Şimdi Ara

alchemy (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunlar master alchemist olunca seçiliyor dimi ??
  • Arkadaşlar ben master alchemistim (gerçi pek bi yararı olmuyor ama ) ve 1 haftada 2000 gold kastım :) düşünün artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

Tansmute alchemistler, wow ekonomisinin altından girip üstünden çıkıyorlar. Sen 2 hafta içerisinde 5k gold u yapabilirsin hemde çok basit bir şekilde. Her gün sabah erkenden kalk yaz tatilindeyiz nede olsa, önce shadowmoon da 5 adet prim fire, 5 adet prim air kas, sonra nagrandda 5 prim water kas ve netherstorm da 5 adet prim mana kas. Bunlarla akşama kadar oyalanırsın 5 tanesi çok büyük bir rakam değil. Primal earthler zaten ah de ucuza bulunuyor (4g-5g arası) 5 adet te bunlardan al. günlük skettis questlerini yapmayı unutma. Ve günde en az 1 instance yap. Düşen dropları (gri bile olsa) en az 1g dan satabiliyorsun. Özellikle shadow lab yapmanı tavsiye ediyorum, Elixir of Major Shadow Power ı da alırsın rep ile, ayrıca topladığın sprit shardlar ile güzel gemler ve yüzükler alabilirsin. 5 adet malzemeyi de 1 ini kendin olmak üzare diğer 4 taneyi transmute etir. Benim sana önerim varsa arkadaşlarından yardım al. Para ödeme boşuna. Ve primal mightları 100g a TRADE KANALINDAN sat. Adamlar 5er 6şar alıyorlar primal mightları. Güzel para yapıyorsun bu şekilde. Ama biraz sabır lazım işte :)

elixir seçip 1 tane yine kendin transmute edebilirsin sonuçta :)

• Ama ya 5 tane ya da 2 tane çıkarsa? o zaman paraya para demezsin...
  • Yahu elixirlerde çok satıyor valla haftalık pot elixirimi alayım dedim ahtan goldum kalmadı^^ Özellikle ssc/eye yapılan serverlerde çok gidiyor exilir/potlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

Ama ya 5 tane ya da 2 tane çıkarsa? o zaman paraya para demezsin...

Ya tutarsa hesabı ha valla onunla uğraşana kadar çiçek toplayıp AH de satsan daha fazla kazanırsın Değilmi Recep

•  alchemy

20-25 extrasız transmute ten sonra bu akşam 4lü proc yaptı
  • Ben bu arada elixir master oldum proca proc demiyo valla :) Birde bende coğu flaskın tarifide var. Primal m.tin 1 gün cd sini bekleyeceğimde gidiyorum ot topluyorum. 3-5 tane procluyor miss gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.