|
Bildirim
şu forum ekranında şu mesajı yazarken gömülü videoların otomatik başlamasına da bir el atarsanız çok güzel olacak.
foruma gömülü olan tüm video içerikleri otomatik açılıyor sonsuz sayfa düzeninde başka sayfaya atlandığında bile video durdurulduğu halde yeniden başlıyor şu durumu bir dikkate alın foruma özel player mı düzenlenecek bilemiyorum ama video bir kere izlenmiş forumda sadece cevap yazmak için girildiği zaman bile videonun otomatik çalışması hiç hoş değil |
Anasayfa da video açılmaz
Foruma girersin gömülen video her sonsuz sayfa atlama da kendiliğinden başlar. DonanımHaber diye bir oluşum var ama DonanımHaber ile bilinen Mesut Çevik Haberler bende değil der üzerinden atar site ile ben ilgilenmiyorum der başından atar Site sahibi zaten anca Apple Lansmanlarında boy gösterir tüm artakalan incelemeleri yeni diye Burak Şolt a yıkarlar tek eleştirmeyeceğim kişi Erdi Özüağ kardeşimizdir devamlı neyi nasıl yapabilirim der her daim haber video makale peşinde koşturur. neyse Allahtan bu mecrada Meltdown ve Spectre isimli işlemcinin mimarisel bazda tasarımsal kusurlarına ''Virüs'' diyen sözde editörler yok gerçi o editör bir zamanlar bu mecrada çalışmıştı demek ki falsoları buradayken de varmış. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 18 Ocak 2018; 18:36:49 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|