Şimdi Ara

Albion Online (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
27.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • World of warcraftan sonra bu kadar saran tek rpg oldu Albion keşke daha önce başlasaymışım  

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKavinsky

Arkadaşlar oyunun içinde silver satışı yapanlar var. Ama bunun yasak olduğunu belirtmek istiyorum. Aylar sonra bile olsa, farkedildiğiniz anda, 1 silver bile alsanız ban yiyorsunuz.

O yüzden sanki hiç bir zararı yokmuş gibi satın almaya veya satmaya çalışmayın.

"Ben satıyorum kimse ban yemedi" cilere güvenmek size kalmış tabi.

ARCH ın elit üyeleri her ay binlerce dolar döküyor oyuna.

Merak etmeyin bir şey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BBF65CCC

ARCH ın elit üyeleri her ay binlerce dolar döküyor oyuna.

Merak etmeyin bir şey olmaz.

Alıntıları Göster

Oyunu bıraktım, bırakırkende ne varsa satmıştım. 1 Kere adadan satmama rağmen, ban yedim.

• MrKavinsky kullanıcısına yanıt

Başka bir sebep vardır.

• oyanayanlar varsa beraber dungeon dönebiliriz .

• Eu sunucusu geldiğinde oynayacak arkadaşlar varsa ref linkimden üye olup oynayacaklarsa 150 TL veriyorum.

• Aynı şekilde avrupa sunucusunda oynayacak ve founder paketi olacak olan varsa benim referans kodum ile üye almaları durumunda bende TL olarak yardımda bulunacağım.

• Albion online i deneme amaçlı toplamda 10 saat kadar oynadim. İtem olmadığı için pvp yapmadım. Mistte ve sari zonlarda kastım. WoW, knight online, gw2 den sonra PK kısmı sarar mı acikcasi emin olamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3v3N -- 20 Nisan 2024; 13:37:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayan varsa bana yardımcı olabilir misiniz ??

denemek için indirdim şimdi..

• Albion Online Silver Satışında Güvenin Adresi 

Albion Online'da uzun yıllardır edindiğimiz deneyim ve güvenilirliğimizle, Silver alım-satım işlemleriniz için en iyi hizmeti sunuyoruz. 

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? 

✅ Güvenilirlik Garantisi 

Silver alım-satım işlemleriniz şeffaf ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilir. Yüzlerce oyuncu, hizmet kalitemizden memnun kaldı! 

✅ Hızlı ve Kolay İşlem 

Silver işlemleriniz dakikalar içinde tamamlanır. Zamanınıza değer veriyor ve hızlı hizmet sunuyoruz. 

✅ Piyasadaki En İyi Fiyatlar 

Silver’ınızı hak ettiği değerden satmak için doğru yerdesiniz. Rekabetçi ve adil fiyat politikamızla memnuniyet garantisi sağlıyoruz. 

✅ Deneyimli ve Profesyonel Ekip 

Albion oyuncularının ihtiyaçlarını ve beklentilerini bilen bir ekiple çalışıyoruz. Tüm sorularınıza yanıt bulabilir ve güvenle işlem yapabilirsiniz. 

Diğer Sunucular İçin de İletişime Geçebilirsiniz! 

Albion Online’daki her türlü ihtiyacınız için yanınızdayız! 

Nasıl Satış Yapabilirsiniz? 

Miktarı Paylaşın: Elinizdeki Silver miktarını bize bildirin. 

Hızlı Ödeme Alın: Güvenli bir şekilde ödemenizi alın ve rahat edin! 

Bir kez bizimle çalıştığınızda, neden tercih edilen bir isim olduğumuzu anlayacaksınız

💬 Hemen iletişime geçin ve Silver’ınızı nakite çevirmenin en kolay yolunu keşfedin! 

Bize Ulaşın 

İletişim kanallarımız üzerinden bizimle hemen bağlantı kurabilirsiniz: 

Discord: p2gsuat // bravefrog // jgray00 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CraftGold -- 7 Ocak 2025; 22:36:10 >

• Selamlar, albion hesabi satanlar varsa 1300 lira civarinda hesap satin almak istiyorum dhye guvendigimden once buraya sormak istedim.

• Bu oyunu pek oynayan yok herhalde. 10 gün filan oldu baya hoşuma gitti varsa oynayanlar guilde adam arayanlar yazabilir. T7 healerım specleri kasmaya devam

• amerika serverından beri yaklaşık 5 yıldır keyifle oynadığım oyun. eu serverında neredeyse 700m total fame'e sahip oyuncuyum ve yaş ortalaması 30 olan 3 arkadaş guild açmaya karar verdik. deneyimli deneyimsiz herkesi guildimize bekleriz, yeni başlayanlara oyunu güzelce öğretebilir, düzenli fame kasabilir gücümüz yettiğince her etkinliği yapabiliriz. oyun içi para konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara da silver yardımı yapabiliriz. yeter ki eğlenelim güzel vakit geçirelim uzun soluklu bir guild olması için çabalayalım. başlarda az kişi olacağımız için sadece kendi çapımızda takılırız ama ilerleyen süreçte işler istediğimiz gibi giderse ve kalabalıklaşırsak black zone'a hideout kurabiliriz. guildde zorunlu hiçbir şey olmayacak, gelmek isteyen herkesi bekliyoruz. gelmek isteyenler pm atabilir veya oyun nickim: raffine (whisper atmak yerine oyun içinden mail atarsanız oyunda değilsem bile girdiğimde görmüş olurum)

• Oyuna yeni başlamak isteyen arkadaşlar linkten kayıt olabilir. Oyunda da elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım. Martlock'ta başlamanız lazım veya taşınmanız lazım

albiononline.com
    Just a moment...
    https://albiononline.com/?ref=18FTHDWP4L
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.