Şimdi Ara

Albea öne çift sis istiyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2009 albea m var ön tarafta ki sislerin yanına aynı sisten bir adet daha takmak istiyorum yani önde 2+2 4 adet sis olsun istiyorum orjinal yuvanın yanına bir yuva daha açtırmam lazım açtırabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz...?

Artı bu bu sislerin içerisindeki ampülleri değiştirebiliryormuyuz..??

• kardesım sıs lambası yerı acılır ama ıscılık cok onemlı her yerde yaptırmaya kalkma ızmırdeysen yardımcı olayım sana

ve bunu yapmandakı amc ne onu bılseydık ona gore fikir alıswerısı yapardık forumdada

ıstedıgın ampulu takabılırsın onda sıkıntı olmaz
  • napcan 4 tane sisi?
  • taksicilerde var yetiyo kör ediyor zaten 4 sis kurbanın olayım takma
  • takma ola boşver napcan 4 tane sis'i , albea gibi arabaya fazladan sis farı mı takılırmış, milletin gözünü kör ediceksiniz
  • Cami gibi dolaşmayın ortalıkta ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

kardesım sıs lambası yerı acılır ama ıscılık cok onemlı her yerde yaptırmaya kalkma ızmırdeysen yardımcı olayım sana

ve bunu yapmandakı amc ne onu bılseydık ona gore fikir alıswerısı yapardık forumdada

ıstedıgın ampulu takabılırsın onda sıkıntı olmaz

Sağolasın kardeş ama istanbuldayım.. işçilik neden önemli onu anlamadım altı üstü delik açacak ne gibi zararı olurki..?

Amaç hoşuma gidiyor önde sis lambası araçta bundan önce doğan ım vardı onda delik olmadığı için kolayca takmıştım.. :)
    ampilleri beyaz iç aydınlatma beyaz ve arka plakalıklar beyaz olmak üzere ışıklandırma beyaz olacak amaç bu istanbulda yer arıyorum bulabilirsem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 için bi-xenon tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıntı yok arkadaşlar sisleri takarken karşıdakileri düşüneren ayar çektircem yani tamamiyle yere bakacak ve genelde otobanda kullanacağım şehir içi gibi yerde kullanırsak anında çevirirler rahat olun.. :)) zaten hayatımdaki ilk ve tek cezayı edirnekapı 4 sis lambasından yemiştim.. :))

varsa bilen yardımcı olsun.. :))
  • Az önce sitede gördüm göz almayan beyaz led ler var onlardan takabilirim karşıyı rahatsız etmiyormuş... :)
  • ampule giden enerjinin çoğunu iletmeyip, sadece 5'te 1'ini iletseniz bile göz alıyorlar. gece karanlığında göz almayanına rastlamadım daha.

gece uçusu diye bir site var, oraya da danışın.

ama yaptığınız pek faydalı bir şey değil.
  • 2 şer sis yerine hafif led düşünülebilir. Ki albea gibi bir araca fazla bile olur. Eminim gönlünüze göre bir tasarım bulursunuz boşuna trafikte küfür yemeye gerek yok
  • trafikte olmaz zaten genelde otoban ve orman yolunda kullanacağım için pek sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum..

o dediğin siteyede bakacağım sağolasınız..
  • merceklı sısler var kardesım arastır bak kıyak ısık yayar hem
  • Evet dün baktım dün arkadaşın dediği siteye fena değil orda da işe yarar şeyler var araştırcam hem maliyet hemde rahatsız etmemek açısından en uygununu seçeceğim... ama aklım hala çift sisten yana :))
  • boşver taktırma güzel durmuyo
  • bozuk yollarda sisler gibi cankurtaran bişey yok
  • Malesef arkadaşlar dün akşam elektrikçidie konuyu konuştuk çerçeveyi falan söktü ikinci sisin geleceği yere baktık tampon koruma demirinin arkasına geldiği için olmadı tampon demirinin kesilmesi gerekiyor dediği için vazgeçtim

o yüzden mersedes sislerini bileniniz var ise ondan taktıracağım 2 şer tane altlı üstlü...
    umarım yakışır..
  • Tampona olmuyorsa tavana bundan düşünebilirsiniz
    http://img96.imageshack.us/img96/6315/hellza2000.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 2 Mart 2013; 10:14:13 >
  • Emin ol o tarz bir arabam olsa o kadarla kalmam... en 6-8 tane tavana 2-4 adet te tamponlara takarım.. :)
  • Ben de sırf uzunlarla gezen aklı evveller için 4 öne direk göze gelecek şekilde iki de arkaya yine direk göze gelecek şekilde taktırıp ayrı iki butona bağlatma düşüncem var. Biraz da onların gözü kör olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.