Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
135.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses kısma tuşuyla açın fastboot moda girer 3. seçenekten recovery i boot seçeneğiyle yükleyip sonra da romu kurun. Bu recovery dosyasının boyutu büyük olduğu için flash seçeneği çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

Ses kısma tuşuyla açın fastboot moda girer 3. seçenekten recovery i boot seçeneğiyle yükleyip sonra da romu kurun. Bu recovery dosyasının boyutu büyük olduğu için flash seçeneği çalışmaz.

Hocam ses kısma ile girip rom yüklediğimiz o menüyü biliyorum lakin onu yaptığımda android çöküyor ve normal olarak açmaya kalksam bile işe yaramıyor. Son olarak ses açma tuşu ile hard reset yapıp başlatıyorum tel i.
  • Çözemediğiniz bir sorun varsa yardımcı olabilirim cihazımı satıyorum bu arada 225 tl ye iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Çözemediğiniz bir sorun varsa yardımcı olabilirim cihazımı satıyorum bu arada 225 tl ye iyi forumlar

225 edet mi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

quote:

Çözemediğiniz bir sorun varsa yardımcı olabilirim cihazımı satıyorum bu arada 225 tl ye iyi forumlar

225 edet mi ki

bilmem ki :)
  • @harock
    Hocam bu swap olayını bir türlü halledemedim, nasıl yapıldığını anlatır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra3325 -- 3 Şubat 2015; 14:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra3325

@harock
    Hocam bu swap olayını bir türlü halledemedim, nasıl yapıldığını anlatır mısın?
    @bugra3325

cm11 yada paranoid kullanıyorsanız yapmanız gerekn sunlar

http://s3.dosya.tc/server31/cmRanP/Swap_CM11-20140410.zip.html bunu indir önce cwm ile flashlamayı dene olmazsa iki dosyayı system etc init.d ye tası resimdekı ızınlerı ver yenıden baslat telefonu marketten diskınfo yu ındır swap bolumu ve ne kadar kullanıldıgını görursun izinler söyle olacak 2 dosya ıcınde

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 3 Şubat 2015; 20:21:43 >

• quote:

@bugra3325

cm11 yada paranoid kullanıyorsanız yapmanız gerekn sunlar

http://s3.dosya.tc/server31/cmRanP/Swap_CM11-20140410.zip.html bunu indir önce cwm ile flashlamayı dene olmazsa iki dosyayı system etc init.d ye tası resimdekı ızınlerı ver yenıden baslat telefonu marketten diskınfo yu ındır swap bolumu ve ne kadar kullanıldıgını görursun izinler söyle olacak 2 dosya ıcınde

Disk info programında 265mb swap alanı görüyorum hocam. Peki bişey daha soracam, bu boost modları işe yarıyor mu, denemiş miydin önceden?

• valla bi ara yükledim de pek fark edemedm içindeki scriptler belli bi sure dalvik cache yi uygulama öncelleklerını fela otomatık sılıyordu en azından bataryaya olumlu katkısı oldugunu dusunmuyorum bagyusz gecenlerde birkac kod guncelledı buna odlara bakılsdıgından scroll yanı kaydırma olayını duzelttıgı goruluyor fakat cm de yada paranoidde kimse bir rom güncellemesi yapmadı henüz.
  • Bizim emektar OT-995'e bira ayar ve overclock ile antutu testine soktum, aldığım sonuç ilginç... Hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı.

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 16 Şubat 2015; 14:24:08 >

• hocam lolipop lu rom var mı? denemek istiyorum ya da düzgün 4.4
  • @cumuk1 şuan cihaz için geliştirici kalmadı gibi güncellenmiş bir rom yok lolipopta dolayısıyla
  • Batarya bulamazmıyız ?
  • 1750 ma lik batarya 2 ay önce eBaydan almıştım. Sorun yok.

• Benden baska kaldı mı bu telefonu kullanan?

• quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

Benden baska kaldı mı bu telefonu kullanan?

Ben hala ısrarla kullanmaya devam ediyorum :D
  • bende paranoid 4.42
  • Arkdaşlar telefon bir kapanıp bir açılıyor. Alcatelonetocuh ekranı geliyor geri kapanıyor tekrar o ekran gelip kapanıyor ne yapabilirim ?
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    daha önceki sayfalarda cevabı var bi bakar msın ? Tlfnu bilgisayara bağla yazılım programına bağlaman gerek sonra tekrar son yazılım 4.0.4 galiba yüklenecek
  • benom verdiğim orjinal 4.0.4 tr backup unu geri yükleyebilirsin yada otu programıyla da yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.