Şimdi Ara

Alcatel'in Türkiye planları: Yeni telefonlar yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alcatel'in ülkemizle ilgili planlarını bu videoda konuştuk. Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam hem yeni modellerden hem de ülkemizle ilgili 2018 stratejisinden bahsediyor. 

• Akseuar yok , servis yok , yedek parça yok , kullanıcı yok , pahalı...

• MTK işlemcili 2 gb ramli 3 serisi bile 1200-1300 liradan satılacaksa işleri zor.

https://www.gsmarena.com/alcatel-phones-5.php

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • klasik beceriksiz vizyondan yoksun türk marka temsilcisi - ulan abd de 16nm de s625 soc olan gayet ucuz 200$ altı cihaz varken bide bunun mtk varyantı yine güncel mimarili 16nm de işlemci varken sen git düz idol 5 i düz 6753 yani neredeyse 3 yıl öncesinin işlemcisiyle hemde vergisiz 230$ dan satmaya çalıştı - alcatel şuan çin dışında eu ve us olarak bakarsak eu da da bunun gibi beceriksizler olduğu için hala bu tip antin kuntin modelleri çıkartıyor us e bunların çoğu gelmez belki 1x i abd de operatöre 60 $ dan sattırırlarki geçmişte şimdi tanıttıkları 3 serisine denk cihazı 70$ dan sattılar -
    firmanın acilen hem burdaki hemde eu daki beceriksizleri temizlemesi lazım ne güzel idol 3 vardı onuda bizde operator satsın diye çıkış fiyatında oyun yaptılar (ot 995 den sonra aldığım en iyi alcatel diyblirim ) şimdi hala globalde o başarıyı arıyorlar - bbm e de yine avrupadan iş bilmez ceo gelmişti s625 cihaza 500$ mı ne istiyordu aklıma geldikçe sinirleniyorum - halbuki bunların eski ürün müdürü güncel Soc koyardı yine yapsana 3 serisine s460 idol 6 yada koy s640 ı yine çift ses önde yine jbl ile çalış yine ilk 5 i zorla globalde - ama yok yapmazlar bu saflar 3 yıl öncesinin işlemcilerini güncel segmentte itelemeye çalışır - ama uyandırayim htc de aynısını denedi A9 u hatırlatmama gerek yok sanırım buda aynı yolda böyle gidersede sonu belli

• cryzboy43 C kullanıcısına yanıt
    sinirden biraz karmaşık olmuş sry

• TCL bu adamı görevden almadı mı yahu bu kadar vizyonsuz adam görmedim hayatımda hala ülke hedeflerimizi gerçekleştirdik diye zırvalıyor yahu 1 küsür seneyi geçti idol 4 lansmanında Erdi sordu idol 4s te gelecek mi diye gelecek demişti ama yok gelmedi sonra Erdi tekrar sordu 1 sene sonra Alcatel i Türkiye de nerede görürüz diye bu vizyonsuz ülke müdürü Her evde bir Alcatel markalı cihaz olması hedefi dedi.

ama gel gör ki elimde ülkede resmi anlamda olmadığı halde telefondan bilekliğe kulaklıktan powerbank e hatta baskülden router a bir çok eşya xiaomi damgası bulunduruyor. ki yakın zaman da xiaomi cüzdan ve xiaomi şemsiye yi de alma planım var.

Alcatel in büyük hatası 1 küsür sene öncenin fiyat koşulları zamanında piyasanın en aç olduğu donanımlı cihazı yani Snapdragon 652 li modeli olan idol 4s i getirmemesi

Blackberry tarafında aşırı geç kalmış olmaları hadi idol 4s gelmedi ama cihazın farklı daha premium varyasyonu DTEK60 ı satışa sunmamaları açıkçası TCL in global marka algısına bunlar büyük darbe.

Time to Market olayını kaçırırsan silinirsin keza öyle oldu.

ama bu Tamer bey pek değişmemiş yine Mediatek ile premium cihaz kafasını yaşamaya devam ediyorlar.

kısacası bir hayat çıkmaz Alcatel den en azından ülke müdürü böyle biriyse ...

• aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    allahtan vodafone globalde güzel ürünler seçiyorda 4s i onlar vodafone markasıyla getirdi hatta taplet satışlarıda tcl ağırlıklı - a pardon mediamarkt da var tcl satan :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insanlar seni ucuz oldugun icin alacak. Tablette zaten apple tartismasiz bir yerde. Android tablet i de ucuz olduğu için satti.

Daha yolu var alcatelin. Sorunsuz cihazlari var ama pahalı olmayacak. Gm ve vestel ile benzer fiyat bareminde olursa sansi var, öteki türlü özellikle 1500 ve yukarısı, alcatele buyuk gelir. Oralarda koklu firmalar var.

Yazilim güncellemesi verecek misiniz sorusuna cevap bile veremedi. Cunku vermeyecekler. Kusura bakmasın, kutufan çıktığı haliyle kalacak bir cihaza kimse 1500 vermez.

Konu disi ama bence, Forumdaki android telefonlar bolumune alcatel başlığının da açılması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arcatel telefonlar ucuz olsa da satmıyor. benim bulunduğum yerdeki a101 de 500tl lik Arcatel telefon 2 ay kaldı kimse almadı.

• Bi tarafta sürekli güncelleme veren nokia, diğer tarafta hiç güncelleme veremeyen alcatel. Kuş kadar kalan itibarlarını da yerle bir ediyorlar.

• taaa 2000 yılıydı. patlıcana benzeyen bir alcatel vardı bende. bu kadar uzun zamandır piyasada ama bir ilgi çekemedi bu marka.

• 30 saniye zor dayandım. Erdi tanıtım yaparken beyefendi sanki zorla çıkarmışlar gibi davrandı. Yaptığın işe sen saygı duymazan bizim seni izlememizi nasıl beklersin?

• Bu çöpleri boşuna getirmesinler. 100 tane satamazlar bu fiyatlara.

• Zamanında teyzem Alcatel One Touch Easy serisinden bir telefon kullanmıştı sarı renkliydi hatta ve güzel bir telefondu dönemine göre. Daha sonra bu markaya ne oldu ne bitti bilmiyorum takipte etmedim zaten. Ama konuyu görünce video'yu sonuna kadar izleyeyim dedim. Edindiğim izlenim maalesef Tamer bey adeta şirketin pazarlama müdürü gibi sürekli yok şunu yaptık yok şöyle başarılara imza attık vs gibi klasik söylemlerde bulunmuş. Konuşmasında bazı sorularıda resmen geçiştirmiş. Mesela yazılım güncellemesi verecek misiniz diye soruyor Erdi. Bu soruya karşılık Alcatel ülke müdürü hikaye anlatıyor resmen.

Hazır böyle bir platformda konuşuyorsun işte. Hedef kitlenizin ilgisini çekecek ve müşterilerin size yönelmesini sağlayacak farklılıklarınız neler olacak bunlardan bahsetseymiş ya keşke..

• Zamanında idol 3 almıştım hb den 650 liraya 5,5 fhd çift ses çıkışı jbl kulaklık snapdragon 615 li çok şık bir cihazdı adamlar bu cihazdan sonra hep geriye sardılar bir firma düşünün model yükseldikçe özellik azalsın saçma saçma işlemci koysun en son idol 5 piyasaya sürmüşler içinde çıkan kulaklık 5 liralık dandik bişey mtk işlemci falan vardı 1500 fiyat var teknısada beni almayın diye bağırıyordu

• Hem yönetici hemde daha sorulara net cevap veremiyor masal anlatıyor. Idol 5 diye ezik donanımlı bir cihaz getirdiler satmadılar fiyatı 1400 den 885 e düştü malum sitede bu kafa ile daha da satamazlar :-)

• satış rakamlarını artırmak istiyorlarsa o markayı gizlesinler yoksa kimse almaz

• İlk olarak, 5 no'lu model flagship'miş yani amiral gemisi ( Ufak bir güldüm ). Sonra 3 no'lu model için 1200-1400 arası bir fiyatla gelecek dedi daha da sesli güldüm ( yurt dışı tahmini fiyatı 130-150 Euro arasında olacakmış. Bir de uzun pil ömrü önemli dedi abi. 1 no'lu telefon 2460 mAh. :) Ahh Alcatel eskiden ne güzel telefonlar üretirdin sen... İlk one touch'lar çok güzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.