Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
135.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumuk1

Benden baska kaldı mı bu telefonu kullanan?

ben bazen hesap makinesı olarak kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 21 Nisan 2015; 12:54:16 >
  • telefon birden kapandı ve açılmıyor, sanırım öldü. Var mıdır çözümü?
  • Benimkide açılmıyor Şarja takıyorum açılıp alcatel yazısı geliyor kapanıyor tekrar o yazı geliyor sürekli böyle şarj olmuyor artık
  • benım batarya ekran süresi olarak 1 saat veriyor bitti bitecek haziranda 3. senesi olacak :D
    yardımcı olurdum teamden de maca gidiyorum Trabzonspor beşiktaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Benimkide açılmıyor Şarja takıyorum açılıp alcatel yazısı geliyor kapanıyor tekrar o yazı geliyor sürekli böyle şarj olmuyor artık

bende oda yok hiç açılmıyor.
  • quote:

quote:

Benimkide açılmıyor Şarja takıyorum açılıp alcatel yazısı geliyor kapanıyor tekrar o yazı geliyor sürekli böyle şarj olmuyor artık

Ne oldu da öyle kaldı hocam müsait bi zamanıızı bildirirseniz bakmak isterim teamdan banada uyarsa saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

quote:

quote:

Ne oldu da öyle kaldı hocam müsait bi zamanıızı bildirirseniz bakmak isterim teamdan banada uyarsa saat

Bilmiyorum normalde telefon çok az kapanıp açılırdı.Sabah telefonu kapalı buldum bastım tuşa açıldı. sonra öğleye doğru telefon nette dolaşırken(dh de) birden kapandı pili çıkmış gibi sonra yine açtım işte. akşamda aynısı oldu daha da açılmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harock

quote:

quote:

Bilmiyorum normalde telefon çok az kapanıp açılırdı.Sabah telefonu kapalı buldum bastım tuşa açıldı. sonra öğleye doğru telefon nette dolaşırken(dh de) birden kapandı pili çıkmış gibi sonra yine açtım işte. akşamda aynısı oldu daha da açılmadı.

Şarj olmuyormu

• harock kullanıcısına yanıt
    telefon kapalıyken şarja takınca titreyip şarj olduğunu gösteriyodu normalde artık göstermiyor.
  • quote:

aynı cihazdan bendede var ve aynı sorun var şarja takılı değilken hiç açılmıyor yazıda gelmiyor sanki power tuşu bozukmuş gibi şarja takınca kendi açılıp alcatel yazdıktan sonra geri kapanıyor siz çözümünü buldunuzmu hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paker

quote:

aynı cihazdan bendede var ve aynı sorun var şarja takılı değilken hiç açılmıyor yazıda gelmiyor sanki power tuşu bozukmuş gibi şarja takınca kendi açılıp alcatel yazdıktan sonra geri kapanıyor siz çözümünü buldunuzmu hocam.

Valla tesadüfmü desem nazar mı değdi desem bilemedim akşam uca moduna alıp telefonu koydum sabah elıme aldıgımda kapalıydı baya sarjı vardı şimdi aynı drula arsı karsıyayım kapaliyken de acıkkende alcatel yazıp gidiyor pili cıkarıp saja taktıgımda bildirim ısıgı yanıp sönüyor neden böyle oldu anlayamadım çözersem anlatırım nasıl yaptığımı ama görünen rom boot olmuyor gibi öte yandan kapalı ıken neden sarj göstergesi cıkıp sarj olmuyor onuda anlamıs degılım.

Görünen o ki araştırmalarım sonucunda batarya nın öldüğünü anlamış bulunmaktayım.

Düzeltme :şuan tekrar sarja bağladım şarj gösterges geldi clhazı açtım sorunuz kullnyrum galiba aksam pil sonuna kadar bitmişti ondan oldu herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 11 Mayıs 2015; 14:47:56 >

• Uygun fiyata Türkiye içerisinden nereden batarya alabilirim ?

Edit : Sahibinden de 30 TL. ye buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 11 Mayıs 2015; 19:39:21 >
  • harock kullanıcısına yanıt
    be bugün cihazı teknik servise verdim cihazda kısa devre varmış ondan böyle yapıyormuş parçası bulunmuyo tamir edemeyiz dediler kaldı elimde duruyo evde ikinci tel olarak kullanıcktım olmadı:)
  • quote:

Uygun fiyata Türkiye içerisinden nereden batarya alabilirim ?

Edit : Sahibinden de 30 TL. ye buldum

Batarya modeli tlib5aa olsun bende baındım tlib5ad satan vardı yanlıs olmasın hocam dikat edin
    Batarya performanı hakkında elınıze geldiğinde bilgi verirseniz sevinirim
    ben sunu düşünüyorum http://www.ebay.com/itm/2pcs-TLIB5AA-Battery-Charger-For-Alcatel-OT995-OT-995-OT993-OT-993d-OT996-Phone-/271836521498?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f4ab8241a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 12 Mayıs 2015; 0:19:06 >

• Artık (daha doğrusu 1 aydır) telefonu kullanmıyorum. LG G3'e terfi ettim arkadaşlar. Elimde normalde 2 tane batarya vardı ama birini şişirmişim o yüzden tek batarya kaldı. Fazladan kalsaydı ihtiyacı olana verirdim.
  • Şimdi aradılar batarya stoklarında kalmamış :(

nereden temin ederim uygun fiyata ?
  • quote:

Şimdi aradılar batarya stoklarında kalmamış :(

nereden temin ederim uygun fiyata ?

Valla Yurt içinde yoktur diye düşünüyorum telefonu 1 sene kadar daha kullanırım diyorsan üstte verdiğim 2 batarya ve sarj cihazı vereni al tr parasıyla 45 liraya geliyor yada tek batarya al ebat dan yada alibaba dan ama gelmesi 2 -3 haftayı bulur
  • Yeni batarya geldi fakat telefon kapalı yada açıkken şarj olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni batarya geldi fakat telefon kapalı yada açıkken şarj olmuyor

nerden geldi
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.