Şimdi Ara

Alchemy Elementleri Nasıl Yapılır?Kısa Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada$lar ilk ba$ta mob'lardan dü$en alchemy item'larını güzelcene topluyoruz...

Sonra Grocery Jinjin veya diğer $ehirlerdeki Grocery Shoplara gidiyoruz.

Alchemy kısmından Void Rondo adlı iksir'i alıyoruz ve "Y" tu$una basıp alchemy penceresini açıyoruz.

Mob'lardan dü$en alchemy itemlarını sağtaraftaki bo$luklara,Void Rondo iksirini ise sol taraftaki kare içine yerle$tirip "Fuse" a basıyoruz.Ve yerle$tirdiğimiz alchemy item'ına göre bize Earth,Fire,Water,Wind element ta$larını veriyor.

Item yerle$tirirken dikkat edilecek husus ise bası itemlar birbiri ile karı$abilirken bazıları karı$mıyor...Hangi kritelere göre olduğunu tam çözemedim amma velakin büyük ihtimal aynı moblardan dü$en alchemy itemları karı$abiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 20 Haziran 2006; 18:35:48 >

• iyi hiç yoktan kafamda bişeyler oluştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodness

iyi hiç yoktan kafamda bişeyler oluştu
    Valla iyi oldu ben satmaya bile ba$ladım kapı$ kapı$ gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YıldırımMuharebe

Alıntıları Göster
    Yaa onu anladım da içinden çıkan 4 çeşit alchemy stone nası kullanılıyo.Bunları kullanarak silahlarımıza özel güç kazandırabiliyoruz.Benim asıl merak ettiğim bu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bunu oyun açıldığından beri yapıyorum zaten yenimi anladınız
    136k para yaptım böyle.
    Ama bunu yapmak iş değil.Asıl iş alchemy stone denen tablet düşürmek veya kıra kıra çıkarmak.İşte bu bayağı zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

Yaa onu anladım da içinden çıkan 4 çeşit alchemy stone nası kullanılıyo.Bunları kullanarak silahlarımıza özel güç kazandırabiliyoruz.Benim asıl merak ettiğim bu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Alchemy ve diğer isimlerle çıkan 3-4 çe$it tablet var...Bunlar mob'lardan dü$üyor amma velakin dü$me olasılığı çok az sanırım...$u an Athen's ta 1M altından talipleri var bu tabletlere...Eğer tablet falan dü$ürürseniz sakın satmayın...

I$in asıl karı$ık yanı burası zaten çünkü kalkan'ın br sini arttırmaktan giydiğin zırh'ın parry ratio'sunu arttırmaya kadar bir sürü $ey var...Burda en önemli $ey alchemy tablet bulmak ve tabi kullanacağın silahın lvl'ine göre o lvl'de alchemy elementleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 20 Haziran 2006; 18:40:51 >

• quote:

quote:

Alchemy ve diğer isimlerle çıkan 3-4 çe$it tablet var...Bunlar mob'lardan dü$üyor amma velakin dü$me olasılığı çok az sanırım...$u an Athen's ta 1M altından talipleri var bu tabletlere...Eğer tablet falan dü$ürürseniz sakın satmayın...

I$in asıl karı$ık yanı burası zaten çünkü kalkan'ın br sini arttırmaktan giydiğin zırh'ın parry ratio'sunu arttırmaya kadar bir sürü $ey var...Burda en önemli $ey alchemy tablet bulmak ve tabi kullanacağın silahın lvl'ine göre o lvl'de alchemy elementleri

Alıntıları Göster
    Oh ytaa demek aynı lvl de element bulmak lazım.İşte bilmek istediğim buydu.Sağolasın kardeş.

Bi de bunlar kaç paraya satılır.Npc ler çok az para veriyo.11 tanesine 100 altın filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 20 Haziran 2006; 18:49:46 >

• quote:

Oh ytaa demek aynı lvl de element bulmak lazım.İşte bilmek istediğim buydu.Sağolasın kardeş.

Bi de bunlar kaç paraya satılır.Npc ler çok az para veriyo.11 tanesine 100 altın filan.

Alıntıları Göster
    quote:

Rica ederimYanlız burdaki lvl ili$kisi,luck powder ve item ili$kisine benziyor sanırım...Mesela LvL 16 Sword'u geli$tirmek için LvL 16 Element değil LvL 3 Element yeterli sanırım...Hangi itemlar hangi lvl elementlerle birlikte çalı$ıyor tam bilmiyorum ama böyle olduğunu tahmin ediyorum.

Satı$ fiyatı valla 4k-5k ya falan sattım 10 tanesi falan 1 hafta içinde oturur fiyatlar...

Yanlız fuze süresi çok yava$ sürüyor hele inverntory'de bir sürü alchemy item varsa her biri için ayrı fuze süresi geçiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YıldırımMuharebe -- 20 Haziran 2006; 19:04:53 >

• quote:

quote:

Rica ederimYanlız burdaki lvl ili$kisi,luck powder ve item ili$kisine benziyor sanırım...Mesela LvL 16 Sword'u geli$tirmek için LvL 16 Element değil LvL 3 Element yeterli sanırım...Hangi itemlar hangi lvl elementlerle birlikte çalı$ıyor tam bilmiyorum ama böyle olduğunu tahmin ediyorum.

Satı$ fiyatı valla 4k-5k ya falan sattım 10 tanesi falan 1 hafta içinde oturur fiyatlar...

Yanlız fuze süresi çok yava$ sürüyor hele inverntory'de bir sürü alchemy item varsa her biri için ayrı fuze süresi geçiyor...

Alıntıları Göster
    Yaa ama lvl 7 olan element stone lar var.Ben denedim lvl 3 element le benim 3 degree shield i denedim olmadı hiçbişey.O yüzden soruyorum.Herhalde lvl lerin birbirini tutması lazım.

Bi de kardeş 5 tanesini 5k ya sattım dediğin taşların açılmamış halde olanları mı yoksa içinden çıkan 4 çeşit element mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 20 Haziran 2006; 19:15:14 >

• Arkadaşlar ya anlamadığım bu verilen 4 çeşit taşı ne yapıcaz? Nası basıcaz?
  • quote:

Yaa ama lvl 7 olan element stone lar var.Ben denedim lvl 3 element le benim 3 degree shield i denedim olmadı hiçbişey.O yüzden soruyorum.Herhalde lvl lerin birbirini tutması lazım.

Bi de kardeş 5 tanesini 5k ya sattım dediğin taşların açılmamış halde olanları mı yoksa içinden çıkan 4 çeşit element mi

Alıntıları Göster
    abi element işi nasıl olcak ateşse kalkana koyan yancakmı yada bowda toprak varsa adamın gözüne tozmu kaçıcak nolcak?!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th1ef

abi element işi nasıl olcak ateşse kalkana koyan yancakmı yada bowda toprak varsa adamın gözüne tozmu kaçıcak nolcak?!?

Alıntıları Göster
    peki o tasları nasıl kullanacaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th1ef

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Th1ef

• quote:

Orjinalden alıntı: RossTheBoss

Arkada$lar ilk ba$ta mob'lardan dü$en alchemy item'larını güzelcene topluyoruz...

Sonra Grocery Jinjin veya diğer $ehirlerdeki Grocery Shoplara gidiyoruz.

Alchemy kısmından Void Rondo adlı iksir'i alıyoruz ve "Y" tu$una basıp alchemy penceresini açıyoruz.

Mob'lardan dü$en alchemy itemlarını sağtaraftaki bo$luklara,Void Rondo iksirini ise sol taraftaki kare içine yerle$tirip "Fuse" a basıyoruz.Ve yerle$tirdiğimiz alchemy item'ına göre bize Earth,Fire,Water,Wind element ta$larını veriyor.

Item yerle$tirirken dikkat edilecek husus ise bası itemlar birbiri ile karı$abilirken bazıları karı$mıyor...Hangi kritelere göre olduğunu tam çözemedim amma velakin büyük ihtimal aynı moblardan dü$en alchemy itemları karı$abiliyor...

ooooo
    iyiymiş o zaman
    sölediğin için tşk ederim
    bende o taşlardan 13 tane oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nosejuggler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DangerTuRK

yaw dedi ya
    "A" tuşuna bas
    ordan alcemhy yi seç
    orada sol tarafa o taşları koycan işte
    sağ tarafa da vaid rondo iksiri koycan(bu iksiri jinjin den alcan)
    sonra da fuse a bascan

• quote:

Orijinalden alıntı: SSlyvanaSS

quote:

yaw dedi ya
    "A" tuşuna bas
    ordan alcemhy yi seç
    sonra da fuse a bascan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SSlyvanaSS

quote:

yaw dedi ya
    "A" tuşuna bas
    ordan alcemhy yi seç
    sonra da fuse a bascan

sen yanlıs soruya cevap vermissin DangerTuRk demis nası kullancaz o taşları sen taşların yapımını anlatmışsın

ben anlatiim

alchemy stone topluyoruz galiba 10 taneydi ve aynı lvlde olcak taşlar ve alchemy stone sonra alchemy i açıp gerekli yerlerine koyup fuse all diyoruz daha sonra elimize geçen itemı silaha basıyoruz bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: SSlyvanaSS

quote:

yaw dedi ya
    "A" tuşuna bas
    ordan alcemhy yi seç
    sonra da fuse a bascan

Alıntıları Göster
    valla ben sağa da denedim sola da denedim o çıkan sarı mavi kırmızı vs taşları voidle denedim destroy la denedim hiç bi icraat olmadı...

ama şöle bişey yaptım deneme maiyetinde sola destroy şeysini sağa da bi tane uyduruk protector koydum o renkli taşlara ayrıldı...o renkli taşlar var ya o renkli taşlar...

o renkli taşları nasıl bi işleme tabi tutuyoruz çözemedim.

"şimdi ben salak mıyım diicem" ama "estağfurullah ona ne şüphe" dersiniz diye demiyorum.

bunları kullanarak olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum..herkes tahmin yürütüyor...tecrübeyle sabit olan varsa bizimle paylaşırsa çok memnun olucam...forumda da bu konuyla ilgili aççık seççik bi bilgi aradım bulamadım şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluhaberler

valla ben sağa da denedim sola da denedim o çıkan sarı mavi kırmızı vs taşları voidle denedim destroy la denedim hiç bi icraat olmadı...

ama şöle bişey yaptım deneme maiyetinde sola destroy şeysini sağa da bi tane uyduruk protector koydum o renkli taşlara ayrıldı...o renkli taşlar var ya o renkli taşlar...

o renkli taşları nasıl bi işleme tabi tutuyoruz çözemedim.

"şimdi ben salak mıyım diicem" ama "estağfurullah ona ne şüphe" dersiniz diye demiyorum.

bunları kullanarak olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum..herkes tahmin yürütüyor...tecrübeyle sabit olan varsa bizimle paylaşırsa çok memnun olucam...forumda da bu konuyla ilgili aççık seççik bi bilgi aradım bulamadım şimdilik.

Alıntıları Göster
    Aynen kardeş o taşları çıkardı lvl 1 2 3 4
    ve ateş su toprak faln diye varya ee onlar nolcak asıl soru bu????

• quote:

Orijinalden alıntı: immo64

Aynen kardeş o taşları çıkardı lvl 1 2 3 4
    ve ateş su toprak faln diye varya ee onlar nolcak asıl soru bu????

Alıntıları Göster
    arkada$lar GM Gargamel biraz önce duyuru yaptı sanırım alchemy tablet'lerle ilgili bir bug varmı$...Yani olması gerekenden çok daha az oranda dü$üyormu$ki banada acayip geldi...Bu gün sağlam kastım bir sürü elixir dü$ürmeme rağmen bir tane bile alchemy tablet dü$üremedim...Bug düzeltilince haber verceğiz dedi..
  • quote:

arkada$lar GM Gargamel biraz önce duyuru yaptı sanırım alchemy tablet'lerle ilgili bir bug varmı$...Yani olması gerekenden çok daha az oranda dü$üyormu$ki banada acayip geldi...Bu gün sağlam kastım bir sürü elixir dü$ürmeme rağmen bir tane bile alchemy tablet dü$üremedim...Bug düzeltilince haber verceğiz dedi..

Alıntıları Göster
    ÇOK YARDIMCI OLDUN SAOL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.