Arkadaşlar merhaba iphone a attığım hic bir albümün kapak resimi gözükmüyor bu sorunu nasıl çözebilirim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
isteeddin albümünün kapaanı internetten bulup download ediosun sora itunes u açıosun albümün şarkılarının tamamını seçip sağ tık/info yapıosun orda artwork var onun yanına tik koyup o boşluuaa tıklıosun açılan pencereden intten indirdiiiin resmi göstertiosun tamam diosun sonra iphone yolluosun uzun gözüküo ama zor bi işlem diil müziklerini düzenli dosyalar albümüne kdr tutarsan
Dostum supersın bu kadar çabuk cevabın için gerçekten çok teşekkür ederim..
peki albüm kapakları download etmek için önerebileceğin bi site var mı?
bir de benim sorunum her şarkıya attım artwork ü. Yaklaşık 30 tane artwork gösteriyor. Mesela X şarkısının artworku yüklü ama yan çevirdiğimde bulamıyyorm ama SOngs dan X şarkısını açtığımda artwork ü gözüküyor. Acaba Artwork gösteriminde sınırlama mı var nasıl halledebiliriz?
Aynı sorun bendede var arkadaşım.dediğin gibi bazı albüm resimleri yan çevirdiğinde gözükmüyor.Neden olabilir acaba?
Neyse buldum sorunu Albüm kapaklarını eklerken parçaya birde albüm ismi yazmalısın yoksa gözükmüyor
ya benim attığım bazı kapak görselleri yarım çıkıyor... ölçülerinde bir sorun yok, ama bazı görseller tam çıkarken bazılarının alt yarısı siyah olarak çıkıyor... neden olabileceğini bilen var mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme