Şimdi Ara

Samsung ve Xiaomi Hindistan pazarında sürpriz bir isme geçildi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung ve Xiaomi Hindistan pazarında sürpriz bir isme geçildi!

Vivo, 2024'ün üçüncü çeyreğinde (Q3) global akıllı telefon pazarında önemli bir yükseliş göstererek liderlik koltuğuna oturdu. Canalys tarafından yayımlanan rapora göre Çinli teknoloji devi, bu dönemde 9,1 milyon adet telefon sevkiyatı gerçekleştirerek pazarın %19'unu elinde tuttu. Bu başarı, Vivo'nun geçen yılın aynı döneminde elde ettiği %17'lik pazar payına göre dikkate değer bir artışa işaret ediyor.

Vivo’nun bu yükselişi, pazarın köklü oyuncuları Xiaomi ve Samsung’u zor durumda bırakmış gibi görünüyor. Xiaomi, 7,8 milyon adet sevkiyatla %17 pazar payına sahip oldu. Sevkiyat rakamları geçen yıla göre hafif bir artış gösterse de, marka %1 oranında pazar payı kaybı yaşadı. Öte yandan, Samsung'un düşüşü daha belirgin. Güney Koreli şirket, 7,5 milyon adet sevkiyatla %16 pazar payı elde etti. Bu, 2023'teki %18'lik paya ve 7,9 milyon adet sevkiyat rakamına kıyasla kayda değer bir gerileme anlamına geliyor.

Ayrıca Bkz.Red Magic’in yeni modeli, oyun tutkunlarını yine kendine hayran bırakacak

İlk beş içerisinde yer alan diğer markalar ise Oppo ve Realme oldu. Oppo, 6,3 milyon sevkiyat ile %13 pazar payına ulaşarak geçen yıla göre %43 oranında büyüme kaydetti. Realme ise 5,3 milyon adet sevkiyat yaparak %11’lik bir pazar payı elde etti, ancak geçen yılın aynı dönemine göre sevkiyatları %8 oranında düştü.

Genel olarak, akıllı telefon pazarında %9 oranında bir büyüme gerçekleşti ve toplam sevkiyatlar 47,1 milyon adede ulaştı. Analistler, 2025 yılında pazarın tek haneli büyüme oranlarıyla yoluna devam edeceğini öngörüyor. Özellikle ultra düşük fiyatlı 5G segmenti, tüketiciler için önemli bir çekim noktası olmaya devam edecek ve bu segmentin büyümenin itici gücü olması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/19/vivo-beats-xiaomi-and-samsung-for-the-first-time-in-indian-smartphone-race/

• Vivo sabaha kadar yükselse ne olur omix general Mobile techno gibi kalitesi yerlerde olan markalar arasında herkesin gözünde geçen media markta gittim s24 fe alacaktım bitane çalışan geldi yanıma bana vivonun 18 bin lik telefonunu öneriyor ballandıra ballandıra anlatıyor yok s24 le aynı özellikleri barındırıyor da bilmem ne de yani bilmeyen anlamayan bi müşteri olsam bu tuzağa düşerdim sadece güldüm elemanın dediklerine 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abdullah.blt4345 A kullanıcısına yanıt

Vivo'yu kendi küçük dünyanızdan ibaret sanmayın ahaha 1.5 milyarlık bir ülke pazarında liderse bu bir başarıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdullah.blt4345 A kullanıcısına yanıt
    Her yerde aynılar hocam Ülkemizde satmıyor, ondan dolayı bu kadar reklam yapıyorlar diye yorumluyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aynı tavrı ben bir telefon markasında tm te yaşadım öve öve bitiremediği bir model ile ilgili bir soru sordum cevap bile veremeyip sıvıştı tamamen prim kapma odaklı bir pazarlama taktiği bazı markalar bazı modeller için yüksek oranlı prim veriyorlar bunlar ise elde kalan depoları ve stokları eritme taktikleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.