Bir 112 AÇM merkezinde çağrı alıcı olarak çalışıyorum. Çalışma süremde devamlı olarak bir kulağımda kulaklık-mikrofon var. AÇM merkezlerinde tüm kurumların birimleri aynı ortak salonda çalışıyorlar (sağlık emniyet itfaiye jandarma orman ve il afad). Orman itfaiye ve il afadın pek işi olmuyor ve buralarda çalışan elemanlar cep telefolarıyla film müzik filan takılıyorlar bütün gün. Şimdi alçak sesle dinliyorlar fazla açmıyorlar sesi fakat ben acayip kafayı takıyorum bu seslere. Mesela emniyet ve sağlık kurumlarında devamlı yüksek sesle ihbar ve telsiz sesleri oluyor bunları umursamıyorum. Müdürümüzle konuştum ama her kurumun farklı müdürü olduğu için ve bu adamların sesleri diğer kurumların seslerinden az olduğu için pek bir şey yapılamıyor bu konuda. Benden başkada çağrı alıcılarda rahatsız olan yok benim bildiğim bu konuda yalnız kalıyorum bu yüzden. Yalnız bu durum sadece işyeri ile ilgili değil mesela komşularımda biraz ses yapsa hemen rahatsız oluyorum. Yani bende bu çevresel küçük seslere karşı aşırı bir takıntı ve hassasiyet oluşmuş durumda. Şimdi konuyu uzattım ama ne yapabilirim sizce? Sorun %100 değilse bile %90 benden kaynaklı. Şikayet veya adama gidip sessiz ol demek bir işe yaramadığı gibi tartışmada çıkartıyor. Bu tür konularda yapılabilecek tıbbi yardımlar veya alternatif yaklaşımlar var mı? Psikolojik yardım almam gerekir mi gerekeirse kimden almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme