Şimdi Ara

Samsung, akıllı telefon üretiminin bir kısmını Hindistan’a taşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, akıllı telefon üretiminin bir kısmını Hindistan’a taşıyor

Teknoloji devi Samsung, uzun vadeli risk planları doğrultusunda kendi tesislerinde gerçekleştirilen üretimi yeniden dağıtmayı planlıyor.

Üretim Hindistan'a kayıyor

Üretim kapasitesini yedi üretim tesisinde dağıtacak şirket, tesislerin genel üretimininin yüzde 30'u aşmasını engelleyecek. Bununla beraber Vietnam’daki iki üretim tesisinin mevcut üretimini, yılda yaklaşık 182 milyon adetten 163 milyona düşürülecek ve Hindistan’da gerçekleştirilen üretim arttırılacak

Ayrıca Bkz.Samsung, macOS ve Windows 7 için Samsung Dex’i sonlandırıyor

2026 yılına kadar Samsung’un genel üretiminin yüzde 25'ini oluşturacak Hindistan tesisi, 2024 yılına kadar şirketin en büyük fabrikası olacak ve 2026 yılına kadar 108 milyon akıllı telefon üretecek. 2022 yılından itibaren uygulanacağı düşünülen kapasite değişikliği ile beraber genel üretimin yüzde 20'sini Vietnam, yüzde 14'ünü Endonezya, yüzde 6'sını Brezilya tesisi oluşturacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/11/18/samsung-will-reported-move-part-of-its-smartphone-production-capacity-from-vietnam-to-india/

• Hindistandandan yoğun talep olduğu için olabilir ama Türkiye'deki fiyatı etkilermi bilemem zaten biraz pahalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ABD' nin ticari olarak Çin' i kenara sıkıştırma taktiğinden kaynaklanıyor. Haliyle ABD alt char' ı olan tüm ülkeler de seve seve aynısını yapmak durumunda kalıyor...

• TR ye de geleydi iyiydi. Bizi anca bu firmalar kurtarır. Bize kalsa 10 15 yılda bir dolar zıplıyor, rogue like oyun gibi la bildiğin, hep başa sarıyoruz 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok bilmek kullanıcısına yanıt
    Hindistan'da giriş seviyesi telefonlar büyük ilgi görüyor ama esas sebep ucuz işçilik.

• BekirHan kullanıcısına yanıt

Aynen gelecek kriz ve belki savaş öncesi tedbirler gibi duruyor.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Samsung Samsun'da fabrika kursa diye hep söylerlerdi. Bu gidişle hayal olarak kalacağa benziyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş gücü ucuz olan ülkelerin başında çin hindistan gibi uzak doğu ülkeleri gelmekte. esasında bizim ülkemizde iş gücü bu ülkelere göre daha ucuzdur. polisik sebeplerden olsa gerek bizim ülkemize bu yatırımları yapmıyorlar.

• Samsung un İstanbul ilinde fabrikası var zaten

• Allah hiçbir ülkeyi sömürge yapmasın. Hindistana kaydırmadaki en büyük sebep hindistan çin düşmanlığını körüklemek. Ancak hindistan yarın bir gün abdyi ters köşeye yatırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.