar köfte.
  • taksicilerin bunları kullandıklarına bakma git bi sor ne kadar memnunlar 1 ine sorma gördüğüne sor heryerde taksi var fikirlerine bi danış
    motorları dışında cok da memnun kalınacak bir arac değil benim fikrim
  • Anakra taksilerinin yüzde 60 ı focus yüzde 30 u da era dır. isteyen tek tek saysın
  • albea,accent bence beklentilere göre iyi bir araç.beklenti derken sakin kullanımlı aile arabası.bizler orta sınıf ne isteriz.sorunu az olsun,sorun oluncada uğraştırmadan ucuza hallolsun,araba normal gitsin ama az yaksın,eh vergiside minimum olsun,ilerde satarken ikinci eli kuvvetli olsun.tüm bunları alt alta koyuncada torbadan bu arabalar çıkıyor.kesesine güvenen yada eski olsun ama performans,antika vs. isteyenler zaten bu arabalara yanaşmaz ve dudak büker.bence bu araçlar bu kadar vergi yüküyle bir çok insan için yeterli gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

Albea fiyatına göre normal bir araçtır, alınır binilir.

+1000

Son olarak hadi benzinlisi tutulmaz anlarım da dizeli de inadına tutulur piyasada.
  • Benzinlisi de piyasanın en az yakan benzinli motorlarından birine sahiptir. Lpg takılırsa zaten uçuk derece düşük değerlere geliyor yakıt masrafı.
  • bu araba nın 1,2 benzinli kullandım az yakar ama ortaköy amcabey sokağa giden bayırı ve fulya beşiktaş fulya bayırı mahallesi.mümkünatı yok.. ,geri geride denedim bir türlü çıkamıyorum. çekmiyor yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tween25 -- 17 Nisan 2009; 17:12:54 >
  • Durumun varsa accent era al bide at arkaya lpg'yi kral gibi bin gez
  • quote:

Orjinalden alıntı: tween25

bu araba nın 1,2 benzinli kullandım az yakar ama ortaköy amcabey sokağa giden bayırı ve fulya beşiktaş fulya bayırı mahallesi.mümkünatı yok.. ,geri geride denedim bir türlü çıkamıyorum. çekmiyor yani..

İstanbulu bilmiyorum Ama.Bizde 1.2 16v 80Hp var gitmediğimiz cins dağ yolu yokuş bayır kalmadı gayet güzel çıkıyor çekiyor.

Albea sanıldığı gibi dandik.........vb. bir araç değildir.Biz yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyoruz.Nerden aldım şu arabayı ,almaz olaydım dedirtmedi.Antrepo gibi bagajı var 515 litre tam Türk insanına hitap ediyor. Önden bakınca tipi hiçde fena değildir.Ön konsoluda şıktır.Arkasını beğenmeyenler oluyor ama, araka tasarımıda fena değil.(ne vasat nede çok şık orta seviyede)

• 75.000 km Siena kullanmıştım ve 1.4 EL olmasına rağmen genel anlamda memnundum arabamdan. Fiyatı uygun ve paranızın karşılığını alıyorsunuz. Yol ve rüzgar sesi çok fazla almıyor. Yalnız biraz fazla yakıyordu. Sienayla 100 km de 7,5 LT yaktığım şehirlerarası yolda 2006 otm. Civic'le 5,5 LT yakıyorum.
  • multijet motoru gerçekten başarılıdır clio dizelden kat kat daha kalitelidir
  • +
    motoru 1.3 olduğu için vergi avantajın da var..
    ki kaza anında sağlamlık konusuna hiç girme Allah korusun kaza anında clio da era da albea da aynı şekilde eğilip bükülür kuşkun olmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

multijet motoru gerçekten başarılıdır clio dizelden kat kat daha kalitelidir
  • o paraya göre özellikleri mükemmel.sonuçta 1 yaşında 20 binde boyasız dizel araç alıyorsun.bence 17 bine al sakın 0 kmsine bulaşma asıl onda 5-6 bin zarar edersin.bu arabada büyük kaza yapmadığın sürece 5-6 bin zarar yapman imkansız.taş çatlasa 1500-2000 lira zarar edersin
  • fiyat felan güzel tip olarak vasat ama bi kaç aksesuar olayı degiştirir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.