Şimdi Ara

Albea öne çift sis istiyorum.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Ben de sırf uzunlarla gezen aklı evveller için 4 öne direk göze gelecek şekilde iki de arkaya yine direk göze gelecek şekilde taktırıp ayrı iki butona bağlatma düşüncem var. Biraz da onların gözü kör olsun.

hadi ona zarar veriyim derken başkalarına zarar verme mesela bizlere...
  • Bence sis yerine aracına 2 tane projektör taktır. Hem daha çok havan olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaSaLi_TuRK

quote:

Ben de sırf uzunlarla gezen aklı evveller için 4 öne direk göze gelecek şekilde iki de arkaya yine direk göze gelecek şekilde taktırıp ayrı iki butona bağlatma düşüncem var. Biraz da onların gözü kör olsun.

Olur da öyle bir şey yaparsam öyle ulu orta açma gibi bir düşüncem yok. Apaçilik yapan arkadaşlara durumu göstermek için bir iki saniyelik açıp kapatma olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PaSaLi_TuRK

quote:

Olur da öyle bir şey yaparsam öyle ulu orta açma gibi bir düşüncem yok. Apaçilik yapan arkadaşlara durumu göstermek için bir iki saniyelik açıp kapatma olacak.

Öne 4 adet sis bağlayabilseydim o sisleride uzunlara bağlatacaktım uzun yolda kaptırıp gelince sellektör ü pek dikkate almıyorlar ama arkada canavar gibi 6 adet aynadan gözüne vurunca insan tırsıyor hele birde ayna görüntüsü bozuk olunca anında atıyor sağa kendini... :)))))))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.