Şimdi Ara

Alçak Virus???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir bvirus bilgisayarıma bulaştı bir türlü yok edemedim. bunun yananda birde avast avg gibi bazı prgramlarıda siliyor. Windows ayarlarını değiştiriyor. birde girdigin klasöre kendini kopyalıyor. bu kadar açıklama yerer her halde .. lütfen yardım.......

• o virus bana da bulaştı
    kaspersky 6 kurdum temizledi yazılım bölümünde bu programı indirmak için link vermişler
    oradan indirip kurabilirsin tavsiye ederim
    ahdi kolay gelsin

>> DOWNLOAD <<
    http://rapidşhare.de/files/17522222/Kaspersky.Anti-Virus.v6.0.0.299.FINAL.WinAll_by_dtd.rar.html

>>Turkce Patch<<
    http://rapidşhare.de/files/17717210/Kav_6.0_Turkish_Skin_by_dtd.rar.html

türkçe patch kurulumu

Önce programı kapatın, rar dosyasını herhangi bir yere acın. Kaspersky Anti-Virus veya Kaspersky Internet Security programını açın.
    Settings ' e tıkayın.
    Appearance bölümüne gelin.
    Directory with skin desciriptions bölümünde Browse'ye tıklayın.
    rar dosyasından çıkardığınız Skin isimli dosyanın altındaki Skin_Turkish seçin ve Ok deyin.
    Settings ekranında da OK tıklayın. Ana ekranı çalıştırdığınızda program artık Türkçe olacaktır.
    Bu kadar.
    program Türkçeleştirilmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturk -- 8 Mayıs 2006; 12:00:44 >

• Önce bilgisayarını güvenli kipte açıp tara (tabii antivirüs duruyorsa!). Aksi halde Kaspersky yükle ve yine güvenli kipte tarat. Güvenli kipte taratmazsan durduramazsın onu. Bilmeyenler için: Güvenli kipte açmak için bilgisayar açılırken F8 e basılır, çıkan menüden güvenli kip seçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celcin -- 8 Mayıs 2006; 12:05:29 >
  • güvenli kip geçmiyorsa ne yapmalı veya geçipte prg çalıştıramıyorsan benim başımda,da:))
  • Güvenli kipe geçmek için birkaç kez F8 e basman gerekebilir. Güvenli kipte antivirüs, antispyware programını elle açman gerekir otomatik açılamaz.
  • arkadaşlar sağolunda etkili bir antivirüs yokmu...
  • Biraz karıştır arkadaşım güvenlik bölümünü, onlarca anlatım var, yüzlerce yazılım tavsiyesi var, ayrıca imzamdaki NOD32 ile ilgili linke bakmanıda tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kas per sky veya N O D 3 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: spymantr

arkadaşlar sağolunda etkili bir antivirüs yokmu...

Kaspersky işe yaramadı mı?
  • Evet. NOD32'yi dene
    Sonra alışkanlık yapacak ama dikkat et
  • Arkadaşlar antivir programı siliyor ama bu virüs üç dosya trojen gibi birden fazla kopyalamasını engelliyor diyer dosyaları klasörün içinde kalıyor.. virüsün adı WORM/KillAV.GR yardımlarınız için teşekkürler.....
  • kesınlıkle KASPERK kur temızler
    dıgerlerıne yanılıp avast norton ve nod32 kurarsan hıc bı ıse yaramaz
    cunku kendımden bılıyorum
    bu 3 programın bulamadıgı vuruslerı bulup sılıyor
  • önemli bişeyin yoksa sisteme format at sonra da kaspersky ı kur ve sakın real-time protection u kapama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 10 Mayıs 2006; 10:36:02 >
  • kaspersky'le spyware doctor herzaman bilgisayarında olsun, güvenli kipte bunlarla taratma yaparsan başın ağrımaz
  • Kaspersky,Nod32 ile bu işi halledebilirsin. Benim merak ettiğim bilgisayarında firewall yokmuydu büyük ihtimalle engel olması lazımdı bu duruma. Bence de önemli bilgin yoksa format atıp Zone Alarm Nod32 , ad-aware yazılımlarını yükle kaspersky i de bilgisayarının gücü iyi ise yükle aktifliğini kapat. Arada onunla da taratırsın.

• o windows vefat etmiş format at bu arada başın sağolsun
  • En temizi boot cd ile tarama yapman.AVK (gdata antivirüs kit) ve dr.web antivirüs 'ün bildiğim kadarıyla boot cd oluşturma özelliği var.(dr. web direk iso halinde netten indiriliyor sanırım.).Tabi tüm bunlar güvenli mod işe yaramazsa yapılmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.