Şimdi Ara

ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
83
Favori
14.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu güzel. takip
  • cok kisa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whici

Uzun bi yazı diye heyecanla başladım ve hemen bitti

imzanız sayesinde hamza tzortzis i tanıdım ,gerçekten teşekkürler ,imzadaki söz de gayet güzelmiş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

İlginçmiş, peki bu bilgilere nasıl erişilmiş adamlar tekrar yakalanıp anlatmışlar mı?

Bu 3 kişiyle beraber kaçıcak 4. bir kişi daha varmış fakat o kazısını zamanında bitirememiş bu yüzden kaçamamış ve herşeyi anlatmış.
  • Çok güzel konu. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuya 2.mesajım. devamı gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravo güzel konu
  • Güzel konu teşekkürler.
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    daha sonra zaten bot falan bulmuşlar hocam yukarıda bir arkadaş açıklamıştı. size de teşekkür ederim ilginizden dolayı.
  • Çok güzel konu emeğine sağlık , teşekkürler.Ayrıca filmi mükemmel ötesidir.
  • Guantanamo, İmralı ve Diyarbakır cezaevlerininde yazılarını bekliyoruz
  • Konu güzel, görür görmez ilgimiz çekti. Gerçekten imkanı olan herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer. Ben 2010 yılında gezme şansına erişmiştim. Üstelik herhangi bir bilgimiz olmamasına rağmen hapishanenin 76.yılı olduğu için birkaç özel etknilik düzenlemişler. Bunlardan en güzeli, orada aynı zamanda bulunan bir mahkum ve bir gardiyanın canlı olarak bize bilgiler vermesiydi. Dinlerken tüyleriniz ürpermesine engel olamıyorsunuz. Karşınızda kanlı canlı duran adamların burada haytlarının bir kısmını geçirdiğini düşündükçe o ürperti gittikçe artıyor tabi. Adamlar o kadar güzel bir tur hazırlamışlar ki hapishanenin bütün havasını size yaşatıyorlar diyebilirim. Zaten turu da gerçek bir mahkumun hapisaneye girişi gibi aynı güzargah üzerinden yapıyorlar. Öyle ki ilk girdiğiniz yer duşların olduğu kısım:) Tabi anlatılacak bir sürü şey var ama ben konuya faydası olabileceğini düşündüğüm birkaç resim eklemek istiyorum.

ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]  ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]  ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]  ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]

Meşhur Al Capone un da sık sık ziyaret ettiği "isolation room" lar. İsterseniz sizi içeri alıp 5 dakika boyunca sizi orada kitli bırakıyorlar. Bir insanın orada değl gün saatler geçirmesi bile çok zor.

ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]  ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]

Yukarıda bahsettiğim 76. yıla özel etkinlik çerçevesinde eski mahkum ve gardiyanın biraraya gelmesi. İlk resimde soldaki eski gardiyan sağdaki ise eski mahkum.

ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]  ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]

Artık neredeyse bir efsane haline gelen Alcatraz'dan kaçma eylemi ile ilgili birçok sahne görebiliyoruz. Özellikle kaçış olayını kıasaca anlatan yazılar dikkat çekici. Kaçış için kullandıkları havalandırma kanalını da göstermeyi unutmamışlar:)

ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]  ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]  ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]

Konuda da çok bahsi geçen "Escape From Alcatraz" filmini de unutmamışlar tabiki:)

ALCATRAZ HAPİSHANESİ İLE İLGİLİ HERŞEY [GÜNCEL 22.11.2014]

Yapının her tarafında kurşun izlerini görmek mümkün. Tamamiyle orjinal olarak duruyorlar.

Konuda benim de tuzum bulunsun diye birşey karalamaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 19 Kasım 2014; 20:30:57 >

• trulli kullanıcısına yanıt
    Resimler mobil gozukmuyor. Devam guzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şöyle şeyler paylaşanlar keşke çoğalsa. Tebrikler arkadaşım devamını getir.
  • Cok güzel konu, elinize saglık hocam
  • hapishanenin kısaca özeti: Sayım yapılır, sayım yapılır ve yine sayım yapılır.
  • Bilgi için teşekkürler, ama yazı beklediğimden kısa çıktı, başka bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

Bu arada sanki ben bu hapishaneyi bir filmde gördüm ama hatırlamıyorum...
  • güzel konu olmuş
  • güzel konu, eline sağlık
    askerliğimi cezaevinden yaptığımdan beri, cezaevlerine karşı ilgim var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.