Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
135.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaMKaN

OLAY ÇÖZÜLMÜŞ VE TELEFON GERİ GELMİŞTİR!!!

Emeği geçen herkese çok teşekkürler, şimdi sıra kuzgun54'te :) onu da hallederiz umut ediyorum ki... AliAytaç zaten programı yükleyince radyo aktif olur diye düşünüyorum, olmazsa senin yapacağın birşey kalmıyor yeni fw bekleyeceksin..

yok böyle bi haber senin adına çok sevindim bende baya ümitlendim hadi bakalım...
  • quote:

OLAY ÇÖZÜLMÜŞ VE TELEFON GERİ GELMİŞTİR!!!

Emeği geçen herkese çok teşekkürler, şimdi sıra kuzgun54'te :) onu da hallederiz umut ediyorum ki... AliAytaç zaten programı yükleyince radyo aktif olur diye düşünüyorum, olmazsa senin yapacağın birşey kalmıyor yeni fw bekleyeceksin..

Hayırlı olsun, sonunda oldu telefonunuz.

Eh xda'daki burak benim. karışıklık olmasın diye belirteyim dedim. :)
  • arkadaşlar şimdi myphoneExplore telefonu görmüyor bir türlü bağlayamadım telefonu pc ye takınca hafıza kartına ulaşabiliyorum comport alcatel cihaz bulundu vs bildirimler çıkıyor ama myphoneexplore bağlanmıyor varmıdır bir püf noktası telefon ekranında sürekli hatalar çıktığından usb debug vs ayarlarada ulaşamıyorum bu ayarlardanmıdır acaba
  • MyPhone Explorer ı açtığın zaman yukardan Connect tuşuna basıyorsun değil mi?
  • system app leri yedekleyen var mı? bunları yayınlayabilir misiniz? system app icinde root ederek antivirüs launcher falan silmistim, simdi güncelleme yapamıyorum. system app leri yedekleyip biri gönderebilir mi?
  • evet connect e basıyorumda

hata!
    telefon ile bağlantı sağlanamadı
    usb cihaz bağlı değil diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun54 -- 6 Haziran 2012; 12:08:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

system app leri yedekleyen var mı? bunları yayınlayabilir misiniz? system app icinde root ederek antivirüs launcher falan silmistim, simdi güncelleme yapamıyorum. system app leri yedekleyip biri gönderebilir mi?

sen sendekileri yolla, ben de akşam bendekileri yollayım.

sadece antivirüsü mü silmiştin? başka sildiysen nelerdi hatırlıyor musun?

system/apps ve custpack klasörlerini paylaşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 6 Haziran 2012; 13:49:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı forumda yazıyorum da burayı güncellemeyi unutmuşum benim sorun da farklı bir boyutta devam ediyor.

şu an setupwizard kısmını geçiyor, telefon açılıyor ama arama yapamıyor ve gelen aramayı kabul edemiyorum; gelen aramada telefon meşgule düşüyor, ekranda turkcelli numara aramışsa Turkcell Turkey falan yazıyor sadece, gsm şebekesi gidiyor sonra geri geliyor...Web browser da açılmıyor.

Fena yani..
  • Yalnız benim update2 yapılmış full system dump'ına ihtiyacım var; diğer elemanın yolladığı dump update'den dolayı sıkntı çıkartıyor olabilir; çünkü bu update2 sadece TR'a özgü bişeydi..

Bu konuda yardımcı olabiliecek var mı acaca?

Teşekkürler..

@kuzgun54 sen de bu gelecek olan rom'u ben test edeyim çalışırsa komple yaz telefona geç..

Böyle yamalı yamalı olmayacak gibi gözüküyor...
  • quote:

Yalnız benim update2 yapılmış full system dump'ına ihtiyacım var; diğer elemanın yolladığı dump update'den dolayı sıkntı çıkartıyor olabilir; çünkü bu update2 sadece TR'a özgü bişeydi..

Teşekkürler..

@kuzgun54 sen de bu gelecek olan rom'u ben test edeyim çalışırsa komple yaz telefona geç..

Risk almak istersen, bir şekilde OTU programına (one touch upgrade) telefonu eski yazılımmış gibi gösterip güncelleme attırabilirsin.

Elemanın gönderdiği dump içindeki system klasöründe build.prop var. Eleman upgrade yapmamışssa onu alete yükleyip yeniden aç telefonunu ve OTU'yu çalıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yalnız benim update2 yapılmış full system dump'ına ihtiyacım var; diğer elemanın yolladığı dump update'den dolayı sıkntı çıkartıyor olabilir; çünkü bu update2 sadece TR'a özgü bişeydi..

Teşekkürler..

yani birisi rom mu hazırlayacak ben halen myphone explorer a telefonu bağlayamadım?

superoneclicki deniyorum daemon not running. starting it now on port 5037 şeklinde yazı çıkıyor ve program yanıt vermiyor sanırım 5037 nolu portu bulamaıyor ve bağlanamıyor blindness in titanium bacupları yüklemeden önce böyle problem yoktu bağlanabiliyordu root ve unroot oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun54 -- 6 Haziran 2012; 22:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

quote:

Teşekkürler..

Risk almak istersen, bir şekilde OTU programına (one touch upgrade) telefonu eski yazılımmış gibi gösterip güncelleme attırabilirsin.

Elemanın gönderdiği dump içindeki system klasöründe build.prop var. Eleman upgrade yapmamışssa onu alete yükleyip yeniden aç telefonunu ve OTU'yu çalıştır.

:) güzel öneri deneyeyim bakayım ...

kuzgun54'ün myphone explorer ile pc ye bağlanaması ile alaklı olarak ben telefona Client kurulmasının gerekli olmadığını düşünüyorum; hatırladığım kadarıyla ben kurmamıştım, yanlış mıyım?

EDIT: yemedi, custpack içinde buldum build.prop u replace ettim, ayarlar altındaki Firmware Upgrade Manager'dan arattım güncelleme çıkmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 6 Haziran 2012; 22:38:13 >

• Telefonu öğlen saatlerinde altunizadedeki teleservise kuzu kuzu tesli ettim:)hoparlörü yandı sanırım telefon dışarıya ses vermemeye başladıne oldu anlamadım durup dururken gelen bir mesaja öterken yarıda kesilerek gittiarıza olarak hoparlör sesi,upgrade yapamamak ve ekranda ışık sızması var dedim.en az iki hafta bekleriz şimdibakalım bu aşamada teleservisi hepimiz için denemiş olacağım.gelişmeleri gün sonlarında an an bildireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

Telefonu öğlen saatlerinde altunizadedeki teleservise kuzu kuzu tesli ettim:)hoparlörü yandı sanırım telefon dışarıya ses vermemeye başladıne oldu anlamadım durup dururken gelen bir mesaja öterken yarıda kesilerek gittiarıza olarak hoparlör sesi,upgrade yapamamak ve ekranda ışık sızması var dedim.en az iki hafta bekleriz şimdibakalım bu aşamada teleservisi hepimiz için denemiş olacağım.gelişmeleri gün sonlarında an an bildireceğim

şimdi teleservisin sitesinden telefonun son durumuna baktım.ve inanamadım..
    işte buyrun

Son durum:
    06.06.2012 17:32:39: Cihaz son test aşamasından geçmiştir. Kargo departmanına teslim edilmiştir.

Cihaz bilgileri

Imei/Seri no:

İş emri numarası: I2444077

Model: ALCATEL OT995 BLACK

Müşteri Adı: ALI AYTAC BINGOL

Son Kullanıcı: ALI AYTAC BINOL

Garanti Durumu: Garantili Onarım

Arıza açıklaması: EKRAN ALT KISIMDA ISIK SIZMASI OLDUGU BELIRTILIYOR-GUNCEL YAZILIM YUKLENMESI ISTENIYOR-ZIL SESI CALMIYOR. HOPARLORE SES GELMIYOR-Uyari

Aksesuarlar: BATARYA B017241172A-ON KAPAK-ARKA KAPAK-BILGI SILINME RISKI ONAYLANDI-MEMORY CARD 4GB

Yapılan işlemler: YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR.-HAFIZA KARTI BOZUK/VIRUSLUYSE SORUNA NEDEN OLUR!-Hafiza Kartiniz Formatlanmistir.-BATARYANIZI TAM SARJ ETMEDEN KULLANMAYINIZ-CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.

İşlem geçmişi

06.06.2012 17:32:39: Cihaz son test aşamasından geçmiştir. Kargo departmanına teslim edilmiştir.

06.06.2012 15:27:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test aşamasında beklemektedir.

06.06.2012 12:29:00: Altunizade bölgemizde kaydı alındı.

• güncelleme olmuş eksik peogramlardan sistemin rootlanmış olmasından filan bişi çakmadılar yani bende kaç gündür gönderecem ama burdaki gelişmelere göre karar verecektim en iyisi göndermek heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun54

güncelleme olmuş eksik peogramlardan sistemin rootlanmış olmasından filan bişi çakmadılar yani bende kaç gündür gönderecem ama burdaki gelişmelere göre karar verecektim en iyisi göndermek heralde...

Servisle ilgili bilgi veriyorum:telefonu az önce aldım.ses olayını yapıp orjinal romunu yüklemişler ve güncellemişler.telefon ilk adığım günkü programlarıyla sıfırlanmış olarak güncel sürümüyle geldi.root işini kimse anlamadı heralde.telefonda envai çeşit program yoktu.çözünürlük yüksekti ve root haldeydi.herşey güzel yaklaşık 18 saat sonra almış oldum telefonu.bu yoğunlukta hiç beklemiyordum açıkçası.2 haftayı gözden çıkarmıştım..
  • hmm size attığım pm yi okuduysanız fikir verebilirmisiniz...
  • rootlanmıs ve güncellemede yarıda kesilen cihazımın system dosyalarıhttp://www.wikiupload.com/M5X9SYXL6QSPF99 bu adreste biri karsılastırabilir mi eksikleri yeniden yükleyip telefonu güncellemek istiyorum
  • telefonu direk root ettim yinene var ne yok bu sefer silmedim dondurdumbütün ayarlarımı yeniden 300.kez kişiselleştirdim dahada ellemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

telefonu direk root ettim yinene var ne yok bu sefer silmedim dondurdumbütün ayarlarımı yeniden 300.kez kişiselleştirdim dahada ellemicem

üstad root uninstall programını kullanarak system apps bölümündeki tüm dosyaları yedekleyip bir wikiupload veya **** üzerine atabilir misin? dosyaları geri yükleyip güncellemeyi yapmak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.