Şimdi Ara

Kırık sis farı ayağı için tavsiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 hafta önce bir servis aracıyla hafif bir tokuşma yaşadık.. Dönel kavşakta geçiş üstünlüğü bende olmasına rağmen servis şoförü blöf yaparak burnunu çıkardı ve onun metal çıkıntılı jantı benim ön sis farlarından birini kırdı..

Kaza tutanağı falan dolduruldu ancak karşı tarafın sigortası (SBN) aracın kendisini yada resmlerini görmeden direk reddetti.. Şimdi tramer'e itiraz etmeye azırlanıyorum.

Sis farı pahalı (teki 320TL) ancak sadece ayakları kırılmış, farda bişi yok. Bu ayakları yapıştırıp, tamir edilebilinir mi?

Fikirlerinizi bekliyorum. Tramer'den snuç gelmezse kaskodan yaptırıcam.. yada böyle ucuz yollu bir tamirat yaptırıcam..

• Tüm kırık parçalar eksiksiz elindeyse, biraz sigara külü ve 502 Japon (UMUR'unki olmalı) yapıştırıcısı ile toplanabilir...
  • Aynen ben de bunu yazacaktım tam.Kırılan parça elinizdeyse yapıştırıp kullanabilirsiniz.Zira Mitsubishi'nin çıkması da yok pek piyasada..
  • İmzandaki civice kefil misin? Doğru mu yazılanlar? hatasız-kusursuz olayları yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

İmzandaki civice kefil misin? Doğru mu yazılanlar? hatasız-kusursuz olayları yani?

Kefilim.N'oldu?
  • "Benimkini satıp onu alsam mı" diye düşünmüştüm, terso bir durum yok abi
  • Tüm parçalar var.. Yani 3 ayak var, 3ü de şuan vidalı bir şekilde yerinde duruyor.. Bu fırlama far da 3'ünden kurtulup dışarı çıkmış.. Dediğiniz uhudan daha kaliteli birşey de alabilirim.. Eğer illa o derseniz başka tabi. Koçtaşta acayip yapıştırıcılar var..

Bir de izmarit olayını açarmısınız? önce kızdırıyımmı yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırık parçaların birleşme noktasının(artık neresi kırıksa orası) üzerine önce sigara külünü ardından da japon yapıştırıcısını dökün,1-2 sn'de kurur zaten.Taş gibi de yapar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.