Şimdi Ara

Albüm Kapak resmini tek tek her seferinde ayarlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Müzik listesi her temizlendiğinde, tekrar yüklüyorum ancak her seferinde albüm resimlerini elle güncellemek zorunda kalıyorum. Bunun daha kolay bir yolu yok mu? Şuan otomatik olarak Library'den senkronize etmiyorum, elle yüklüyorum MP3'leri.
    Mesela Library'de otomatik olarak albüm resmini klasörün içindeki album.jpg'den görüyor ve gösteriyor iTunes'da. Fakat library'den otomatik senkronize etsemde albüm resimleri telefona geçmiyor.

Bunu bir kolayı var mıdır?

• MP3TAg işini kolaylaştırabilir...

http://www.m p 3 tag.de/en/download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emraheren -- 21 Nisan 2008; 17:00:22 >
  • Aynı problemi ben de yaşamıştım anladığım kadarıyla benim yaşadığım problem ile aynı. Itunes library music kısmına sürükleyerek attığında albüm resmi görünebilir fakat albüm resmini sadece bir veya birkaç şarkı için tanıttıysan telefonda albüm kapağı olarak resmi göremezsin. Bu yüzden albüm içerisinde bulunan tüm şarkıları Ctrl ' ye basılı tutarak hepsini seç sağ tıkla get info sekmesini seç . Sağ taraftaki Art work isimli kutuya istediğin resmi sürükle bırak. Artık telefonunda albüm kapağı sorunsuz görünecektir.İstediğin zaman bu albümü silip tekrar yüklediğinde bu işlemleri yapmana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.