Şimdi Ara

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati Kullanıcıları Klübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
23
Favori
207.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine bir Alcatel klasiği saat yine çöktü. Uygulamaya girmiyor. Sunucu hatası. Saat 1 saat geri ve internete bağlanmıyor. Nasıl iade edebilir ki bu meret. Fikri olan paylaşsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya bıktırdı... aldıgim firma teknosa oda magazaya getirin servise gondetelim degisim yada iade olacagini ozaman karar verebiliriz diyor... cok komik ya... ulkede denetim cokmus. Iki uc gun icerisinde sisteminden kaynakli ariza satan araci olan firmanin ayibidir. Bu ayibi kabullenmemek ise art niyettir. Yine cocuga ulasamiyoruz... basina bir is gelirse sorumlusu kim olacak acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade icin media markta gittim servise gonderelim diyor arkadas ne servisi dedim sunucu sorunlu onlara gonderip karar verecekler diyor paramizla rezillik, serverlar yin yine yok. Allahtan saati arayabiliyoruz buna bile sevinir olduk.

• Merhaba. Kızım için 2.el alcatel move time aldım ama imei hesabı en az bir hesaba bağlanmış, lütfen başka bir saat deneyin beya eklemek için qr kodunu kullanın uyarısı alıyorum. Satın aldığım kişi hesabı kapattığını ve sildiğini söyledi. 1 haftalık dondurulma süresini öi beklemem gerekiyor?

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati Kullanıcıları Klübü

• redcadillac R kullanıcısına yanıt
    Hesaba girip saati silsin daha çabuk girersin. Yoksa hesap kapanması uzun sürüyor.

• Kiza okul icin saat almak istiyorum ama forumu okuyunca gözüm korktu resmen.

Dokunmatik olan MT-30 modelinde de bahsedilen sorunlar yaşanıyormu acaba?

• Biz BİM'den almıştık. Neyse ki aradan bir hafta geçmiş olmasına rağmen iade kabul ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: moon74

Kiza okul icin saat almak istiyorum ama forumu okuyunca gözüm korktu resmen.

Dokunmatik olan MT-30 modelinde de bahsedilen sorunlar yaşanıyormu acaba?
    Bende hiç bir sorun yok aldığım günden beri kullanılıyor.
  • Saat olarak herkesin çalışıyor önemli olan takip oda sunucu olmadımı bir işe yaramıyor. Önemli olan sunucunun kesintisiz çalışması oda maalesef mümkün olmadı inşallah bundan sonra bişey olmaz.

• xman1978 X kullanıcısına yanıt
    Mümkün olmadı dediğiniz sanırım 1 günlük olay.

• arkadaşlar saati sorunsuz kullanıyorum benim sorum aynı aynda 2 yönetici olmuyormu ben açtığımda eşimde kapanıyor eşim açtığında bende kapanıyor aynı anda iki yerde açık olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Bende hiç bir sorun yok aldığım günden beri kullanılıyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.dokunmatik olan modelinin İP koruma seviyesi,3G desteğinin olmasi ve Snapdragon işlemci sebebi ile daha mantıklı geliyor.Siz nereden kaça aldınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: moon74

Teşekkür ederim bilgilendirme için.dokunmatik olan modelinin İP koruma seviyesi,3G desteğinin olmasi ve Snapdragon işlemci sebebi ile daha mantıklı geliyor.Siz nereden kaça aldınız acaba?

Alıntıları Göster
    Ben iki ürünü de test ettim. Alcatel aralarında en iyisi.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Herhalde siz saate fazla bakmıyorsunuz. Geçen günkü olay bile 3 gün sürdü. Sizin saat çalıştıysa ne mutlu size. Ama Alcatel bile sunucumda hata var derken saatiniz nasıl çalıştı orasını bilemem. Memnunsanız sorun yok güle güle kullanın. Ben şahsen iade şansım olasa hiç düşünmeden iade ederim.

• Ben de oğlum için almayı düşünüyordum hatta az evvlel vodafone’nin aylık 50 TL taksitli kampanyasını gördüm.Almadan önce oğlanın kolunda bir göreyim de ona göre alırım derken bu sorunları okuyunca soğudum saatten.

• quote:

Orijinalden alıntı: xman1978

Herhalde siz saate fazla bakmıyorsunuz. Geçen günkü olay bile 3 gün sürdü. Sizin saat çalıştıysa ne mutlu size. Ama Alcatel bile sunucumda hata var derken saatiniz nasıl çalıştı orasını bilemem. Memnunsanız sorun yok güle güle kullanın. Ben şahsen iade şansım olasa hiç düşünmeden iade ederim.
    1 gün çantasında gezdirdi o gün bile GPS den takibini yaptık onun harici her gün düzenli olarak servisten arıyor zaten.

Ayrıca Server 17 sinde gitti 18 in de geldi.

Sizin saat 3 gün bozuk kaldıysa servise verin bence. Diğer tüm kullanıcıların saati 24 saat olmadan düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 22 Eylül 2018; 19:11:4 >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Forumu okursanız ne kadar arızalı kaldığını görürsünüz. Ayrıca bu mereti 10 ay dır kullanmaya çalışıyorum. Bu ilk değil. Merak etme. Daha öncede sunucu arızaları yaşadık ve servis raporları mevcut ne yapmam gerektiğini az çok öğrendim.

Bu arada Cihazın toplam kullanım ömrümde 5 yıl.Haberiniz olsun.

• Hesaba girip saati silme nasıl oluyor? Onay kodu geldikten sonra 7 gün diyor gelen mailde. Daha pratik bir yolu var mı? Kullanamıyoruz bir haftadır saati. Önceki sahibinden hesabı silip yeni kullanıcı ile giriş yapmam gerek, zaten başka hesaba bağlanmjş uyarısı alıyorum. Çocuk ekleyemedim.

• Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati Kullanıcıları Klübü

• quote:

Orijinalden alıntı: xman1978

Forumu okursanız ne kadar arızalı kaldığını görürsünüz. Ayrıca bu mereti 10 ay dır kullanmaya çalışıyorum. Bu ilk değil. Merak etme. Daha öncede sunucu arızaları yaşadık ve servis raporları mevcut ne yapmam gerektiğini az çok öğrendim.

Bu arada Cihazın toplam kullanım ömrümde 5 yıl.Haberiniz olsun.
    Geçmiş olsun bende 5 6 aydır kullanıyorum. Daha sorun yaşamadım. Sizin saatte sorun olabilir. Servisle tekrar görüşün bence.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.