Şimdi Ara

Alchemy Elementleri Nasıl Yapılır?Kısa Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: RossTheBoss

arkada$lar GM Gargamel biraz önce duyuru yaptı sanırım alchemy tablet'lerle ilgili bir bug varmı$...Yani olması gerekenden çok daha az oranda dü$üyormu$ki banada acayip geldi...Bu gün sağlam kastım bir sürü elixir dü$ürmeme rağmen bir tane bile alchemy tablet dü$üremedim...Bug düzeltilince haber verceğiz dedi..

elixir nerden kimden neyden düşüo?
  • ewet arkadaslar herkes nasıl yapıldığını anlatmış ama nasıl kullanacagı hakkında kımsenın bılgısı yok bende baya oldu onlardan 4 .derecede 100 tane falan var her bırınden ama bı turlu basamadım ne sılahla neden kıyafetlerle eğer bılen bırı varsa gercekten acık acık yazsın hiç yoktan yanlış bişi yapmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmony_

ewet arkadaslar herkes nasıl yapıldığını anlatmış ama nasıl kullanacagı hakkında kımsenın bılgısı yok bende baya oldu onlardan 4 .derecede 100 tane falan var her bırınden ama bı turlu basamadım ne sılahla neden kıyafetlerle eğer bılen bırı varsa gercekten acık acık yazsın hiç yoktan yanlış bişi yapmayalım

Kullanmak için Alchemy Tabletlere ihtiyacımız var.Tabletlerle ilgili sorun hallediliyor.Server gelince tabletlerde artık drop olucak sanırım.
  • BEYLER ... TABLETLERİİ NERDEN TOPLUYORUZ ... BİRDE ATEŞ SU . TAHTA ELEMENTİNİMİ BULMAMIZ LAZIM ...
  • Daha demin yaptım beyler soru şu
    BU ateş su falan filan onları biriktirin size gelen tabletleri de alın tablette hangi elementen kaç tane istediği yazıyo
    örn
    fire lvl2 165
    wind lvl4 50
    gibi bunlarla yeni bi tablet yapıyonuz onlar silah falan basılıyo
    ben bastım ama hiç bişiy olmadııııııııııııı
    silahda extra olmasımı lazım yoksa lvl le ilgili bişiymi olmaycaksa niye ahrcadı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: immo64

Daha demin yaptım beyler soru şu
    BU ateş su falan filan onları biriktirin size gelen tabletleri de alın tablette hangi elementen kaç tane istediği yazıyo
    örn
    fire lvl2 165
    wind lvl4 50
    gibi bunlarla yeni bi tablet yapıyonuz onlar silah falan basılıyo
    ben bastım ama hiç bişiy olmadııııııııııııı
    silahda extra olmasımı lazım yoksa lvl le ilgili bişiymi olmaycaksa niye ahrcadı :(

hangi tablet'in ne i$e yaradığı üzerinde yazar,dikkat etmemi$in
  • hımmmmm olmuş bil
  • BeyLer siz siz oLun bu tabletlerin "courage" ve "philosophy" yazanlarını saklayın.. Courage fizik, philosphy magic atagı degiştiriyormuş.. Cümleye dikkat " değiştiriyor " !!!! Yani yükseltmeyebilirde bunu baştan hatırlatıym.. Bu tabletler tahminimce en çok satanlar olcak

He bi de, strikes var o attack rating ekliyor, bi de focus var o da attack rating mi ekliyo, deiştiriyomu tam anlıyamadım. Özellikle yüksek lvl lerde bu tabletler iyi paralar edebilir diye düşünüyorum..

kullanıma gelince çok basit : İster düşen itemleri dstroyer rondo ile parçala element elde et
    İstersen void rondo ile düşen merchantları elemente çevir!! Tablet sizden 4 element ten de ister.
    Tabletin en altında kaç lvl ve kaç tane istediği yazar ona göre topladıgınız elementleri ayırın.
    " Y " ye basıp alchemy i açın üstten 2. sıraya girin ( ismini unuttum ama "material enchance" miydi neydi)
    tableti koyun yanınada 4 elementi fuse deyin..
    Mamülümüz hazır
    Geriye silaha basmak kalıyo tabi bu esna da boL boL dua tavsiyem

NoT: Ben dün 16 sos bow a 3 lvl lik philosopy bastım yemedi, 3 lvl lik str bastım gene yemedi
    pufladı.. Ya ben çok şanssızım ya da bu tabletlerin başında yazan " ruby,jade " silah item falan diye ayrılıyomu onu merak ediyorum bilen varsa aydınlatsın..!!

Ayrıntılı bilgiyi forumun " HUSEMAN " isimli arkadaşın açtığı
    "HAZİRANDA NELER OLUCAK" topic inde bulabilirsiniz.

SeRVeR : BaBeL ( BaBaLaRıN SeRVeR ı )
    LvL : 16
    JoB : Bkz. imza

• arkadaslar tabletlerın tamamı nın acıklamaları burda ama bunların turkcesı lazım bızlere ve ıng. bılen bır arkadasımız bunları bıraz zahmetle cevırrse dılımıze buyuk sevaba gırer..http://www.silkroadonline.net/news/hugescale_update.asp?HsUpdate=Journeyofjewels&upFaction=Alchemy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalanDünya^^ -- 23 Haziran 2006; 20:53:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalanDünya^^

arkadaslar tabletlerın tamamı nın acıklamaları burda ama bunların turkcesı lazım bızlere ve ıng. bılen bır arkadasımız bunları bıraz zahmetle cevırrse dılımıze buyuk sevaba gırer..http://www.****.net/news/hugescale_update.asp?HsUpdate=Journeyofjewels&upFaction=Alchemy

Bi önceki yazımda yazdığım topiğe bak orda siteden çevirmiş zaten herif.. Bayağı bi zahmet göstermiş.
    Allah razı oLsun.
  • coooook thnxxxxx soledigin ii olduu ellerine saglık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.