Şimdi Ara

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati Kullanıcıları Klübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
23
Favori
207.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır var idi ama hat almamıştım çocuk okula başlayınca aldım hat sim kart yok yazıyor yeniden başlayınca geliyor sinyal sonra yine gidiyor telefona taktım hattı sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk9603

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır var idi ama hat almamıştım çocuk okula başlayınca aldım hat sim kart yok yazıyor yeniden başlayınca geliyor sinyal sonra yine gidiyor telefona taktım hattı sorun yok
    Hat Turkcell'mi?
  • redcadillac R kullanıcısına yanıt
    iPhone’da Hesaba girdiğinizde çocuğun ismini sola kaydırınca sil çıkar.
    Androidde yine çocuğun ismine basılı tutunca sil çıkar. Bu şekilde hemen işlem yapılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xman1978 X kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. bir tek bu konu kalmıştı halledemediğim. sorunu sayenizde aştım.
  • İyi aksamlar arkadaslar,
    Bızde alcatel movetime aldık, gercı 1 gunluk server arızası gozumuzu korkuttu ama 1 hafta deneyelm dedık. Suan hattı takıp sarja koyduk. Kurulum ıçın video aradım ama bulamadım. Yonlendırebılecegınız bıryer varmı? Android veya ios hangısınde kurulum yapalım fark edermı? Bılgı verırsenız sevınırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim bir husus var. Bu saati yurtdışından alsak telefon özelliğinden dolayı pasaporta kaydettirmek gerekiyor mu? T
  • quote:

Orijinalden alıntı: dutkurusu

Merak ettiğim bir husus var. Bu saati yurtdışından alsak telefon özelliğinden dolayı pasaporta kaydettirmek gerekiyor mu? T
    Evet İmei kaydının yapılması gerekiyor yoksa bir süre sonra kapatılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffss

İyi aksamlar arkadaslar,
    Bızde alcatel movetime aldık, gercı 1 gunluk server arızası gozumuzu korkuttu ama 1 hafta deneyelm dedık. Suan hattı takıp sarja koyduk. Kurulum ıçın video aradım ama bulamadım. Yonlendırebılecegınız bıryer varmı? Android veya ios hangısınde kurulum yapalım fark edermı? Bılgı verırsenız sevınırım.
    Hayırlı olsun. Alcatel move time uygulamasını telefona indirin. Uygulama adım adım yönlendiriyor sizi.
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Turcelde sıkıntı yok idi sadece 3g uyumlu Türk Telekom ve türkcell de sorunsuz açtı bana verdikleri hat 4g Türk Telekom onda gelip gidiyor sinyal 3g uyumlu hat istedim ellerinde yokmuş başka simkart verdiler bir görüyor bir görmüyor.

• Merhabalar
    Günlerdir çözemediğimi bir sorun var bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
    Saati yeğen kullanıyordu şimdi bizimki kullanacak. yeni hat taktık çalışıyor yalnız eski hesabı silemiyoruz.
    hesabı sil dediğimizde şifreyi kabul etmiyor alfasayısal olmalı diyor. şifre rakamlardan oluşuyor alfasayısal değil evet ama doğru sonuçta zaten giriş yapabiliyoruz. Parolayı güncelle kısmında da aynı hatayı veriyor alfasayısal olmalıdır diye.

bu hesabı nasıl silebiliriz arkadaşlar? ikinci eli var sonuçta cihazın bu hatayı alan olmuştur belki
  • Arkadaşlar saatimin kordonu koptu nerden ve nasıl tedarik edebiliriz bileğisin olan var mı?

• Mt30 (dokunmatik olanı) modelinde telefon uygulamasıni açmadan bildirim geliyormu cep telefonumuza acaba?

Bende güvenli bölge bildirimleri ve saat uzerinden atılan mesajlar sadece cep telefonundaki Movetime uygulaması açılınca görülebiliyor sadece.telefonum Samsung Galaxy S7

• metmet8181 M kullanıcısına yanıt
    Hesabı silmeyin. Saati hesaptan kaldırın yeni hesap açın. Daha hızlı kullanırsınız.

• metmet8181 M kullanıcısına yanıt
    quote:

iPhone’da Hesaba girdiğinizde çocuğun ismini sola kaydırınca sil çıkar.

Androidde yine çocuğun ismine basılı tutunca sil çıkar. Bu şekilde hemen işlem yapılıyor.

• moon74 M kullanıcısına yanıt
    Telefondan uygulamanın bildirimlerini açmanız gerekiyor. http://https://www.sonsuzteknoloji.com/android-telefonlarda-bildirimleri-kapatma-ve-acma/

• Ben bir türlü kayıt ettiğim numarayı değiştiremedim çocuğu haritadaki arama düğmesinden arıyamıyorum eski numara çıkıyor nasıl değiştirebilirim ?

• İos ta move time programına ilk kayıt yaparken kullandığım numarayı nasıl değiştiririm ?

• xman1978 X kullanıcısına yanıt
    Saati hesaptan kaldırıp tekrar nasıl ekleriz eklerken imei yanlış filan demesin

• ovacik1971 O kullanıcısına yanıt
    Move time açıldığında çocuk adı ve resmî var resme tıklarsanız çocuğun telefon Bilgilerini çıkar telefon nosunu değiştirip sağ yukarıda kaydete basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman1978 -- 28 Eylül 2018; 22:5:53 >
  • ovacik1971 O kullanıcısına yanıt
    İmel doğru girerseniz yanlış demez. Saatte G harfi çıkıyorsa size 4 rakamlı şifre gelir kayıt yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.