Iyi akşamlar DH ailesi :) 11 model Albea Sole premio kullanıcısıyım.Albeası olan dikkat etmiştir belki teypte AUX modu var. Fakat aracın her yerine baktım aux girişi yok aux girişi yapabilir miyim? Neler gerekli? Bi şeması , anlatımı falan var mıdır? Albeayla ilgili hiç birşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim ..
bazı teyplere arka kısmından aux ekleniyor.belki ona alt yapı olarak hazırlamış olabilirler.
Nirvana33
kullanıcısına yanıt
hocam hiç uğraşma teyple filan al bir tane fm trasmitter tabi aux girişli hem usb takarsın hemde aux bağlayabilrsin
Transmitter varda çakmaklıkta temassızlık mı ne var herhalde. Arada kopuyor bağlantı :) teyp almaya niyetliyim ama binbir türlü marka var.. Kaliteli mi? Fiyatını hakeder mi? Usb-aux mu? Cd+usb mi? Kesin olmamakla birlikte amfi + sub takviyesi yapabilirim. Pişman olmamak için iyice araştırmak şart , birde 4+2 hoparlör var. 1000 sub atsam boğulma olur mu?
Nirvana33
kullanıcısına yanıt
ses sisteminden anlamamda babam teyp değiştirmeme izin vermediği için transmitterla hallediyordum
Çakmaklık sorunsuz olsa torpitoda transmitter var.. Ama işte :) anlayan birileri konuya el atar , bekleyip görcez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme